איך לדעת אם זו טעות?

תאריך פנייה: 26.02.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
לא בטוחה בקשר
26.02.2012 • 21:23

שלום רב,
אני בת 30 נמצאת בקשר כבר חצי שנה עם בחור בגילי.בהתחלה לא ממש רציתי אותו, אך נקשרתי ואפשר לומר שאני אוהבת אותו לפעמים.הוא בחור נאמן, טוב, אכפתי, מכבד, דואג, מבין, מפרגן, מתחשב, מקשיב, מפנק גם במעט שיש לו (הוא סטודנט) וגם אינטלגנט.בזמן האחרון יש לי חרדות מהעתיד וזה פשוט לא מרפה ממני.למרות שהוא טוב אליי, אני חושבת שהוא לא יהיה אב טוב ואחראי לילדיי, כי הוא חסר ביטחון, ילדותי, לחוץ כמו המשפחה שלו וגם שוכח דברים.מצבנו הכספי זה להתחיל ולבנות את עצמנו מאפס, כי אין לי ולו חסכונות וכידוע היום זה מאד קשה לגדל ילדים כשאין ביסוס כלכלי.ואני לא אוהבת את המשפחה שלו. בגלל שהם מוזרים בחיצוניות ויש שם בעיה של לקות מסויימת.אז בגלל כל זה אני חושבת להפרד ואם אפרד ממנו זו טעות? איך אדע?

ד"ר אורן חסון
איך לדעת אם זו טעות?
27.02.2012 • 01:06

את יקרה,
האמת? כנראה שלעולם לא תדעי, כי לא תוכלי אף פעם לדעת מה היה קורה לו היית בוחרת בחירה אחרת. רק תוכלי לדעת, בדיעבד, ולפעמים רק לאחר שנים, אם את שמחה בבחירת דרכך או לא. את צריכה להמר מתוך הבנתך את רגשותייך, את רגשותיו ומסירותו אליך, את הקשיים העומדים לפניכם (ואת כל אלה את די יודעת, אם כי לא בודאות מוחלטת), ומצד שני, מתוך ראיית אותו נעלם גדול, שהוא עתידך בלעדיו, שאותו אינך יודעת, אבל יכולה לנחש את האפשרויות עם הרבה חוסר ודאות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083