מרחיקים? טיפים לזוגיות במצוקה

תאריך פנייה: 13.07.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאוהבת
מאוהבת בגבר אחר
13.07.2012 • 11:34

לפני כמה זמן הכרתי בחור גרוש +2 ואני נשואה +2 היה לנו הרבה התכתבויות והרבה שיחות ושני מפגשים.המפגש האחרון התנשקנו בלהט והתחבקנו עד שנעצרנו הסתכלנו אחד על השני הוא נתן לי נשיקה והלך , כשדיברנו בטלפון הוא אמר לי שאני יותר מדי חשובה לו ושהוא לא רוצה להרוס לי את המשפחה ואת הבית שבניתי שהוא מפחד בשבילי שאני יפסיד ואם המצב היה שונה והייתי רווקה הוא לא היה מוותר עליי.הסכמתי איתו בכל מילה הוא שאל אותי אם הוא שווה את כל מה שבניתי אמרתי לו שכן אז הוא אמר יופי עכשיו בואי נסיים את הסיפור כי את הורגת אותי אני רוצה אותך ואני מפחד שלא אוכל לשלוט בעצמי ונחצה את הגבול. סיימנו ניתקנו כל קשר עם דמעות וצביטה בלב .באמת היו לו רגשות כלפיי שהוא כביכול וויתר עלי ?גם אם כן אני לא מתכוונת לחדש איתו קשר כי החלטנו שברגע שאנחנו מסיימים זה מסיימים למרות הכל .

ד"ר אורן חסון
כשאת הולכת ומתרחקת
13.07.2012 • 12:08

מאוהבת יקרה,
אני מציע שתקראי את המאמר שלי על "הבגידות שלא נתגלו כרוצח השקט של הנישואים". בין אם הבגידה שלך היא מעשית, ובין אם היא רגשית, היא שם והיא מרחיקה אותך מזוגיות טובה. את ובעלך זקוקים ליעוץ זוגי כדי ליצור קשר מחדש. את הולכת ומתרחקת ממנו, ואולי יש לכם סיכוי לגלות כמה דברים מחדש. אם זה לא יעלה, הציעי את שחלק מהפגישות תהיינה בנפרד (ובדיסקרטיות), ותעלי שם את מה שאת צריכה להעלות, מתוך מטרה להבין את החסכים שלך טוב יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083