סדרי עדיפות במציאת זוגיות

תאריך פנייה: 05.02.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ליאת
מה הלאה?
05.02.2015 • 00:33

היי כתבתי לך ב8.1
מאז אותו יום שהרגשתי כל כך רע עם עצמי
נזכרתי בכל הדברים הרעים שהוא עשה לי אני נזכרת בתקופה הקשה והמכאיבה שהייתה לי איתו ובהאשמות שלו כלפי, למרות שרוב הפעמים אני בכלל לא הייתי אשמה ותמיד התנצלתי ותמיד התחרותי על דברים שידעתי שהיו בסדר כי פחדתי.. פחדתי שהוא יפסיק את הקשר והוא שעשה לי דברים כל כך רעים .. לא התנצל ממש ובאמת

אחרי שקיבלתי את המכה הזאת וההכרה בחיים ובמצב האמיתי שהיה לי כל התקופה איתו התפכחתי והבנתי שהטעות שלי הייתה אולי הדבר שהציל אותי ממנו

אבל כמה דברים שמפחידים אותי ושכל הזמן צצים לי בראש

אני מפחדת נורא שהוא יחזור מארהב ויחזור לחיים שלי.. לא כבן זוג אבל אני בהחלט ובוודאות יודעת שאני לא רוצה את הבן אדם הזה בחיים שלי ומפחיד אותי שיחזור משם שהוא יצוץ לי במקומות.

דבר שני אני מאוד מצטערת על הדרך שדיברתי איתו פעם אחרונה.. מאוד התחרטתי והתנצלתי .. דבר שהוא בחיים לא עשה לי. השפלתי את עצמי מאוד וירדתי למקומות שאנשים אחרים לא היו מגיעים. כי ככה עשיתי תמיד איתו ונכון שעשיתי דבר שהוא לא בסדר אבל.. הוא עשה לי דברים יותר קשים. ובחיים לא התעמתי איתו על זה. מצדו הוא בטוח שאני עדיין מטורפת עליו כמו שהייתי.. ומצד אחד הייתי רוצה להתעמת איתן ולהטיח בו את כל הדברים שהאשים אותי שבעצם נגרמו ממעשים שלו עצמו.
אבל אינני רוצה לדבר ואינני רוצה להכנס לשיחות ובכלל אני חושבת שזה רק יניב אחרת כי הרי לדבר יראה שכן אכפת לי . דבר שהוא כבר לא נכון. זה יותר פחד שזה יקרה לי שוב

שאני אתן שישחקו בי שוב והפחד הזה נורא מפחיד אותי

מנגד כל החששות והפחדים
אני גם ממש רוצה להתחיל מחדש.. למדתי בחצי שנה האחרונה להיות לבד
הכרתי את עצמי גיבשתי ביטחון לגבי מי אני רוצה ומה אני רוצה מקשר
הבעיה היא.. שאני מאוד משתדלת מאוד מחפשת אבל לא מוצאת..
אין ממש מאגר בנים רציניים שבסביבותי ..
לחברות שלי כבר יש חברים המון שנים ואני יודע שאני צעירה אבל כל כך באלי לפתוח דף חדש ואולי גם להוכיח לעצמי שהינה הצלחתי סוף סוף להתגבר על ההוא ולראות שסוף סוף אני יכולה לעשות בחירות חכמות בבחירת הבן זוג. סליחה על החפירה זה היה יום ארוך.. תודה!!!

ד"ר אורן חסון
סדרי עדיפות
08.02.2015 • 15:08

ליאת יקרה,
את כותבת ש"אין ממש מאגר בנים רציניים שבסביבותי". אז אולי את צריכה לשנות את הסביבה שלך, ויש מיליון דרכים לעשות את זה. אם משהו עוצר בך, זה הפחדים, ותבדקי עם עצמך איך מתגברים עליהם. זה גם יפתור לך את הבעיה שממנה את חוששת, והיא שהוא יחזור אל סביבתך ולא תצליחי להתמודד עם זה.אני בטוח שיש לזה מחירים שונים ורבים, אבל נדמה לי שהדבר החשוב ביותר בעינייך הוא להרחיב את המעגל החברתי של בנים (בני זוג פוטנציאלים). אני לא יודע דבר על הקריירה שלך, שגם היא חשובה, על הלימודים שלך, או על הקשרים המשפחתיים שלך. בני לך "תוכנית עבודה", שהיא סדרי עדיפות, ולכי על פיהם של סדרי העדיפות שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083