גילאים באתרי הכרויות: מה גברים מחפשים?

תאריך פנייה: 02.04.2016 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
הילה
זוגיות בגיל מבוגר יותר
02.04.2016 • 21:57

היי,אני מנסה להכיר דרך אתרי הכרויות. שמתי לב שמה שהיה בעבר השתנה בגלל שהגיל שלי גם השתנה, אני בת 35, עד גילאי ה20 היו לי מלא פניות באתר, ככל שהגיל עלה כך גם הפניות פחתו,אני רוצה להקים משפחה אבל זה נהיה הרבה יותר מסובך וקשה, בעיקר בגלל הגיל, בשל ניסיון ועצות וזה שאני גם נראית צעירה לגילי גם עזר, בדיתי גיל צעיר יותר בכרטיס , בהחלט הייתה לכך השפעה והיו לי הרבה יותר פניות, באופן משמעותי. אבל מאחר ולא רציתי שישקרו לי (יש גם גברים שעושים את זה ואף עשו לי את זה בפועל ועוד גיליתי לאחר פגישה) ובכלל הרגשתי לא בנוח, החלטתי שעדיף לי להיות כנה בנושא, אבל מה, זה יוצר מצב שאין לי מושג כבר איך להכיר, כי אתרי הכרויות יש שם את הסיכוי הכי גבוה בוא נאמר לפגוש כמה שיותר בזמן קצר, וחברים כולם נשואים אין להם מי להכיר לי, אז אני במצב כזה שאין לי מושג איך לקדם את הנושא הזה. אז 2 שאלות אלייך בעצם, מה דעתך על שינוי הגיל בכרטיס, הרי בסופו של דבר הוא יגלה את הגיל אבל לפחות שיתן לי את ההזדמנות הראשונה! ואיך אפשר לקדם את הנושא הזה כשבעצם אין יותר מידי הצע, איפה פוגשים איך אפשר לפגוש, או לפחות לקדם באתרים את הכרטיס .תודה

ד"ר אורן חסון
גברים באתרי הכרויות
03.04.2016 • 15:33

הילה יקרה,
במובן מסויים זה נכון. ממחקר שעשיתי ביחד עם סטודנטים לפני כמה שנים באוניברסיטת חיפה גילינו שהגיל ה"מבוקש" ביותר היה גיל 25. פנו אליו הן גברים בני 20 והן גברים בני 30.אבל!גברים צעירים יותר פנו כי הם רצו התנסות מינית, ולא בת זוג. גברים בני שלושים הם כבר ממוקדים יותר, ולפי בקשת הגילאים שלהם אפשר לראות שהם מחפשים בנות זוג לחיים, ולא רק התנסויות מיניות. טווח הגילאים של בני 30 היה נשים בנות 20-30 (בדיוק כמו של גברים בני 20!). כלומר, העובדה שפחות גברים פונים אליך, לא אומרת בהכרח שאת פחות מבוקשת כבת זוג. יש פחות גברים פנויים, וזה חלק מהעניין (ולא הגיל שלך!), ויפנו אליך פחות גברים בני גילך שמעוניינים בקשרים מזדמנים. אין שום סיבה שגברים בני גילך ומעלה לא ימשיכו לפנות אליך אך ורק בגלל גילך. ואולי להיפך: יתכן מאד שדווקא העובדה שאת מקבלת פחות פניות, אומרת שאת מקבלת אחוז גבוה יותר של פניות ענייניות. וכאן, נשאלת השאלה - מה את רוצה ומה את כותבת בכרטיס שלך, או אומרת אחר-כך. אם את רואה לא מעט פניות של גברים צעירים יותר, שזה מחמיא, ואת חושבת שאולי את רוצה גבר צעיר להמשך החיים המשותפים (למשל, כי "רווק בן 40 סימן שיש לו בעיות"), קחי בחשבון שמרבית הגברים הצעירים ממך יפנו אליך למען קשרים מזדמנים. עובדתית, למרבה הצער, זה המצב. לעומת זאת, אם תהיי מוכנה להיות עם גבר בן 50, יהיה לך שפע של גברים רווקים או גרושים, שישמחו ליצור איתך קשר...אני לא מתכוון לפגוע בך, אלא להבהיר נקודה חשובה. כי השאלה היא מה באמת נכון לך? - משהו בין לבין, מן הסתם: גבר שמעוניין בקשר זוגי ובהקמת משפחה, שזה בדרך כלל כזה שמבוגר ממך, ושחושב שהגיע הזמן, ושחושב שהאיכויות שיש לך (ובכלל זה גם גילך) יכולות להתאים לו, ושווה לבדוק. ואני חושב שלא שווה "לזייף" את הגיל ביותר משנה, כי הגילוי אחר-כך יהיה 'בומרנג' שלילי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
הילה
גברים באתרי הכרויות
08.04.2016 • 00:39

לא פגעת בי אלא עודדת אותי , חלק מהדברים חשבתי כמוך וזה מחזק לפחות את המחשבה החיובית שהייתה לי ,אפשר לומר בהחלט שכרגע יש יותר פניות ענייניות מבעבר.אני מנסה לתמצת את הדברים שאני כותבת, לרשום ענייני ולרשום גם מה בדיוק אני מחפשת אבל מאידך שזאת לא תהיה רשימת מכולת בלתי אפשרית, אלא דברים בסיסיים מאוד, אני מתחילה לחשוב שמדובר בתמונות...הייתי שמחה לדעת מה אתה מציע מבחינת התמונות איזה תמונות כדאי לשים?כמו כן, אם תוכל לחדד לי, מאיזה גיל זה אומר צעיר, אני נמשכת לצעירים ממני לצערי קשה לי מאוד לצאת עם גברים מבוגרים ממני והאמת מתפשרת לצאת עם בני גילי.אז האם מה שאתה אומר זה שמגיל 30 זה פער סביר לדעתך וזה גיל שגברים לרוב כן מחפשים יציבות ואולי אף ירצו עם מישהי מבוגרת יותר? או שהסיכוי ממש נמוך? תודה!!!

ד"ר אורן חסון
להשיג מטרות ולשפר סיכויים
10.04.2016 • 12:42

הילה יקרה,
שאלת שתי שאלות. השנייה, לגבי העדפות הגיל שלך, מתחברת למה שכתבתי לך, ואני לא בטוח שהבנת עד הסוף את המשמעות של מה שכתבתי. המשמעות היא כפולה - האחת, שאת מצמצמת באופן משמעותי את מספר הגברים שממנו תצטרכי לבחור בן זוג. השניה - שבין הגברים שאת כן מוכנה לשקול, יהיו הרבה פחות מהם שייקחו אותך ברצינות בנושא זה. אמנם יש גברים שישקלו ברצינות נישואים עם אשה המבוגרת מהם, אבל רובם יהיו מוכנים ליחסים בלתי מחייבים עם אשה מבוגרת יותר (ולא פעם גם אם יגידו אחרת - הקשיבי היטב למסרים כפולים!), אבל יחפשו לנישואים אשה צעירה מהם. אולי אפילו מאותן סיבות שאת עושה זאת, אבל גם כי הם יכולים יותר בקלות וכי זה מקובל יותר. ככל שהפער גדול יותר בינך לבין גבר צעיר יותר, כך הסיכוי שהוא ייקח אותך ברצינות כמי שרוצה נישואים וילדים, או שירגיש עצמו מחוייב, או שיחשוב ששעון הזמן שלו אוזל או כל סיבה אחרת שתגרום לו להיות רציני יותר בעניין הזה, קטן יותר. שתי הסיבות שמיניתי לעיל גם יחד, כנגזרת של ההעדפות שלך, מקטינות את הסיכוי שלך למצוא בן זוג לנישואים. אני לא מטיל דופי בהעדפות שלך. אני לא אומר לך שהן טובות או רעות. אני רק אומר שיתכן שהן פוגמות בסיכוי שלך להגיע לזוגיות ולהקמת משפחה, ולכן זה ייקח לך יותר זמן. אלא אם תעשי פשרות משמעותיות בנושאים אחרים, כדי "לתקן" את מערכת הסיכויים שלך.לגבי שאלתך הראשונה - אני מניח שאם תשימי תמונות סקסיות יותר, תגדילי את הסיכוי שלך עם גברים שיחפשו קשרים מזדמנים (כן, בכלל זה גם אוכלוסיית הגברים הצעירים ממך), ואם תשימי תמונות סולידיות יותר, שישדרו יותר רצינות ואולי גם טעם אישי שלך, יפנו אליך פחות גברים, אבל גם אלה שהם יותר רציניים בחיפושם אחר בת זוג לחיים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
הילה
להשיג מטרות ולשפר סיכויים
11.04.2016 • 22:34

תודה רבה! הכל מובן עזרת לי