תשובה למכתבך
נטליה
מה לעשות עכשיו דחוף!
⌄
ציטוט:"קודם כל רציתי להודות לך על עזרתך ועל התמיכה שאתה נותן פה בפורום.ושינית כמו שאמרתי לי בתשובה לבעיה שלי קודם שאני כנראה צריכה להחליט זה אכן נכוןאבל בעיה פה שפתחתי בפניןו את הלב אמרתי לו שאני מפסיקה לדבר עם כל הבנים שאיני צריכה לדבר כדי שאוכל למצא את עעצמי בקשר רציני,ואז הוא אמר לי או'קיי אל תתביישי תגידי מה את רוצה להגיד, אמרתי לו שאני רוצה איתו מצב של קשר רציני והוא אמר שהוא אצל החבר שלו ושהוא ידבר איתי היום או מחר כי זו לא שיחה של שניה וצריך לבצע זאת כשיחה של אנשים בוגריםומאז לא דיבר איתי לא יודעת מה עובר עליו לא יודעת למה הוא מראה לי מצד אחד שהוא כן מעוניין ומצד שני הוא לא יוזםאני בהתחלה שיחקתי איתו משחקים כשהגדיר אותי כבת זוגתו ובמשך הקשר ששכבנו אני אמרתי לו אני מפחדת להיפגע והורדתי דמעה ואז הוא אמר לי שהוא לא יפגע בי וככה זה נימשך עד שהחלטתי סתם לשגע אותו ולהגיד לו שאני מעוניינת איתו בקשר של סטוץ וואני לא באמת התכוונתי לזה, אני נורא מבולבלת ממנו ממש היה לי ולא טוב בסקס וגם שהיינו יחדאבל לא יודעת מה הוא באמת רוצה הייתי רוצה לדעת זאת כדי לדעת עם להמשיך הלאה ולשכוח אותו או עם להילחם עליושלחתי לו הודעה זו " אני רציתי לדעת מה קורה איתנו , עם אני באמת חשובה לך אז מדבר איתי עד עכשיו, אם לא תענה אז היה נחמד ואני ממשיכה הלאה"מאז יום רביעי שפתחתי בפניו את הלב הוא לא התקשר ולא ענה להודעה ולא כלום לא יודעת מה , למה ואיך הרי הוא הראה לי סימנים של קנאה ..."מה לעשות?!?!?הוא שלח לי הודעה " אסמס" ובו כתוב" אני מצטער שלא דיברתי איתך בסוף שבוע, בעזרת השם אני ירים אליך טלפון ונדבר "שלח לי את ההודעה הזו היום ב7 חצי בבוקר. למה פתאום הוא ניזכר אחרי ששלחתי לו הודעה שאני ממשיכה הלאה? מה מטרת ההודעה הזוו מה הכוונתו??אני כל כך עיוורת שאני עד כדי כך לא יודעת מה לעשות.. ומה להגיב לו..
ד"ר אורן חסון
תשובה שקיבלת
⌄
נטליה יקרה,
ראיתי את מכתבך זה, וגם את תשובתך בהמשך לרצף הקודם, ועניתי לך שם.