אושר בת: האם היא מאושרת?

תאריך פנייה: 24.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורה
ביתי בת 33 ולא חושבת על זוגיות
24.02.2011 • 17:34

חיה בדירה שכורה לקחה כלב, דואגת לכלב בלי סוף וכשאני רוצה להכיר לה מישהו היא מגיבה בתוקפנות. אני מאוד מודאגת כי השעון הביולוגי מתקתק. היא בחורה נאה ואינטילגנטית אבל לא נראה לי כרגע שהיא מחפשת חבר לחיים או נישואין אני כל הזמן רומזת לה שאני כבר רוצה לטפל בילדים שלה ובטוח שהם יהיו יפים כמו הילדים של אחותה. שאגב לה כבר יש 4 ילדים. נכדים שלי .

ד"ר אורן חסון
האם היא מאושרת וטוב לה?
24.02.2011 • 23:28

אורה יקרה,
לא כתבת לי אם היא מאושרת. כתבת רק שהיא לא מספקת את הצרכים שלך ממי שהיא "בת שלך", בניגוד, למשל, לבת האחרת שלך. ומה באשר לצרכים שלה? ומה אם הצרכים שלה לא תואמים את "הנורמה" החברתית? האם את לא רוצה שהיא תהיה מאושרת? – אני בטוח שכן. האם תהיי מוכנה לשקול את המחשבה שהיא מאושרת מדברים אחרים ממה שאת רוצה בשבילה?אני חושב שאת לא מכירה אותה מספיק. את לא יודעת מה גורם לה לאושר, את לא מכירה את הפחדים שלה ואת לא מכירה את השאיפות או את הפשרות שהיא עושה כדי להיות מאושרת.נסי להיות פחות שיפוטית. דברי איתה מדי פעם. הפסיקי להביע דעה או חשש, ואולי גם היא תדבר איתך, מדי פעם. זה ייקח זמן, אבל אם תצליחי לסמוך עליה שהיא יודעת מה נכון לה, אולי היא גם תאפשר לך להתקרב אליה, שתוכלי להכיר ולדעת מי היא באמת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083