חרדות בזוגיות: איך לשבור מעגל?
1111
רוצה שיצליח
⌄
התחלתי לצאת עם גבר מדהים כשהתחלתי תהליך גירושין . בסוף זה שהייתי נשואה לא אומר שהייתי במערכת זוגית תומכת.
אנחנו יוצאים כבר 4 חודשים הוא מקסים ונותן לי מזמנו, אכפת לו ממנו , הוא אמר שהוא אוהב אותי והכיר אותי להורים שלו, הוא יכול לראות איתי ילדים ומשפחה
אנחנו פתוחים יש לנו חיי מין טובים , באמת שהוא הגבר האידאלי.
הבעיה מתחילה כאן, יש לי עבר של אמון במשפחה. אמא שלי ממש פגעה בי ובהמשך לזה גם בעלי בגד בי בקיצור עבר עמוס וקשה.
לפעמים יש לי נפילות מתח שאני לא מצליחה להחזיק את עצמי ואני נופלת ומדברת המון המון , כותבת הודעות בטירוף.
לפני כמה ימים קרה את הדבר הזה ואז כששאלתי אותו אם אנחנו נפגשים יום למחרת הוא הראה סימנים של פחות טוב.
דובבתי אותו ובסוף ואני אמר שהוא לא רגיל למערכת זוגית כבר 3 שנים אז מוזר לו להיות כל הזמן עם בת זוג ולפעמים הוא רוצה להיות לבד
אני פנאטית ללוח הזמנים שלי ויצא ששיריינתי לנו פשוט את הלו"ז המשותף בכל יום שלישי וסופי שבוע
נפגשנו פנים אל פנים והוא אמר שהוא לא בטוח ב 100 אחוז בקשר ושהוא אוהב אותי וממש לא מעוניין להיפרד ושהוא נשאר איתי בדיוק בגלל מי שאני ובגלל כמה שטוב לנו אבל הוא לא מרגיש מאוד מאוהב
אני אוהבת אותו - הוא באמת גבר טוב
מה אני צריכה לעשות בתקופה הזאת ?.אין לי מה להיות קרה כי הוא אוהב אותיאום וממש לא מעוניין להיפרד אבל זאת כן תקופה שהוא צריך לחשוב על דברים בינו לבין עצמו ויעברו 3 שנים מאז שהיה מאוהב פעם אחרונה והוא לא יודע אם הפרפרים האלה או הבוקס בבטן כשהוא רואה אותי זה משהו שהוא מאסט בקשר או לא
עזרה
ד"ר אורן חסון
לא ליפול עם החרדות שלך?
⌄
1111 יקרה,
קחי בחשבון שיתכן שהלחץ שאת מפעילה עליו הוא קצת יותר מדי, ולכן הוא תופס קצת מרחק. יתכן מאד שזה כלשעצמו מלחיץ אותך יותר, ואז את בודקת יותר, ומחפשת "סימנים", ולכן שואלת שאלות ישירות ועקיפות, ולכן גם הוא מרגיש עוד יותר נלחץ, וחוזר חלילה.את המעגל הזה את רק יכולה לשבור בעצמך, אם יש לך הכוחות לעשות זאת לבדך, ללא עזרה. את יכולה אולי למצוא חברות ש"יחזיקו אותך", וישמרו עליך להוציא קיטור איתן, ולא מולו. לא תמיד זה עובד עם חברות. שקלי בבקשה את האפשרות ללכת לטיפול. עברת הרבה בחייך, ומשם אולי החששות שלך והחרדות. אמנם לא לגמרי בטוח שזה העניין, ואולי אין לך מה לעשות, אבל לאחר כל מה שעברת, יתכן שזה יועיל לך כך או כך, גם ללא קשר אליו. עם זאת סביר מאד שיש לך מה לעשות, ובהחלט ייתכן שאת רק צריכה עזרה כדי להמשיך ולעשות את הדברים הנכונים, ובעיקר לא ליפול עם החרדות שלך.