לחצים בזוגיות: מה לעשות?

תאריך פנייה: 05.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מאיה
בעיה בזוגיות
05.11.2011 • 18:31

היי יש לי בן זוג אנחנו 7 חודשים ביחד הייתי באה אליו יום יום ואחרי כחודש לא הסתדר לו בבית והוא הצטרך לעזוב בשל סיבות משפחתיות הגענו למצב שאנחנו עוברים לחברים לגור ביחד משהו כמו חודש ולאחר מכן שכרנו דירה קטנה אחרי כ4 חודשים עזבנו את הדירה כי שנינו לא התאמצנו בישבילה מספיק מבחינה כספית ונאלצנו לחזור כל אחד לבית שלו בזמן הזה החלטנו שנעבוד ובתוך חודשיים שלושה נשכור דירה. הבעיה היא שמאז שהוא חזר הביתה הוא השתנה מקצה לקצה ואני תמיד חוששת שהוא מסתיר ממני דברים אני נורא אובססיבית אליו וזה מציק לו שהוא כבר אומר לי שהוא לא רוצה לשמוע ממני אני לא יודעת איך להתמודד עם הבעיה הזאת כל דבר שהוא אומר אני לוקחת את זה למקום רע וחושבת שהוא ישר בוגד בי. מה אני אמורה לעשות עם זה אני נורא לא אוהבת את זה

ד"ר אורן חסון
לחצים
06.11.2011 • 18:22

מאיה יקרה,
יתכן שהוא התעייף מהלחצים וחוסר ההצלחה שלכם. יתכן שהוא מושפע על ידי אחרים. יתכן שאת מלחיצה אותו בחששות שלך ובפחדים שלך, וייתכנו גם דברים אחרים. השינוי העיקרי שתוכלי לעשות ביחסים ביניכם יהיה אם תעשי שינוי חשוב בעצמך, והוא להרגע. לפחד פחות. כך או כך תסתדרי בחיים, והשתמשי בידע הזה כדי לשפר את מה שיש לך עכשיו, כי אם תהיי לחוצה, ממילא מה שיש לך עכשיו לא יהיה טוב, ואולי גם לא יהיה. נסי למצוא תחליפים בעיסוק כשאת מרגישה חרדה, ונסי להיות פשוטה כשאת איתו. את. שקטה, וללא ציניות וחוששת. נעימה. ואם יש סיכוי, ובהחלט סביר שיש סיכוי, כנראה שכך הסיכוי הוא הרב ביותר. ובמקום לחכות שעות שיחזור טלפונית, דאגי לקבוע פגישות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083