כיבוד רצונות בן/בת הזוג
TS
עוד שאלה קטנה
⌄
ד"ר חסון אני מאד מעוניין להתקרב שוב אליה ואין שום קצה חוט או כיוון איך לעשות את זה אולי תנסה לתת לי כיוון כי כל יום שעובר לא חוזר וככל שהזמן יעבור זה יהיה יותר מסובך והקרע יגדל תודה
ד"ר אורן חסון
סוג של אהבה
⌄
TSיקר,
יש דרכים שונות לדבר, להתפייס ולהתנצל. ובתנאי שהצד השני מוכן להקשיב. ולא תמיד הצד השני מוכן. ולפעמים כשהצד השני לא מעוניין, או לא מעוניין בהמשך של מה שהיה, חשוב לכבד זאת, למרות האכזבה. כי בכך אנחנו מכבדים את הצד השני. גם זה סוג של אהבה.
TS
סוג של אהבה
⌄
נכון שיש הרבה דרכים להיתפייס חוץ מלדבר קודם צריך לנסות לקבל תשומת לב השאלה איך עושים את זה שוב מצד אחד אין לי כיוון למרות שאני תמיד עם רעיונות ומצד שני יש לי ירייה אחת שחייב לפגוע עם יש לך כיוון רעיון לתת לי אני הודה לך כי אני לא מעוניין לפגוע בה
ד"ר אורן חסון
יריה אחת
⌄
TSיקר,
מצטער, יש לי בעיה עם "יריה אחת". מכיוון שאני מכיר אותה פחות טוב ממך, סביר להניח שאתה תדע לאן לכוון הרבה יותר טוב ממני. אני מבין שאתה מרגיש לא בטוח, וכנראה בצדק. כי יתכן שתקלע ויתכן שלא. בכל מקרה, אתה צריך לדעת טוב ממני, ולכן בכל מקרה הניחוש שלך יהיה טוב משלי, גם אם עם סיכוי לא גבוה. אם תרצה, אני יכול לדבר איתך על תהליכים כשזה יהיה רלוונטי, אבל על יריה אחת תצטרך להחליט לבדך. בהצלחה.