אומץ בשאלה: איך להתגבר על חשש

תאריך פנייה: 22.01.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיסטר t
לא מצליח להבין אותה
22.01.2015 • 03:03

אז ככה שמי דין בן 21

מצחיק שאני לא ייודע מאיפה להתחיל אבל אני מעוניין במישהי מאוד ואני חושב שגם היא בי

אבל אני לא סגור על זה וחושש העניין שהיא לא! תגידו לי אתם מה אתם חושבים שהיא בעניין

נתחיל בזה שאנחנו כלל לא בקשר ידידה/שכנה סתם יש לנו חברים משותפים חבר שלי חבר של

של חברה הכי טובה שלה נתחיל בזה שתמיד שאני מדבר אם החבר ובת זוגתו מה באלכם ללכת

לאכול משהו או לצאת לאנשהו החברה שלו שואלת אני אומרת לה גם שתבוא, פעם אחת ביקשתי

אש לסיגריה והיא אמרה לי קח ושלקחתי את האש היא כאלו תפסה אותה לא במודע כזה את שנתתי

ההערה כזאת תודה! בחיוך והיא שחררה את המצית או שהיא יושבת אם כל החברות שלה ואני סתם עובר

ועוצר לידם היא איך להגיד ״מתרעננת״ כזה ושואלת בחיוך לשלומי ופעם אחת שיצאתי אם מישהי

היא התחילה לצאת עליי ואמרה לי שאני לא בסדר שאני בקשר אם הבחורה ההיא הייתי מופתע איך זה יכול להיות

שהיא הגיע למסכנה הזאת כי זאת הפעם הראשונה בפוסט זה שאני מוציא לעולם כל קשר בחיבה שלי אלייה

והיא אמרה שמשהו אמר לה זאת וזה לא שלא ניסיתי לדבר איתה אבל היא ילדה עדינה כזאת שאני בא לשאול אותה ואומר

אני רוצה לדבר איתך שנייה ברצינות היא מגיבה ב״ מאוחר אני חייבת ללכת הבית ״ אני אומר טוב ליילה טוב ולא מנסה שוב כך קרה לי פעמיים חשוב לציין אחרי יציאה סחוט באלכוהול מה אני עושה תעזרו לי ותגידו מה אתם חושבים על זה

ד"ר אורן חסון
תעוזה
22.01.2015 • 23:43

מיסטרtיקר,
אתה קצת צעיר, ואני לא יודע אם אתה יודע מיהו מיסטרt, שאת הכינוי שלו בחרת. הוא היה שחקן טלויזיה, בסידרת הפעולהA-team, וגם יריב האימון באימונים של מוחמד עלי, אלוף העולם האגדי באיגרוף. במילים אחרות, הוא היה גבר-גבר. והנה, למרות שבחרת דווקא את השם הזה ככינוי שלך, אתה מדבר על החשש שלך מלשאול אותה אם היא רוצה לצאת איתך. אני חושב שהקושי שלך הוא לא בשאלה מה היא רוצה, אלא באומץ שאין לך לשאול אותה אם היא רוצה. אף אחד כאן לא יוכל לדעת, ואתה היחיד שיכול לדעת, אם תשאל. והדבר הגרוע ביותר שיקרה הוא שהיא תגיד לא, ותהיה מבואס לכמה ימים, והדבר הטוב ביותר שיכול לקרות, אתה יודע מהו. ואתה צריך לאזור אומץ למרות הסיכון, למען הסיכוי, וקשה לך. אני רק יכול לנחם אותך שבמשך הזמן תהיינה לך הרבה הזדמנויות שתחמיץ בשל העדר אומץ, כי זה קורה כמעט לכולם. העניין בזה הוא שככל שתחמיץ יותר כי לא תעז לנסות, כך הסיכוי שתחמיץ את הפעם הבאה גדול עוד יותר. חשוב על מתי כדאי לך להתחיל להעז.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083