יושרה בקשר: מחיר וכוח

תאריך פנייה: 06.11.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עשירה
"צרות של עשירים"
06.11.2011 • 17:29

שלום
שלום,יש מס' גברים שיצאתי איתם. מה לעשות.. לבחון את השטח עד שאמצא מישהו שמתאים לי. הדרך הכי לגיטימית להכיר אני חושבת.. בשביל למצוא צריך לחפש ואיך אדע מה מתאים אם לא אתנסה ואכיר?הבעיה היא- שאני בחרתי עם מי אני רוצה להיות בקשר רציני. ואני לא יודעת איך עכשיו לנתק קשר בצורה יפה עם כל השאר.. הם כולם מעוניינים במשהו איתי ורוצים משהו רציני (לדבריהם כן? לא יודעת אם זה באמת נכון). ותכלס אין לי שום דבר רע נגדם.. בכולם אני מעוניינת בדרך זו או אחרת אבל בו-יותר.אני לא יודעת איך אני אסביר להם עכשיו שמצאתי מישהו ושכולם נהדרים אבל זה בהצלחה בחיפושים.. חחאני מרגישה כמו באיזו תכנית ריאלטי.. מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? או שפשוט להתנתק מכולם עד שהם יבינו את הרמז.. באמת שהם ממש בחורים נהדרים אבל בסופו של דבר יוצאים כדי למצוא קשר (אני לפחות)... אם יצליח איתו או לא אני לא יודעת. מה שכן אני יודעת זה שאני רוצה מאוד לנסות. (אני באמצע שנות ה20 לחיי).יודעת שהדבר הכי טוב זה לבחור ולעשות את מה שטוב לי ולחשוב על עצמי ולא על מה הם יחשבו. אבל הם באמת בסדר ואני לא רוצה לפגוע בהם או ליצור מצב של כעס כלפי. כי זו לא הכוונה. זה הכי לגיטימי לנסות ולראות. הם גם עושים את אותו הדבר אני מינחה..

ד"ר אורן חסון
מחיר היושרה והג'וגלינג
06.11.2011 • 18:24

עשירה יקרה,
אני לא יודע אם העברת להם מסרים שהם בלעדיים אצלך או שהכל רק בתהליך גישוש. נכון שאת צריכה לבחור את מה שאת רוצה, ולהניח ליתר. אבל יתכן שאת צריכה לשלם מחיר מסויים על ג'וגלינג, והוא להיפרד באופן שאולי יתקבל לא טוב על ידי הצד(דים) האחר(ים). כך שיכול להיות שתספגי קצת ריקושטים, ואמירות שאולי לא תהיינה מחמיאות. אבל אם את רוצה לצאת מזה חזקה, אולי כדאי שתקחי אחריות על מה שיגידו לך, ואם האמירות תהיינה חריפות מדי, שוב – היי ריאלית וחזקה, ושימי זאת בפרופורציות המתאימות שלך. יושרה זה דבר חשוב, אבל יש לו מחיר, וצריך עבורו כוח. אני לא מגנה את מה שעשית עד עכשיו (אם כי איני יודע פרטים, וגם לא איך זה השפיע על הפילוסופיה הפנימית שלך), כי בהתחלות קשרים זה יכול לקרות במינון מסויים. אבל אולי עכשיו את יכולה לנצל את ההזדמנות כדי להשיג את היושרה שלך, זו שחשובה – של התפיסה שלך את עצמך, בזכות, ואולי בזה אפילו לתקן משהו ביושרה שלך מהתקופה האחרונה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083