החלטה בזוגיות: מה עושים?
נטליה
זה משפיע עלי חזק !!
⌄
שלום
שמי נטלי ואני בת 21 וחצי ,הכל התחיל שהכרתי אותו בסילבסטר יישבנו עם החבר'ה הסתכלנו אחד על השני כל הערבהיה בנינו מבטים אחד לשני כאילו מעולם לא היה לי , מבטים של תשוקה .והיום אני מרגישה אליו משהו חזק אך הפגישות שלי ושלו היו מלאות תשוקה ומבטים מאוהבים, היה לנו משיכה כאילו לא מהעולם הזה היה בנינו סקס משוגע והוא אמר לי כל הזמן שטוב לו איתי ולא רק בסקס, הוא תמיד שלח הודעות התעניין כיבד הכלניתקנו קשר פתאום למשך שבוע וחצי , לאחר שבוע וחצי שוב התקשר ושלח הודעות . ניפגשנו אתמול 18/2 מוצ"ש והוא אמר לי נטלי מזה כל הבנים האלה שמגיבים לך על התמונות בפייסבוק ככה זה לא תמציאי קשר רציני, הגבתי לו ואמרתי לו " דניאל כרגע אני רווקה אין לי בן זוג ברגע שאדע שיש לי כזה אני אוטו' מתרחקת מכולם " הוא חייך כזה חיוך קטן ולאחר מכן לקח את הטלפון שלי ואמר רוצה ניראה מה הבנים האלה מדברים איתך ותביני לבד אמרתי לו " דניאל תביא את הטלפון זה לא עיניינך"תעזרו לי בבקשה לא יודעת מה הולך פה לא יודעת איך להגיב לו אני כן רוצה אותו לקשר רציני אני מרגישה אליו משהו בעוצמה חזקה מאז האקס האחרון לא הרגשתי כך .אני מנסה להתייעץ עם הרבה אנשים לא מצליחה להגיע לפתרון אני מפחדת כי הוא גם לומד פסיכולוג הוא חכם, לא טיפש , עד היום ידעתי להשיג כל גבר ש"רציתי" ואייתו זה אחרת ......מה לעשות??מה להגיד לו??איך להגיד לו?איך להתנהג?אני כל כך מבולבלת... !!!
ד"ר אורן חסון
כשהוא מבקש ממך להחליט מה את רוצה
⌄
נטלי יקרה,
נדמה לי שהוא מבקש ממך להחליט. מה שהוא אומר לך, ודי בצדק, למען האמת, הוא שכל עוד את בקשרים עם אחרים, אז עדיין לא החלטת. השאלה היא אם את חוששת להחליט כי את לא בטוחה שגם הוא החליט? בררו היטב את הדברים ביניכם. תפחדי פחות לומר לו, ואולי תפחדי פחות לשאול אותו.
נטליה
כשהוא מבקש ממך להחליט מה את רוצה
⌄
למה הוא לא יוזם? ..חח הוא הגבר הוא צריך לזום..לא?? וכן אני מפחדת לשאול ומפחדת לומר לו שגם אני מעוניינת בו..איך אני יעשה זאת אני לא יודעת ..