שלבים בזוגיות
חייל
צריך הסבר
⌄
שלום.
אני אציג את עצמי בקצרה אני חייל בן 22עד כה עברתי 2 מערכות יחסים בחיים שלי שתיהן היו רציניותהראשונה כ-4 שניםוהשניה כ-כמעט שנהכיום אני רווק במשך יותר נכון עד לפני כמה שבועות הייתי במערכת יחסים השניה שליבסיום הזוגיות גם הראשונה וגם השניה חוייתי דכאון שהתבטא במצב רוח, אוכל , התבודדויות וכו'בימים האחרונים משהו השתנה בי ואני מרגיש שהמוח שלי הראש שלי פתאום נטול ללא כל מחשבות על האקסיות ללא דכאון כלום בחיים שלי לא הייתי בעד סטוצים או יזיזות ופתאום זה נראה לי שונה בעיין אולי בגלל "שהגיל דוחק" ומרגיש שהחיים רצים לי יותר מדי מהר אתמול יצא לי להפגש עם האקסית הראשונה והתנשקתי איתה והיה גם יותר מזה ללא שום רגשות גם מצידה וגם מצידי אני לא יודע מה קרה לי הייתי בן אדם של קשר כל החיים כל הזמן אהבתי להיות במערכת יחסים להיות תלותי כמה שזה ישמע מוזר ופתאום זה לא משהו שאני רוצה או מחפש אני רוצה להיות לבד מה שלא קרה לי אף פעם ואני מרגיש שזה לא תקין אצלי בבקשה תעזור לי
ד"ר אורן חסון
שלבים
⌄
חייל יקר,
כל אחד עובר שלבים בחייו, ולפעמים תנודות כאלה או אחרות. אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג. סביר להניח שהרצון בזוגיות יחזור אליך, אם תתן לו מקום, תניח לו לבוא לבד ותדאג פחות.