לא קשר: מה הסימנים?

תאריך פנייה: 19.01.2015 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אתי
לא בנויה לקשרים
19.01.2015 • 18:07

ערב טוב דר חסון..אני ממש רוצה עזרה מקצועית.היתי בקשר עם בחור טלפונית וכל הזמן דחיתי אותו בקטע של להיפגש איתו. לא נפגשתי עמו. לא היה לי ככ רצון והקשר נותק לבד. ואז לאחר חצי שנה שוב נתקלנו אחד בשניה שוב והפעם החלטנו להיפגש ואמרתי אנסה.מדברים חודש ונפגשנו פעמיים ששכבנו ישר. בפגישה ה1 והשניה אצלו בבית.אין לתאר את יחסי המין שלנו באמת נפלאים. אני יודעת שלקשר רציני זה לא עובד ככה אבל לאחר הסקס דברים השתנו..העניין הוא.. שהוא מהתחלה אמר לי שאפילו ששכבנו שהוא רוצה לקיים איתי מערכת יחסים רצינית, שהוא חיפש אותי הרבה מאוד זמן והוא במשך שנה שלמה ניסה לקבוע איתי פגישה ותמיד אמרתי לא וסוף סוף נפגשנו ושהוא ככ שמח כי הוא חיכה לי. אנחנו גם גרים מטר אחד מהשניה.השיחות בנינו זורמות והסברתי לו שהקשר לא צריך להתבסס רק על סקס כל הזמן, צריך גם להכיר מעבר והוא הסכים ואמר שהוא רוצה אותי שלו ושנעבור לגור ביחד בקרוב כי הוא מחפש דירה כי גר אצל אמו. הוא בן 27 ואני 28.הוא כל בוקר מדבר איתי מסמס לי מתקשר וממש מספר לי כמה שהוא שמח שהוא הכיר אותי ושאני היפה שלו רק שלו וכל מיני כאלה דברים ממיסים.נדלקתי עליו נורא ואמרתי לו שגם אני. ואז אחרי יומיים אמרתי לו שאני מוחקת את עצמי מהאתר שבו הכרנו והוא אמר שגם הוא. הסברתי לו שהוא אינו חייב אבל אני רוצה למחוק את עצמי כי לי אין מה לחפש שם. הוא אמר שגם לא אין מה לחפש שם והוא מצא את מה שחיפש. למעשה יום למחרת נכנסתי לשם על מנת לראות אם הוא מחק את עצמו והוא אכן היה שם מחובר. אז שלחתי לו הודעה בה רשמתי שאני לא מבינה למה לשקר, אני אמנם לא אמרתי שתמחק את עצמך ושאתה לא חייב לעשות זאת אבל אתה עוד שם למרות שאמרת שתימחק את עצמך. הוא התחיל לצלם לי צילומי מסך על דעת עצמו שאני אאאמין לו והוא באמת היה מחובר שם, משהו לא היה נראה לי.בכל מקרה הוא אמר שאני צריכה לסמוך עליו ושהוא באמת מחק.הסברתי את עמדתי על מנת שלא ילחץ ושאמרתי לו מהתחלה שהוא לא צריך להימחק ואז הוא פוף נעלם. עברו כמה שעות ללא קבלת תשובה מצידו אז שלחתי לו מה קרה נעלמת? ואז הוא אמר לי שהוא לא נעלם אבל הוא צריך לעשות חושבים על הדברים. שאלתי אם הלחצתי? הוא לא ענה אז כבר הנבתי שאני פשוט צריכה להניח לו.יתכן שהוא נלחץ ממני? דר, אני לא ידועת מה לעשות, אני כמובן אעזוב אותו, אבל כל פעם זה קורה לי הסיפור הזה, אני חושבת שאני לעולם לא יוכל להיות עם בן זוג.. אין לי אמון באף אחד. שנפגשנו סיפרתי לו כמה פגעו בי בעבר והוא אמר שהוא לעולם לא יפגע בי שהוא רוצה אותי לקשר רציני ושוהא יהיה שם בשבילי תמיד..עוד פעם זה קורה... שוב בחור שהכרתי נעלם.. אני לא מסוגלת עם המצבים האלה, אני פשוט לא בנויה לזה ונמאס לי לבכות..כנראה שאני צריכה להישאר רווקה תמיד.. אני לא בנויה לזה. :(יתכן שהוא נלחץ ממני? האם פעלתי נכון כל המהלך הזה שלי? תודה רבה

אתי
לא בנויה לקשרים
20.01.2015 • 17:12

דר חסון האם אתה מציע לנסות ליצור קשר או לחכות שהוא יצור אם בכלל? לא רוצה לעשות יותר גרוע ממה שכבר גרוע. אני לא בטוחה גם שהוא יחזור בכלל.

אתי
באמת סליחה על האורך
22.01.2015 • 08:29

שלום
שוב, אני רוצה לציין עוד משהו בבקשה- לפני שנפגשנו ודיברנו תקופה, הוא אמר שמתי שניפגש הפגישה שלנו לא תהיה כמו דייט ראשון כי אנחנו כבר מכירים מהעבר.. למעשה אנחנו לא ממש מכירים, אף פעם לא הכרנו שיחות מהותיות וכו'.ועוד משהו נוסף- יצרתי איתו קשר לאחר יומיים אמרתי לו שאני מתגעגעת והוא אמר גם אני אליך. הייתי מאוד שבורה וחייבת לראות מה קורה. אולי הייתי צריכה לתת לו עוד זמן אבל נשברתי, זה היה חזק ממני.דר חסון, עכשיו שאני חושבת על זה? באופן כללי? הוא לא מתעניין בי. הוא לא יוצא איתי למקומות ציבוריים ויושבים ומדברים ומכירים, הקשר התחיל בסקס אך לאחר הסקס הוא באמת היה שם בשבילי מחבק ומדבר אלי כאילו אני בת זוגתו וזה קצת ממיס אותי ואני נוטה לתת צאנס לבחור הזה למרות שאין לי אמון בגברים כבר המון שנים, אבל הכל נראה לי בספק גדול מידי.אתמול למשל הוא יצר עימי קשר לאחר יום עמוס עד 22:00 והציע לעבור דרכי לתת לי נשיקה וללכת. הסכמתי בהתחלה אבל לאחר מכן ששאלתי הוא ציין שבא עם האופנוע ולא עם הרכב מה שאומר שלא מתחשק לי לשבת בקור למטה לתת לו נשיקה וללכת. ולאחר מכן הוא אמר לא משנה ניפגש פעם אחרת כבר אם קר נורא. אמרתי לו בסדר. ואז לא שמעתי ממנו, למה לעזאזל הוא לא מתעניין בי? לא רודף.. לא עושה דבר. אני מבינה שאז הוא אולי bלחץ לאור מה שקרה אבל מה עלי לעשות? פשוט לעזוב את זה? אני לא יכולה להמשיך לשכב איתו, או שיראה לי התעניינות או שזה פשוט ייגמר ויהיה לי קשה לצאת מזה אני חושבת.המון סליחה על האורך אני שפוט חייבת יעוץ מקצועי אני כל היום במחשבות על זה, תודה רבה

ד"ר אורן חסון
עוד על כללים של 'אי קשר'
22.01.2015 • 23:40

אתי יקרה,
לא כתבת בת כמה את, וזה מאד חשוב.כך או כך, את מדברת על "לא קשר" די קצר, ובלי הרבה מוטיבציה שלו.סכך הכל אתם מדברים חודש ואולי כבר חודש וכמה ימים, ונפגשתם פעמיים, ושכבתם, והוא מדבר איתך לפעמים אמירות זורמות ומבטיחות, אבל לא עושה הרבה בעניין. האם את חושבת שהוא באמת רוצה?אם הוא לא רוצה לעשות איתך דברים שאינם קשורים לסקס, ואינו רוצה להכיר אותך בחוויות משותפות בבילוי פומבי, בשיחות ארוכות פנים אל פנים שאינם סביב או אחרי סקס, ואינו עקבי בחיזור אחריך, אז יתכן מאד שהוא רוצה קשר מיני כאשר יתחשק לו. בשביל קשר, הוא צריך לרצות אותך מספיק כדי לראות איך אתם כזוג במקומות שונים, ואיך את חווה דברים או שמחה או מתרגשת. אני מפנה אותך לתשובה מהעבר שלי על "לא קשר" ועל "לא בן זוג" מוצלח (כללים של אי קשר). קראי בבקשה את כל השיחה, על הדברים הדומים, ועל הדברים השונים, ונסי להשליך זאת על מה שקורה לך, וללמוד מזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083