פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 24.03.2016 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
דניאל
במערכת יחסים עם מבוגר
24.03.2016 • 16:55

הייאני (גבר) במערכת יחסים עם גבר שמבוגר ממני, ולא היה לי אף פעם מישהו כמוהו.בנאדם מדהים, אמין, מצחיק, אבל הוא לא אף פעם לא היה במערכת יחסים רצינית, ופעולות טובות כמו רצון לדבר, להיפגש, מתנה בולנטיינס, מקשות עליו ולטענתו מלחיצות אותו.אני ישן אצלו לרוב בסופי שבוע, ונפגשים לעיתים במהלך השבוע אחרי ששנינו מסיימים לעבוד. הוא שומר על מרחק מסוים בזמן שאנו לא יחד, ואני משתדל ועושה הכל כדי לתת להרגיש נוח ולא להציק לו, חוץ מהודעות בוקר טוב, ופה ושם מילות אהבה במהלך היום, כדי שידע שאני אוהב אותו.מה עליי לעשות כדי שהקשר שלנו יצליח ? אני יודע שאני עושה דברים בצורה נכונה ומאהבה, אך הוא לא תמיד מפרש זאת כך, אלא לצורה של לחץ.אני הורדתי הילוך, ומנסה לתת לו להוביל, אך חייב את עזרתך.דניאל.

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
24.03.2016 • 21:55
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
דניאל
בני כמה אתם?
26.03.2016 • 17:15

27 ו-60

ד"ר אורן חסון
לאסוף ולשמור
29.03.2016 • 14:48

דניאל יקר,
אתה גבר בוגר, שיודע ומקבל החלטות באשר לעצמו ולחייו. הקושי שלך הוא חוסר הביטחון בזמנים שאינכם מבלים ביחד, למרות שנראה שאתם נמצאים בקשר טוב, לדבריך, בהתחשב בכך שאינכם גרים ביחד, ולכן לא מתראים כל יום. הקושי שלך, ואתה מבין זאת היטב, הוא איך להוריד את הלחצים האישיים שלך מעצמך, כדי שלא להטיל אותם עליו. זה לא קל, ואתה צריך לחפש לעצמך דרכים להפחית אותם דרך חשיבה אחרת (אפשר ללמוד זאת, בעיקר אם אתה מחליט ליזום ולעשות זאת כי כך נכון לך - אם כי נוח יותר לעשות זאת בעזרת טיפול), ודרך עיסוקים מעניינים, חברתיים או אישיים, שיסיחו את דעתך. אלה הכלים שיש. ואם אתה רוב הזמן מאמין בו וסומך עליו, אחת המחשבות שאתה צריך להתחיל לשנן לעצמך אולי היא הזיכרון של התחושה שלך שאתה סומך עליו, ולחזור עליה כאשר אתה מרגיש לבד ומתחיל לאסוף מחשבות שליליות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083