העלמות בקשר: סיבה לדאגה?

תאריך פנייה: 15.02.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
היי
מיואשת
15.02.2015 • 12:25

שלום,
מזה כחודש אני במערכת יחסים רצינית עם בחור בן 29 (אני בת 26). כבר עברנו את שלב ה"אני אוהב אותך", ישנים ביחד, והמשפחות של שנינו יודעות על זה. ביום חמישי האחרון (12.2) הוא ישן אצלי, והכל היה מושלם. למחרת ליוויתי אותו אל תחנת האוטובוס כשנסע הביתה (הוא גר בישוב מרוחק משלי), ואף טלפן אלי כשהגיע הביתה ואמר שידבר איתי כשתצא השבת יום אחרי. כשראיתי כשיצאה השבת ועברו כמה שעות והוא לא יצר קשר, התקשרתי ושלחתי הודעה מודאגת, מאחר וחששתי שמשהו קרה. ניסיתי שוב לצלצל יותר מאוחר בלילה, אך לא הייתה תשובה והוא לא חזר אלי. המצב הזה גרם לי להיות מאוד עצובה, וחולה פיזית. לא הצלחתי לישון כל הלילה, מכיוון שאני רגילה שאנחנו מדברים כל לילה לפני השינה וכל בוקר כשמתעוררים.חשוב לציין שבשבוע שעבר הוא דיבר איתי על זה שמזה כמה ימים הוא חושב על האקסית שלו, והוא שיתף אותי בזה כדי לא לשמור ממני סודות, ולא לפגוע בי, אבל בכל זאת הוא אמר שהוא לא רוצה לוותר עלי ושהוא אוהב אותי, וגם אמר לי שהוא אמר לאקסית שהוא עם מישהי ולכן לא יוכל להיות איתה בקשר.לא יודעת איך ממשיכים מכאן. עברו יומיים מאז ששמעתי ממנו. אני די מיואשת ומודאגת. האם יש סיבה לדאגה?

ד"ר אורן חסון
האם מבחירה?
16.02.2015 • 15:22

היי יקרה,
תמיד יש סיכון קלוש שמשהו קרה לו. לכן, אם את לא שומעת מאדם שאת אמורה לשמוע ממנו, והוא לא עונה, זו סיבה לדאגה. אולי גם סיבה לבדוק עם ההורים שהוא בסדר, ושלא קרה לו שום דבר.אבל אתם רק חודש ביחד, שזה עדיין תחילת קשר, והשאלה שלך אם יש סיבה לדאגה לא נובעת רק מהדאגה לשלומו הפיזי, אלא גם מהדאגה שמא הבחור המוצלח הזה התחרפן לך והחליט להעלם. כאמור, למרות שעברתם את שלב ה"אני אוהב אותך", עברתם אותו רק מילולית והצהרתית. מעשית, אתם עוד לא שם, במקום שבו פרידה יוצרת אבל עמוק. אתם במקום שבו פרידה יוצרת בעיקר אכזבה גדולה, אבל עדיין לא אבל כזה שישנו כאשר נפרדים באופן פתאומי מבן משפחה. לכן, חוסר הביטחון מוצדק. בדקי מה קורה, ואולי לא רק איתו, אלא גם עם חברים או משפחה שלו, כדי לדעת אם ההעלמות שלו היא אכן מבחירה שלו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083