איך להחזיר זוגיות? טיפים ופתרונות

תאריך פנייה: 23.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אייל
לגרום לחברה לחזור
23.02.2012 • 17:45

שלום,
לפני יומיים, חברה שלי החליטה לחתוך את הקשר (שארך כשנה) בטענה שהקשר נהיה כבד עליה, שהיא לא מצליחה למצוא נושאים משותפים לי ולה שאפשר לדבר עליהם וכו'.. הכרנו בטיול בדרום אמריקה ומאז לא עזבנו אחד את השני, טיילנו ביחד למשך חצי שנה וחזרנו לארץ ביחד..כעבור חצי שנה (לפני יומיים) היא החליטה שדיי.. היא אמרה שכבר שבועיים שלושה האחרונים היא הרגישה שלא טוב לה בקשר.. גם לי יש אשמה בכך שלא הייתי מספיק קשוב לה.. אני שקוע מידיי בלימודים באוניברסיטה ולפעמים לא ממש היה לי זמן לעשות איתה דברים.אני מטורף עליה וכואב לי ממש שהיא לא איתי ואני אעשה כל מה שצריך בשביל להשיב אותה אליי בהקדם.. מה אתה ממליץ לי לעשות???בתודה מראש..

ד"ר אורן חסון
איך להחזיר אותה?
25.02.2012 • 21:19

אייל יקר,
אני לא מכיר אותה, לא דיברתי איתה, אני לא יודע מהן סיבותיה, ואני לא יודע מה היו הארועים ביניכם שגרמו לרצון שלה להתנתק. אני גם לא יודע עד כמה היא מרגישה שזה סופי, ועד כמה היא נחרצת כאשר היא מחליטה החלטה מסוג זה. אני גם לא יודע עד כמה היא כועסת ופגועה, ואם זה בכלל רלוונטי. במצב הזה, ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך היא לדבר איתה שוב. להגיד את מה שיש לך על הלב, להיות פתוח, להיות מסוגל להבטיח רק את מה שאתה יכול לקיים, ולקוות שזה מספיק. כי אם תבטיח דברים שאינך יכול לקיים, ממילא זה יסתיים אחר-כך, ובכאב גדול יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083