חוסר אמון וקצרים בתקשורת בזוגיות
אני
כהמשך ל.....
⌄
שלום
דוקטורבעבר כבר כתבתי אלייך אבל לא מצאתי את ההודעה שלי בכדי להמשיךיש לי שאלה קצרה יחיסתבעניין שקורה עכשיולאחרונה בן זוג שלי שאיתו אני מתגוררת כחודשיים לאחר קשר של 7 חודשים והיכרותשל מעל שנה, בקושי מדבר איתי שהוא בעבודה זה התחיל מהמילאוים שלו ששם אמר כי הוא עסוק בתרגיל שיש להם ובעבודה הוא תמיד היה מתכתב איתי הרבה ולפתע , אין לו כוח לדבר איתי פעם אחת ביום ואפילו שהייתי חולה לא התקשר במהלך היום לשאול לשלומי.בנוסף לכך מצאתי קונדומים בתיק העבודה שלו , שהיה איתו גם במילאוים אז אני לא יודעת כמה זמן הם שם, שנשאל מדוע הם שם אמר כי הוא אינו זוכא באיזה מצב שם את זה וחושב שהם שם ממזמן.עזרה דחוף! וגם, אני מעדיפה את האמת הכואבת מאשר ליפות את העניינם , אז תשובה כנה עד הסוף בבקשה.
ד"ר אורן חסון
חוסר אמון וקצרים בתקשורת
⌄
את יקרה,
מה בדיוק את שואלת? אם הוא בוגד בך? אם הוא דובר אמת? אם הוא משקר? התשובה הכנה היא שאני לא יודע. איך בכלל אני יכול לדעת?אבל אני יודע שיש ביניכם חוסר אמון על הרקע הזה, ויש ביניכם קצרים בתקשורת, ואולי גם שינוי בהתנהגות שלו שאת רואה ואת חוששת ממנו. אם אתם באמת רוצים להיות ביחד, ואתם רוצים ללמוד לעשות זאת נכון ולשפר, אולי כדאי שתלכו ליעוץ זוגי (ראי את המאמר שלי עלייעוץ זוגי לזוגות בתחילת דרכם).