ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 154
-
בעיה בזוגיות
אתה חושב שאני צריכה להתקשר אם הוא לא מתקשר? או שלחכות שהוא יתקשר ולהרפות כמו שאתה אומר? הפחד העיקרי שלי זה שאם הוא לא יתקשר ואני לא אז הקשר יתנתק לגמריי אתה ...
-
"צרות של עשירים"
שלום שלום,יש מס' גברים שיצאתי איתם. מה לעשות.. לבחון את השטח עד שאמצא מישהו שמתאים לי. הדרך הכי לגיטימית להכיר אני חושבת.. בשביל למצוא צריך לחפש ואיך אדע מה ...
-
בעיה שקצת משגעת אותי
שלום דר'אני כיום חייל ותיק משרת כבר כשנה וחצי לפני כ-חצי שנה חיילת חדשה הגיעה ליחידה שלי הכרתי אותה ולא היה לנו קשר בכלל שלום שלום לא יותר מזה היא גם לא במחל...
-
בעיה בזוגיות
היי יש לי בן זוג אנחנו 7 חודשים ביחד הייתי באה אליו יום יום ואחרי כחודש לא הסתדר לו בבית והוא הצטרך לעזוב בשל סיבות משפחתיות הגענו למצב שאנחנו עוברים לחברים ...
-
הוקרת תודה ענקית
שלום אורן,אני כבר שבוע חושבת עליך מס' פעמים ביום ועכשיו החלטתי שאני חייבת לכתוב לך בפורום.לפני כחצי שנה כתבתי לך כאן בפורום(חיפשתי בפורום את השאלה, אך כנראה ...
-
מה שנאר אחרי פרידה
מנסה לשקם את הביטחון עם שיחות פסיכולוגיות מדי שבוע אך מרגישה שזה לחינם זה לא עוזר לי כל כך גם ההערכה העצמית שלי על הפנים ואני פוחדת באופן כללי מכל סוג של קשר
-
-מה קורה לי-
שלום רב ד"ר אורן חסון, מקווה ששלומך טוב.עובר עליי משהו שמטריד אותי ולא אופייני לי בכלל .אני בחורה בת 31 אוטוטו מתחתנת עם אהוב ליבי בחור בן 33.אני מרגישה בתקו...
-
מריבות משפחתיות
שלום. שאלתי היא כזו :לחמתי אחות צעירה ממנה שמשום מה מגינה עליה בכל פעם שקיימת מריבה משפחתית ואתן דוגמא 1 .לאשתי יש בת דודה שפגעה בה כספית , שיקרה אותה וגנבה ...
-
קרועה בין אהבה למשפחה
ד"ר חסון שלום, אני בת 18 , ויש לי בן זוג בן 20. אנחנו כבר שנתיים במערכת יחסים עם הרבה אהבה בינינו...החבר שלי הוא קצת בן אדם שקצת קשה להתמודד איתו , יש לו אגו...
-
שקרים
ד''ר אורן חסון, צהריים טובים.אשמח אם תפנה בתשובה אליי לשאלתי.גיליתי שבעלי מסתיר ממני קשר שיש לו עם ידידה מהלימודים, אך הם אינם לומדים יותר יחד. בחורה שתמיד ה...
-
קינאה
שלום, אני במערכת יחסית מזה כשנתיים וחצי. בן זוגי שירת בצבא עם החברה הכי טובה שלי . שהוא הציע לי לצאת שאלתי אותו אם יש לו רגשות אליה ואמר לי שלא. שאמרתי לו שת...
-
הומו?
שלום לך ותודה מראש על ההתייחסותאני בן 21 היום, ומאז ומתמיד נמשכתי לנשים. לא רק שנמשכתי לנשים, נמשכתי לנשים בטירוף! שזה שיגע אותי לפעמים, וכמו כל גבר, כל החיי...
-
אמון
אני וחבר שלי שנה וחצי יחד,אני בת 22 והוא בן 24, כאשר בשבוע האחרון החלטתי לקחת הפסקה של כמה ימים לחשוב על עתיד הקשר.. בחצי שנה האחרונה הזוגיות שלנו נמצאת בעלי...
-
תוכניות שמפריעות
אני בת49גרושה חסרת סבלנות !היה לי היום דייט נחמד.הוא אמר,שאדבר איתי.אני כבר מנסה להבין את אופי והכוונות. גם לתכנן המשך הקשר,אם יהיה.איך משתחררים מזה? להחליף ...
-
חיכוכים בזוגיות
שלום ד"ר חסון היקר,התייעצתי איתך בעבר בקשרי עבר שהיו לי ואני מעריכה מאוד את דעתך ועצותיך ועל כן החלטתי לכתוב לך שוב.אני בשנות ה-30, עם בן זוגי כמעט שנה ומאור...
-
משבר אמון
אנו נשואים 24 שנים עם שני ילדים בני 20 ו 19 הפרש הגילאים ביננו הוא 20 שנים.לפני כ 6 שנים נפרדנו ל 8 חודשים לאחר איום מצידו שהביא לתלונה מצידישבמהלכם דאג חבר ...
-
המשך...
אין לי כביסה בבית ...היא גרה אצלי אפשר לומר 50 אחוז אצלי 50 אחוז בבית שלה.הבית שלה לא כול כך פתוח אליי ...לא משנה מאיזה סיבות..לדעתך זה לא בסדר שהיא תיקח את ...
-
בעיות בזוגיות
אדישות (31.10.2011) . אנחנו נשואים כשנה וחצי + ילד בן 6 חודשים ,גרים אצל ההורים שלו קשה אבל נסבל . הבעיה היא שבן הזוג שלי מראה חוסר עינן בזוגיות חוסר תוכנית ...
-
פסק זמן
שלום, בשבע השנים האחרונות יש לי חבר, ללא מגורים משותפים, מתראים כפעמיים בשבוע בשעות הערב וללא בעיות מיוחדות.אציין כי אני רווקה בת 37, והוא גרוש בן 58 אב לשלו...
-
פורנו
בעלי מכור לפורנו באינטרנט. אנחנו בשנות השלושים לחיינו עם שני ילדים קטנים. הוא צופה בתמונות (לא צ'טים ואין בעיה של אמון כאן) פעמיים ביום בממוצע. זה בא על חשבו...
-
איכפת לה בכלל?
שלום רב אני בן 29 וחברה שלי בת 25 ...אני שומע מחברה שלי שהיא אוהבת אותי מאוד והיא מראה את זה גם היא מתקשרת הרבה מחבקת מנשקת ומראה הרבה אהבה ..אבל יש משהוא שמ...
-
דילמה נשית שחוקה
שלום רב, בת 35, עצמאית, אם לשתי בנות (תינוקת ובת 3.8) ונשואה. במהלך כל ,שנות העסק,שלא הרוויח יותר מדי, בעלי דאג לפרנסה. הוא הגיעבשעות לא שעות, ואני הייתי יות...
-
זוגיות
אני עם בת הזוג שלי 5 שנים אנחנו מסתדרים מצויין המצב הכלכלי שלנו לא טוב וההורים שלה מלחיצים אותה לצאת מהבית בידיעה שאנחנו לא מסודים כדי להשכיר דירה ואני רוצה ...
-
מצב לא נעים בזוגיות
היי,אני בתחילת שנות ה-20 ונקלעתי למצב לא נעים בזוגיות שנובע בעיקר משתי סיבות:א.המראה שלה וההתנהגות (צורת ההתנהלות) שלה כבר לא מושך אותי. היא אף פעם לא משכה א...
-
צריך הסבר
שלום. אני אציג את עצמי בקצרה אני חייל בן 22עד כה עברתי 2 מערכות יחסים בחיים שלי שתיהן היו רציניותהראשונה כ-4 שניםוהשניה כ-כמעט שנהכיום אני רווק במשך יותר נכו...
-
בעלי מבקש לנסוע לאילת עם חברים סופש
שלום, רציתי לדעת , אני נשואה 6 שנים יש לי שתי בנות הגדולה בת 5 והקטנה שנתיים, לבעלי חברים רווקים ... ולאחרונה החברים העלו רעיון של נסיעה לאילת לסופש לבד... ל...
-
בן זוג נוסע לטייל בלעדיי
בן זוגי הודיע לי שהם יוצאים מטעם העבודה לטיול של 3 ימים באילת,אם לא יסע לאילת יצטרך לעבוד הרבה (נשמע לי שקר) הטיול עולה 500 שקל!שבוע לאחר מכן הוא יוצא שוב לא...
-
מוטרדת בקלות..
היי אורן,אני בת 23 וגם חבר שלי. אנחנו יחד כמעט 3 שנים.היינו יחד תקופה של שנה בחו"ל, לא רצוף. חצי שנה עבודה בחו"ל-חודשיים בארץ- חצי שנה טיול בחו"ל.כשעבדנו ביח...
-
האם "לשבור את הקרח"?
אני והאקס נפרדנו ביוזמתו לפני כ- 5 חודשים אך נשארנו קצת בקשר ואני ביקשתי חודש אח"כ שנתנתק לחלוטין כי היה לי מאוד קשה להישאר איתו בקשר ולדעת שהוא לא רוצה להיו...
-
בני זוג שונים
הבת שלי יוצאת כבר שנה עם בחור מקסים. הם מאוהבים מאד מאד.מבלים יחד המון .הבעיה שהם שונים מאד ואין בינהם שום דבר משותף. היא חילונית אתאיסטית הוא מסורתי, היא או...
-
אני יודע שהיא בוגדת בי
נשואים 8 שנים, שני ילדים, בן 6 ובת שנתיים. לפני ארבעה חודשים החליטה "לקחת עצמה בידיים", התחילה דיאטה ולקחה מאמן כושר פעם בשבוע - איתו היא בוגדת: כתבה לו "אוה...
-
איך להמשיך הלאה!
שלום, שמי דנה ומזה 7 שנים הייתי במערכת יחסים לא קלה עם בת זוג מאירופה אחרי כ4 שנים וחצי שהחזקנו את המערכת היחסים מארצותנו באמצעות האינטרנט והטלפון הגענו להחל...
-
ילדים בגירושים
שלום לך דר.שמי שי ואני גרושה עם 2 לדים קטנים..כיום אני חיה עם בן זוג (גרוש עם 2 בנות) שאוהב אותי ומעניק לי המון המון.. הוא גם עושה הכל ומנסה להתחבר עם הבנים ...
-
מבולבלת ולא סגורה על עצמי
מישהו חכם ייעץ לי לא לדבר עם בנים להיות יותר רצינית ופשוט לחזור בתשובה האם זאת הדרך?. כי הרבה זמן הייתי כמו זאב בודד עד שפגשתי והכרתי אותו ואני מרגישה כמו נז...
-
מבולבלת ולא סגורה על עצמי
היי כבר כתבתי לך בעבר ואמרת לי לפנות לייעוץ פרטני בקשר לחבר שלי שהשתנה והתחיל להתנהג מגעיל אך מאז שאנחנו לא יחד אני שבר כלי כל דב ר מזכיר לי אותו הזיכרונות ע...
-
שאלה על עצמי
לפניי שנה הייתה לי חברה במשך שנתיים ולמרות כל הזמן שהיינו ביחד לא ראיתי את עצמי ממשיך איתה הלאה ותמיד אמרתי לעצמי שהקשר הזה יגמר מתישהו וזה רק עניין של זמן, ...
-
עזרה.
אנא תענה לי, מההודעה מה-10.10.11.הלב שבור. רגשות לאקס ובכל זאת בחרה בי. אני לא יודעת מה לעשות.
-
רוצה להמשיך אך לא יכול
שלום דוקטור יצאתי מקשר של שכ3 שנים אני והאקסית כבר 3 חודשים לא ביחד אני שוכח מימנה והיא תמיד מופיעה איפה שאני איך שהוא ומחפשת דרכים לתקשר איתי במין ציניות של...
-
היה סקס אבל מדברים על זה אחרי
היי,שכבתי עם בחורה בספונטיות נורא יפה וזה פשוט זרם.הבחורה היא חברה של אחותי.אומרים בד"כ אם היה כיף וכאלה?אני אליה כמובן או שזה צריך לבוא ממנה?תודהלורי
-
איתי מתוך פחד?
שלום אורן,אני נמצאת בזוגיות כבר למעלה משנה עם בן זוג שאני מאוד אוהבת.בחודשיים האחרונים מקנן בי החשש שהוא נמצא איתי רק מתוך הפחד מלהיות לבד.ההקשר ביננו התחיל ...