פורום: שאלות ופרסום?
לירוני
שאלה קצת שונה מהשאר פה..
⌄
תמיד אמרו לי שכשאני לוקחת את בן הזוג שלי לחופשה אני צריכה לדאוג שזה לא סתם כדי לנסות לשפר את מצב היחסים בנינו, שצריך לקחת אותו לחופשה ולפנק אותו כשאנחנו כבר במצב טוב. כי חופשה במצב רע זה פיתרון-מיידי שמראה רק את האופוריה כי אנחנו נמצאים במצב הכי קל וטוב שלנו אז למה שלא יצליח בעצם?אז א. תודה על העצה! היא באמת נכונה.. רציתי לשתף אתכם בה כי היא באמת אמיתית ובאה ממקום עוזר ולא סתם.וב. הגענו למצב טוב, היה קשה מאוד ועברנו תקופה לא קלה בכלל.. אז אשמח לקבל המלצות על מקומות עם ניחוח רומנטי וחמוד, כזה שבאמת מפנק.. אני רוצה לשמח אותו וגם מגיע לנו אחרי כל מה שעברנו.מי עוזרת לי?
ד"ר אורן חסון
תשובה קצת שונה
⌄
לירוני יקרה,
לפי התשובות שקיבלת, ובעצם גם לפי ניסוח השאלה והתשובה שענית לעצמך בתוכה, אני חושד שהשאלה (ובודאי התשובות) היא לצרכים פרסומיים. בכל מקרה, כאן זה לא המקום הנכון לשאלות על מקומות לסופשבוע.
לירוני
מאוכזבת מאוד
⌄
את האמת שרק עכשיו הגעתי למחשב ולא ראיתי מה ענו לי.. אז אין לי מושג על מה אתה מדבר..בסך הכל רציתי לקבל המלצות מנשים שעברו דברים דומים ולא יכוונו אותי לאיזה צימר של לוזרים שיתן לי אווירה של זקנים או שלא יהיה מה לעשות. שורה תחתונה: החופשה הזאת מאוד חשובה לנו ולזוגיות שלנו. כן, זה נשמע קצת משונה אבל זה באמת קריטי. השקט הזה מאוד יכול לתרום לשקט הנפשי של שנינו..בדיוק עברנו למזרחי וקיבלנו הנחה על חופשה אז רציתי להתייעץ.. וקצת חבל שאני לא ממש יכולה לפנות אליכם כשהשאלה שלי קצת שונה מאלה הנשאלות פה על בסיס קבוע.