קינאה בזוגיות: מה עושים?
סי
משבר אמון
⌄
אנו נשואים 24 שנים עם שני ילדים בני 20 ו 19 הפרש הגילאים ביננו הוא 20 שנים.לפני כ 6 שנים נפרדנו ל 8 חודשים לאחר איום מצידו שהביא לתלונה מצידישבמהלכם דאג חבר משותף לנו ולאחר סכסוך ביניהם לשקר לבעלי ולומר לו כי "אשתך ב דרך להתגרש ממך ולהתחתן איתי". ניסיתי לשכנע את בעלי כי לא היה ולא נברא לקח אותי לקברי צדיקים שם בקש שאשבע לו כך עשיתי ועדיין לא מאמין הצעתי לו שאבדק במכונת פוליגרף ובכלל כל מה שייבקש אעשה לא מגיברק דואג להשמיץ אותי ולהאשים אותי בבגידות.מאז שחזרנו הביתה הוא לא מניח לי בודק כל דבר עוקב ולא פעם הפתיע אותי במקום העבודה,אמרתי לו כי אם אין לו אמונה בי שיתגרש אבל כל עוד הוא בוחר לחיות איתי הוא לא יכול לשגע אותי כך, היום אני בסמצ שגם כשהוא לא לידי פיזית אני מרגישה את עיניו נעוצות בגבי. אני יודעת כי אותו לא אתקן אך מאחר ואיני מעוניינת לפרק את הנישואים עדיין מבקשת ייעוץ איך אוכל להתגבר עלתחושותיי ולשדר עסקים כרגיל כאשר הוא באטרף של התפרצות והאשמות כלפיי ,אני מנסה שלא להגיב לו אך מוצאת את עצמי כמו טיפשה מתגוננת למרות שתמיד אני אומרת לעצמי אל תאפשרי לו להגיע למקומות שלו אנא ייעוץ
ד"ר אורן חסון
משבר אמון
⌄
סי יקרה,
כאשר קינאה נכנסת לסחרור, לא קל לצאת ממנה לבד. אני מציע שתלכו ליעוץ זוגי. וקראי בבקשה אתהמאמר שלי על קינאה ב-Ynet.