קושי בזוגיות - מה עושים?

תאריך פנייה: 20.01.2015 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
מיש
לא מצליחה לרקום מערכת יחסים
20.01.2015 • 19:17

אני בת 25 התחלתי תואר בהוראה,נראית לא רע,חמה ,אוהבת ,מעניקה ,רגישה בעוצמה גבוהה מאוד,חייכנית,אבל ישנה בעיה אני בתולה בגלל הרגישות הגבוהה שלי הפחד שלי לשכב עם בחור מאוד גדול, יכול להיות שאני גם מפחדת מאינטימיות ,החשש שהוא ינצל אותי ויזרוק אותי אני יודעת שאני לא אצליח לשאת את זה..אני גם גדלתי בבית מסורתי שגרם לי לחשוב שסקס "זה דבר רע" .בדרך כלל גברים שרוצים אותי לקשר רציני אני לא רוצה מפני שהם חסרי ביטחון ואני דווקא מחפשת את הגבר עם הביטחון שיוביל אותי,ודווקא את אלו שאני רוצה הם חסרי רגשות שלא מחפשים משהו רציני מדי,לא הגיוני שבגילי אפילו מערכת יחסים אחת לא הייתה לי יותר מחודש בזמן שכל חברותיי או נשואות או מחזיקות במערכת יחסים ממושכת,מה עליי לעשות?אולי יש לי בעיה רגשית או פחד ממחויבות אינני יודעת ממה זה נובע ומה אוכל לעשות בנידון תודה מראש!

ד"ר אורן חסון
לשנות משהו, ואולי לקבל עזרה.
22.01.2015 • 23:42

מיש יקרה,
אני חושש מכך שיש לך קושי שרק הולך ומעמיק, ולכן כדאי לפתור אותו בהקדם. אני מציע שתלכי לטיפול פסיכותרפי אצל מישהו או מישהי שהם גם מטפלים מיניים, כדי שתוכלי להשתמש בשני הכלים גם יחד. זה חשוב לך כדי לקבל את הפתיחות הראוייה, ולא להיקבע בחרדות ובהצדקות שלך להמשך מה שעשית עד עכשיו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיש
לשנות משהו, ואולי לקבל עזרה.
24.01.2015 • 11:26

תודה רבה על ההתייחסות,יום נפלא!