זמן הבשלה בזוגיות

תאריך פנייה: 25.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
skhv
זמן הבשלה
25.02.2012 • 19:01

הייהיינו זוג מספר שנים לא מועט (8) .לפני שנתיים חשבתי שיהיה נכון שנפרד.כמובן היה לכך רקע.אני הייתי במצוקה ובלחץ והכל נראה לי כשלון.בעצם מעולם לא התנתקנו ממש.נשארנו כל הזמן בקשר טלפוני וגם לפעמים נפגשנו ויצאנו יחד לבלות.לאחר תקופה כשראה שאין לי כרגע מחשבה על חזרה יצא להכיר נשים.כיום הוא עם אשה אבל עדיין שומר על הקשר שלנו .לא מתנתק.למרות שברור שהיא לא היתה שמחה על כך.לדעתי אינה יודעת.בכל אופן אנחנו מעלים את נושא החזרה. אבל אין עדיין צעדים מעשיים בעיקר לא ממנו.הוא לא מאמין בי.הוא חושש.האם יהיה זה נכון שהוא זקוק לזמן הבשלה? זקוק לזמן לבטוח בי ובצעדי?ובכוונותי?חשוב לי לציין שאינו גבר שרץ מאשה לאשה. והעובדה שהוא עדיין בקשר איתי למרות היותו בזוגיות מצביעה על בלבול מבחינתו.(זאת דעתי לפחות.מה דעתך?)הוא אומר שעדיין יש לו רגשות וגעגועים ואומר שמנסה להתגבר על כך.לאחרונה העלה שאלות.מה יהיה אם....וזה מבחינתו התקדמות.אני לא במצב של תלות בו. תודה לאל.אשה עצמאית.אבל בכל זאת גם לא רוצה להלחיץ כי זה בטח לא יעזור. השאלה אם נכון יהיה לחשוב שהוא זקוק לזמן לבטוח בי,להרגע מהכעס ?ובכלל?

ד"ר אורן חסון
זמן הבשלה
27.02.2012 • 00:56

Skhvיקרה,
יתכן גם שאת זקוקה לזמן הבשלה כדי לומר לו בקול ברור שאת רוצה אותו. מן הסתם, אם תגידי לו את זה כך, יהיה לו קל יותר לבטוח בך מאשר ללא אמירה ברורה. זה אולי לא יבטיח את החזרה שלו, אבל זה ישפר את הסיכוי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083