פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 16.02.2015 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
עדן
אובססיביות או אהבה
16.02.2015 • 18:58

יש לי חבר קרוב לשנתיים ..... שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל יש לו בעיה ענקית של הרס עצמי כל פעם מחדש הוא מצליח להרוס את הקשר ... יש לו אופי ממש קשה עד לא מזמן כל הזמן סלחתי לו וחזרנו ביחד .... אני חייבת לציין כל פעם שאנחנו רבים הוא מבין מתגעגע מתחרט ולא מביא לי מנוח עד שאני סולחת לולפני כחודשיים נפרדתי ממנו סופית.... נשבר לי באמת למרות כל האהבה שלי אליו די לסבל אפילו הכרתי מישהו.... מה הוא עשה ..... הבריח לי את הבחור ...... ואחרי שיכנועים חזרתי אליו כמו טיפשה עם המון הבטחות שהוא יקיים בשבילנו בשביל שהקשר יהיה טוב וכמו שתמיד רציתי והוא עכשיו רוצהשאמרתי לו שאני מוכנה לחזור חלק מהתנאים היו לעבור לגור ביחד לא אצלו ... אלה בבית משותף ושסוף סוף יעמוד מול המשפחה שלו כי הם מאוד קשים ובעבר לא היו בעד הקשר כמובן שהוא הבטיח שזה יהיה ואפילו שיחק אותה מחפש לנו בית אני עזבתי את הבית שלי עברתי לגור אצלו בנתיים עד שנמצא בית שבוע שעבר גיליתי שהוא בכלל לא מתכנן לעבור לגור בבית חיצוני ונוח לו מאוד עם המצב ובכלל לא אכפת לו שאני סובלת שם ומול המשפחה .... כבר הבנתי שהוא רק מרוויח זמן ותירוצים ... אני מאוד נפגעתי שהוא שיקר ושהוא עשה הכל כדי רק להחזיר אותי ובכל עם שזה מתקדם קדימה יש לו רגליים קרות ... הוא קנה לי טבעת אפילו בשביל להראות לי כמה הוא כן מוכן להתקדם אני שגיליתי שהוא שיקר על הבית הבנתי שהוא פחדן גם מול המשפחה קמתי ועזבתי אותו .... ואמרתי לו שבמקום להתקדם חזרנו רק אחורה והכל היה שקרים ... נפגעתי נורא הוא כמובן התקשר אחרי אני לא עונה לו הוא שלח לי הודעות שהוא אוהב ולא יודע מה לעשות שאני יעזור לו אתמול מרוב שהוא צלצל עניתי לו וביקשתי שלא יתקשר יותר כמובן שהוא לא סופר אותי באמת ..... ודיברתי בצורה לא יפה בכלל לעומת מה שהוא רגיל כי כבר לא יכלתי הוא אמר לי לא התקשרתי שנחזור הוא פשוט סובל וקשה לו אמרתי לו שיש רופא ולא יפנה אלי לא מעניין אותי ממנו בכלל ואנשים זרים יותר מעניינים אותי והוא ניתק לי בפנים ........ אני רוצה להמשיך קדימה כי עתיד אין לי איתו הבעיה שכל הזמן הוא מתעורר ואז מתחיל לחפש ועד שהוא לא מוצא ועומד מולי ומשכנע אותי לחזור לא מתייאש .... כואב לי עצוב לי אבל אני חייבת להמשיך קדימה לא מגיע לי .... מה אני עושה כדי להיות חזקה בפעם הבאה שהוא ינסה להחזיר אותי ... כדי לא ליפול... עברתי זמנית לגור אצל קרובה שהוא לא מכיר טלפון אני לא עונה הוא חסום .... אבל הוא מוצא את הדרך להשיג אותי ופנים מול פנים הוא מצליח לשבור אותי

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
17.02.2015 • 10:55
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עדן
בני כמה אתם?
17.02.2015 • 13:16

27

ד"ר אורן חסון
ללא אשמה
21.02.2015 • 19:55

עדן יקרה,
אני קורא במכתבך אי בהירות רבה. מצד אחד את כותבת "יש לי חבר קרוב לשנתיים... שאנחנו מאד אוהבים אחד את השני". ומצד שני את כותבת "לפני כחודשיים נפרדתי ממנו סופית", וגם "אני רוצה להמשיך קדימה".לפי מה שאני קורא, את לא לגמרי בטוחה במה שאת רוצה, ולכן הוא מצליח להחזיר אותך אליו, וכן, עם קצת מאמץ, כי את באמת לא "מוותרת" בקלות. כנראה כי את חושבת שאולי דברים ישתנו בכל זאת. כשתחליטי סופית, יהיה לך יותר קל. אני מבין שניתקת אותו מכל אמצעי התקשורת איתך, וזה נכון לעשות אם את רוצה להתנתק ממנו. ואם הוא מטריד אותך בכל זאת, תאיימי ותזמיני משטרה, מבלי להרגיש יסורי מצפון או אשמה, כי את לא. אם הוא מטריד אותך, הוא עובר על החוק.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083