התלבטות בקשר: התנסות או מחויבות?

תאריך פנייה: 09.02.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אביב כהן
המשך מערכת יחסים
09.02.2015 • 10:25

שלום ,
אני בן 22 ובת זוגתי בת 21 בקרוב..אנחנו מנהלים מערכת יחסים כבר שנתיים מערכת בעלת עליות וירידות כבכל מערכת יחסים , המון זמן אני מרגיש שהאהבה שלי אליה דועכת שהמשיכה שלי אליה היא לא אותה משיכה ועם זאת מרגיש שלא התנסיתי מספיק ( גם במערכות יחסים וגם מבחינה מינית) באופן לא מודע היחס שלי אליה נהיה עם הזמן אדיש יותר וכמעט ולא בא לי לקיים איתה יחסי מין. לפני כשבועיים קיבלתי החלטה לעבור לגור לבד יחד עם חבר במרחק של כ40 דקות ממנה , הסיבה הייתה בשל עבודה אבל אני מרגיש שטמונה בזה עוד סיבה וזה המרחק ממנה..אני מעמיד אותה במצב הכי לא אפשרי שיכול להיות גם המעבר , גם חוסר יחס וחוסר אכפתיות וכל זה בגלל הפחד שלי לאבד אותה , יש בה מבחינת האופי את כל מה שאני מחפש ועדיין זה לא עובד לי. לא יודע איך לפעול...

ד"ר אורן חסון
או לא.
13.02.2015 • 15:46

אביב יקר,
אתה בעצם אומר שאתה עדיין לא בשל לקשר הזה, כי אתה רוצה להתנסות יותר, כי אתה צעיר ולא מנוסה מספיק וחושב שאולי אתה יכול להשיג בת זוג טובה יותר, או לפחות כמוה. או אולי אתה חושב שתשיג קצת פחות, אבל לפחות תתנסה קודם, תהיה בטוח יותר במה שאתה רוצה, ובעיקר - שגם אם תפסיד משהו עם בת זוג פחות מוצלחת, אז תרוויח משהו בתחושה הפנימית שלך, של השגיות, של התנסות, של חוויות, ששווה את הסיכון הזה.או לא. אלו ההחלטות שלך, אביב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083