חופשה משותפת: טיפים לקשר

תאריך פנייה: 19.07.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
כלנית .
קנאה
19.07.2012 • 15:33

היי דר חסון.אני בת 31 בקשר עם בן 28. הוא לומד רפואה וכמה שמשקיע לא מצליח להגיע מעל 60 לדגמא.הוא מתעקש שמספיק להיפגש פעם ב3 שבועות היתי בהלם בהתחלה ניסיתי להתמרמר על זה אבל זה התנאי שלו .זו הפעם הראשונה מזה שנים שאני בקשר שוב ולכן מורידה הראש ומסכימה.יש לצין שהוא לא בקשר עם אחרות ,טוען שכל כל קשריו.לדגמא אם אין לו טרמפ מהמכללה לא יקח רכב מהוריו כדי לבוא אליי מרחק של שעה.נתקנו קשר בעקבות הפגעה העמוקה שלי .לפתע התקשר ואמר שטס לחול לעבודה ואם אני ארצה אני מוזמנת.אני נוטה להסכים כיוון שאין לי מה לעשות בחופשה כרגע בבית לבד.ואף פעם לא היינו ביחד שבוע .האגו אומר לי לסרב ולטורק לו את הטל' בפרצוף הרגש-לטוס להנות לא הייתי בחו"ל כמעט .מה דעתך?לטוס ולהיות קלילה א ולהציב עמדהתודה לך

כלנית .
קנאה
19.07.2012 • 15:51

הוספה -קראתי לזה קנאה-כי אני חשה שהוא לא מקנא לי אני צפוייה מדיי אולי מרובעת צפויה כזו,האם זה הגיוני שגבר יסתפק בפעם ב3 שבועות?כמו קשר שהיה לו בצבא?(מאז לא היה לו קשר כי עבד בחול ורק שכב עם נשים. הכרנו כשחזר לארץ לללימודים -הפעם הראשונה שהבנתי משהו לא בסדר-בתחלת ההכרות- שדבר איתי חודשיים שלמים מחו"ל ושמר על הקשר וכשהגיע לארץ לשבוע,נפגש איתי רק פעמיים.כל הזמן התירו.ץ של הרכב .כשאמרתי שזה בסדר ואין צרך בתירוץ אמר שרוצה את הקשר ושאם לא היה רוצה היה אומר .לא הבנתי בכלל את ההתנהגות שלונתתי לו ללכת מליון פעם ,זה לא שהחזקתי בכוח הסברתי לו שאולי אני לא האחת.ואם הייתי היה רוצה להיות איתי הרבה.

ד"ר אורן חסון
ליהנות כשאפשר, להשיג את מה שאפשר
20.07.2012 • 14:00

כלנית יקרה,
אני לא יודע איך החופשה המשותפת שלכם תיראה. אבל אם הוא איש עם קשיים בתקשורת, בהתקשרות ובנתינה - אולי כדאי לנצל את הפרץ הפתאומי של נתינה, כדי להגיע להכרות טובה יותר. אם לא תעשי זאת, סביר שממילא הקשר שלכם יתמסמס. ואם את נוסעת איתו, קחי איתך, כהנחת עבודה, שהוא מעוניין, אבל אולי מתקשה לעמוד בלחצים ולכן שומר מרחק. כי אחרת תביאי איתך לשם כעסים שלך, שלא יועילו לך ליצור קשר. תיהני ממה שיש לך באותו רגע. אולי גם לך זה יועיל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083