יחסים וציפיות: פתרון בעיות זוגיות

תאריך פנייה: 26.02.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ש
דחוףף
26.02.2011 • 11:08

שלום
אצלי זה מורכב .. אני ובעלי התחתנו ליפני 7 שנים שבמהלך השנים נולדו לנו 2 ילדים . הבכור עים בעיות שפה ותיקשורת והקטן בסדר . 7 שנות נשואין אין לי חבור לבעלי הסקס שלנו קורא אחד ל 3-4 חודשיים וליפעמים לא מדברים פשוט כול אחד חי בעולם שלו .. במהלך השנים שמנתי וחשבתי שאולי השמנה שלי מפריעה לו .. גם הוא הכי לא רזה .. ושאני חושבת גם שהייתי רזה זה היה אותו הדבר . הוא לא מבין אותי אני רוצה חום אהבה להרגש חשובה . במיוחד ביום הולדת נישואין ויום אהבה .. תמיד יש תירוצים .. אמרתי לו אים אתה לא אוהב אותי באו ניפרק את הזוגיות לא את אשה של חיי.. ואני שואלת אותי אים אני אישה של חייך איפה אני לבד כול היום ישנה לבד ... הכול התחיל מזה שהוא נוחר ולא אכפת לו מהה די את מפריעה לי בשינה אז אמרתי לו מה אתה רוצה שאתה תישן ואני אסתכל אליך? אני אבודה רע לי אני צעירה מאוד לא נהנת איתו במיטה בגלל שהוא גומר מהר ואומר שזה בעיה של שתינו אז פעם היתי אומרת לו כמה זמן לא שכבנו .. היום הפסקתי כי אין אים מי לדבר .. בבקשה תגידו לי מה לעשות אני בת 28 נשואה אבל מרגישה לבד ..

ד"ר אורן חסון
להתחיל ביעוץ זוגי
27.02.2011 • 00:27

ש יקרה,
אני חושש שזה לא רק עניין של מיניות. אחרת הייתי שולח אותך לשאול את השאלה בקהילת 'מיניות נשים' כאן בסטארמד. זה עניין של יחסים, ושל ציפיות של שניכם, ושל לחצים. אני ממליץ לכם ללכת קודם כל ליעוץ זוגי כדי לתת לתהליך הזה לקרב אתכם. הניחו בהתחלה לתסכול המיני, כי הוא הקל יותר לטיפול לאחר יצירת קירבה ביניכם. אחר-כך, אם צריך, וכשאתם מרגישים בנוח זה עם זו, המשיכו ליעוץ מיני.כתבת "דחוףף" בכותרת שלך. זה היה דחוף לפני כמה שנים, עכשיו זה חיוני. אלא אם תבחרי להיפרד, ואז יש לך כל הזמן שבעולם להחליט איך ומתי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083