זוגיות ללא תכנון - מה לעשות?
לילי
בעיות בזוגיות
⌄
אדישות (31.10.2011) . אנחנו נשואים כשנה וחצי + ילד בן 6 חודשים ,גרים אצל ההורים שלו קשה אבל נסבל . הבעיה היא שבן הזוג שלי מראה חוסר עינן בזוגיות חוסר תוכנית עתיד אתי אין שחות על קנית בית או על חשבון משותף .נסתי לנהל איתו שיחה בעינן אך מתעלם על ידי תשובות נוראה לא מספקות ,כמו כמה כסף יש לך לקנית בית .אני יכולה לבכות או להיות עצובה הוא פשוט מסוגל לעלם עין ,דברתי איתו מילון פעמים שהאדישות והיחס שלו מאוד מפרעה לי עונה לי שאם לא טוב לי אני יכולה לקום וללכת ושהוא לא מחזיק אותי בכוח כול פעם שאנחנו רבים הוא מסוגל לשתוק חודש ולא לדבר אני זו שתמיד מדברת לאחר ריב אני מוצאת את עצמי מתנצלת על דברים שלא עשתי , כשהורי שבתות או חגים מזמנים אותנו הוא אף פעם לא נשאר באה לכמה שעות וחוזר לבית . בקשתו ממנו שנלך ליועץ זוגי הוא לא מוכן לשמוע על זה .אני רואה מציאות אחת כואבת מצדו שמחכה שאנו אקום והלך . מה ניתן לעשות ? תודה.
ד"ר אורן חסון
זוגיות שלא הוכנה מראש כראוי
⌄
לילי יקרה,
אני רואה תמונה של זוגיות שלא הוכנה מראש כראוי, וללא תוכנית התקדמות מוגדרת שהוכנה מלכתחילה. אין ביניכם כרגע תקשורת מספיק טובה שתאפשר לכם להקשיב לצרכים, או לתכנן ביחד תוכנית מתאימה גם עכשיו. אם בן זוגך לא מעוניין ללכת ליעוץ זוגי, לכי לבדך. תוכלי לעשות לא מעט עם ייעוץ נכון, ויש סיכוי סביר שגם הוא יצטרף אליו בהמשך.