גירושים ואובדן אמון בגברים
כואב
פרק ב מאכזב
⌄
שלום
לך ד״ר וכל הכבוד על העזרה . אני גרוש כבר קרוב ל6 שנים ומגדל לבדי 4 ילדים מתחילת הגירושים מע מתחילת הגירושים . במשך השנים הראשונות אפילו לא חשבתי על זוגיות ולא ממש האמנתי בנשיםהזיבה נפגעתי מאוד במהלך הסיבה לגירושים היא בגידה מהצד שלה .אני בן 39 ולפני כשנה וחצי התחלתי במערכת זוגית אם שכנתי בת 50 אהבתי אותה אהבת אמת ונתצי את כל כולי בישבילה והיה לי קשה מאוד לתמרן בינה לבין הילדים לפני שיודשיים היא החליטה שקשה להתמודד אם מצב כזה וכאן נפרדו דרכינו . ההיתי בטוח שאני ימשיך הלאה אבל בפועל זה מאוד מאוד קשה לי ומאוד נפגעתי ממנה . השאלה שלי היא להמשיך הלאה ואיך להתמודד אם העניין שהיא שכנה נאוד קרובה חידי אני מנסה להתחמק ולצאת בשעות שהיא לא נמצאת העיקר לא להיתקל בה . תודה מראש על העזרה וההקשבה .
ד"ר אורן חסון
גמישות, פתיחות, קשירות ורכות
⌄
כואב יקר,
גברים רבים, ובעיקר גברים שנוטים לראות אנשים באופן נוקשה וחד מימדי, נפגעים קשה מאד מהגרושים שלהם, ומאבדים אמון בנשים. ועכשיו, זה קרה לך שוב, גם אם אחרת. דחייה היא לא דבר קל. אבל יתכן מאד שהשכנה שלך ראתה גם בבחירות שלך דחייה, והיא נפגעה לא פחות. וכשהדאגות והצרכים שלך היו חשובים לך יותר מאשר הצרכים ותחושת הדחייה של שכנתך, לפחות כפי שהיא ראתה זאת, היא בחרה להגן על עצמה. גמישות היא דבר לא קל, ובעיקר כאשר אתה צריך להגן על דברים חשובים מאד כמו ילדים. פעמים רבות אפשר לעשות כמה דברים במקביל, אבל זה לא קל. צריך ללמוד את זה. כשאתה מאבד אמון באנשים בקלות, זה קשה יותר. חשוב על אפשרות של טיפול בעצמך (יעוץ פרטני), כדי ללמוד להתרכך. אולי יהיה לך אז גם קל יותר בהתנהלות מול הילדים שלך, לא רק מול בת זוג עתידית.