מה לומר לבן הזוג?
לורי
היה סקס אבל מדברים על זה אחרי
⌄
היי,שכבתי עם בחורה בספונטיות נורא יפה וזה פשוט זרם.הבחורה היא חברה של אחותי.אומרים בד"כ אם היה כיף וכאלה?אני אליה כמובן או שזה צריך לבוא ממנה?תודהלורי
ד"ר אורן חסון
הכי פשוט שיש, כשיש בו טוב
⌄
לורי יקר,
חבל שלא כתבת את גילך, זה היה עוזר. אבל כך או כך: למה שלא תהיה נדיב ותגיד לה את מה שאתה חושב: שזה היה "נורא יפה וזורם" כפי שהתבטאת? הכי פשוט שיש, כשיש בו טוב, הוא בדרך כלל גם הכי נכון.
לורי
הכי פשוט שיש, כשיש בו טוב
⌄
ד"ר אורן,אני בן 26 והיא בת 21.כששכבנו היא הייתה עם חבר ובעצם בגדה בו.הבעייה היא שאני חושש שזה פשוט היה חד פעמי ולא יותר מזה.כשסיימנו את האקט המיני , אמרתי לה: שאלתי את אחותי עליך אבל היא אמרה לי שיש לך חבר... ואז היא אמרה לי שזה נכון... מפה אני לא ממש זוכר מה התגלגל.היא גרה אצלינו כרגע אך עושבת לקראת סוף השנה.אני לא יודע אם שווה לקחת את הסיכון הזה, בסה"כ בזמן האחרון אני חש קצת ריחוק ובנוסף היא גם התחילה לצאת עם בן זוג חדש.
ד"ר אורן חסון
מבלי לקחת סיכון
⌄
לורי יקר,
אני מחזיר אותך למכתבי הקודם באשר לשאלתך מה לעשות. מעבר לכך, אני מבין שאתה מעוניין בה, וחושב שאולי היא לא, ולכן אתה חושש לומר משהו. קח בחשבון שאם לא תאמר משהו, ייתכן גם שהיא חושבת שאתה לא מעוניין בה, ולכן מחפשת משהו אחר. זו אפשרות. בכל מקרה, מבלי שתיקח סיכון ותנסה, לא תגיע לשום מקום.
לורי
מבלי לקחת סיכון
⌄
אני דווקא מראה נכונות אך לא באופן ישיר, זה אומר לקרוא לה בשמות חיבה לדבר איתה מדי כמה זמן, מתקשר אליה מדי כמה זמן לראות שהיא בסדר.אבל זה לא קורה גם מהצד שלה, כלומר לא מקבל ממנה שיחה או הודעה או משהו .הצעתי לה מספר פעמיים כאשר אחותי לא בבית לבוא אלי לשבת קצת, לראות סרט וכו', היא באה. אבל זה לא זרם לשום מקום. גם לפני שהיא התחילה לצאת עם מישהו.
ד"ר אורן חסון
לקחת סיכון = להיות ישיר = לדעת יותר
⌄
לורי יקר,
אז אולי היא רומזת לך משהו. וכמו שאמרתי, אם אתה רוצה לדעת יותר בודאות, אתה צריך לקחת יותר סיכון, שזה אומר להיות ישיר יותר. בהצלחה.