מסר כפול בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 20.02.2012 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
הצילו
רוצה שיעוף מחיי
20.02.2012 • 15:30

שלום
אני בת 25.6 ויש לי זוגיות כ 4 שנים עברנו לגור ביחד לפני כ 4 חודשים ואנחנו לומדים באותו מקום, בחודש אחרון בן זוג שלי לא מוכן לקיים איתי יחסי מין בטענה שאני לא מספיק מושכת בשבילו ואני בגובה 1.58 ושוקלת 55 אני לא שמנה, הוא טוען בגלל שאני לא ניראת כמו "בר רפאלי " או גוף של דוגמנית הוא לא נימשך אלי והוא לא יכול לקיים איתי יחסים אני מאוד אוהבת אותו והוא אמר לי "שלא משנה מה יקרה תמיד יהיה לו אכפת ממני" אבל קשה לי כי היה לנו כל טוב ואני בוכה כל יום ולא יודעת מה לעשות עם עצמי, אני כל כך פגועהתעזור לי בבקשהנ.ב הוא לא בוגד בי בדקתי את עניין

ד"ר אורן חסון
נשר בשמיים
20.02.2012 • 22:04

הצילו יקרה,
את נותנת מסר כפול, די בדומה למסר הכפול שלו. הוא אומר לך שהוא לא נמשך אליך יותר, והסיפור של בר רפאלי לא לעניין אם הוא כן נמשך עליך במשך 4 השנים עד כה. כך שזה נראה שהוא מחפש דרך החוצה, אבל גם רוצה להיות בסדר איתך ובן אדם, ואומר לך שיהיה לו איכפת ממך, ויתכן אפילו שזה נכון.ואת כותבת "תעזרו לי" אבל גם, בכותרת, "רוצה שיעוף מחיי". האם הזעקה הזו היא המסקנה של המכתב? – יתכן שזו המסקנה המתבקשת, עד כמה שזה כואב. מצד שני, ייתכן שמשהו קורה או קרה ביניכם או אצלו והוא זמני. הוא לא אמר לך במפורש שהוא רוצה להיפרד (לפחות, לא כתבת את זה), וגם בזה יש מסר כפול, כי הרי מהי זוגיות שאין בה משיכה, ויש בה נכונות לפגוע בדימוי העצמי והמיני של בן הזוג?אתם צריכים כנראה לדבר על זה, כדי שהדברים ביניכם יהיו יותר מפורשים. אני יודע שזה מפחיד, כי את אולי לא רוצה לשמוע משהו מפורש, והוא אולי רוצה שאת תהיי זו שתסיק את המסקנות. אולי בכל זאת כדאי שתניחי לו להוציא את הערמונים מהאש, ושיהיה יותר מפורש. הפגיעה תישאר פגיעה, אבל אז גם תדעי, ואולי יהיה לך קל יותר להעיף אותו מחייך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
הצילו
נשר בשמיים
21.02.2012 • 19:00

הייתודה על תגובה, ניסיתי לדבר איתו והוא אמר שאני צריכה להסיק מסקנות לבד..אני באמת שלא יודעת מה לעשות מצד אחד הוא אומר דברים כאלה והוא לא מוכן לשכב איתי כי הוא אומר שהוא לא מסוגל ופתאום אני "מגעילה אותו" ועל כל דבר קטן הוא מוצא מה לא בסדר בגוף שלי ובפנים שליאבל מצד שני הוא אומר "שתמיד יהיה לו אכפת ממני...."ויהיה לו קשה בלעדי כי הוא לא חושב שימצא מישהי אחרת שתקבל אותו ,כי בגיל קטן הוא עבר ניתוח מוח וצד שמאל שלו לא כזה מתפקד וגם גימגום וצליעה ואני עושה את שיחות במקומו ואם הוא צריך משהו אני הולכת איתו כי קשה לא והוא מגמם, ועכשיו הוא רוצה שנטוס בחופשה שיש לנו בין מיבחנים ואתמל הוא אמר לי (בחופשה שהיינו חודש בקיץ חטפתי אלרגיה והידיים התנפחו לי וכל הידיים היו מלאות בכתמים אדומים) שלא היה לו אכפת אך שהידיים היו וזה לא שינה אצלו כלום... ואני לא יודעת !!!

ד"ר אורן חסון
מסקנות
22.02.2012 • 00:18

הצילו יקרה,
אם כך, כנראה שאת באמת היא זו שצריכה להסיק את המסקנות. כי את באמת צריכה לשאול את עצמך אם זו הזוגיות שאת רוצה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
הצילו
מסקנות
24.02.2012 • 07:14

שלום
ד"ר אורן חסון תודה על הכל הייתי צריכה עצה של מומחה :)