איך להתגבר? שאלי את המטפלת שלך
star
מבולבלת ולא סגורה על עצמי
⌄
היי כבר כתבתי לך בעבר ואמרת לי לפנות לייעוץ פרטני בקשר לחבר שלי שהשתנה והתחיל להתנהג מגעיל אך מאז שאנחנו לא יחד אני שבר כלי כל דב ר מזכיר לי אותו הזיכרונות על מה שהיה יפה בינינו לא עוזבים אותי ההשוואה של מה שהיה לבין מה שעכשיו פשוט הורגת אותי מבפנים הוא היה החבר הראשון שלי וכנראה גם האחרון אני טיפוס מאוד סגור מטבעי ולא רואה את עצמי עם אף אחד אחר אבל מרגישה כל כך מנוצלת ועדיין כל הזמן חושבת עליו מרגישה פשוט חולה שום דבר כבר לא חשוב לי היו מקרים שרציתי להתאבד כי כואב לי כל כך איך שהוא התנהג אליי יש לי פסיכולוגית היחידה שמבינה אותי ומעודדת אותי זאת פסיכולוגית אבל אני מרגישה כל כך מגעיל שאני שונאת את עצמי כל כך חסרת ביטחון בקשר לעצמי ובכלל בחיים האישיים אני נהייתי פשוט חולה מרוב מחשבות עליו בבקשה תן עצה מה לעשות האם יש איזשהי דרך למחוק אותו מהראש מהלב לגמרי כאילו אף פעם לא היה קיים??.?
ד"ר אורן חסון
לשאול את המטפלת שלך?
⌄
סטאר יקרה,
אני שמח שקבלת את עצתי, ושהלכת לטיפול פסיכולוגי. זה חשוב במצבך. אלא שמכיוון שהיא מכירה אותך הרבה יותר טוב ממני, אני חושב שהכי נכון הוא לשאול אותה את השאלה הזו, כלומר – איך מתגברים? קחי בחשבון רק שזה לא בא בבת אחת, אלא לוקח זמן. דברי איתה על זה.