ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 240
-
זוגיות במשבר
בת 38 ובעלי בן 47. אין תקשורת אין כלום. נשואים כ4 שנים. פשוט אין לנו על מה לדבר. לא זוכרת כבר על מה דיברנו בתחילת הקשר. בעלי טוען שהוא ככה. שהוא בן אדם שתקן....
-
נישואים שהתפרקו לי
היי אורן, אני כותבת לך בלב כבד. בעלי עזב את הבית לפני חודש, אני עם שתי בנות קטנות 3/6. הוא הרגיש שחי איתי בשקר ושהפסיק לאהוב אותי. הוא כבר עזב שנה שעברה לשבו...
-
שיקולים
שלום דוקטור,כשהייתי נשואה בגדתי בבעלי מספר פעמים עם גברים שונים. לפעמים זה היה מתוכנן אך קרה לי גם באופן ספונטני. ידעתי באותו זמן שהנישואים לא ישרדו והמצב בב...
-
העבר חוסם?זוגיות?
שלום דוקטור קראתי הרבה בפורום וחייב לומר לך שהתשובות שלך ממש מפקחות ומאירות עיינים.(ארשום הקדמה ואז לעניין)אני מתנצל על אריכות הדברים אנסה לתמצת ברור לי שזהו...
-
צרות טובות
היי ד"ר, שמי נטלי ואני בת 23.
-
ילדים
ד"ר חסון שלום, השאלה שלי לא קשורה לזוגיות, אני מקווה שתסלח לי, אבל אני קוראת כאן בפורום והתשובות שלך כל כך מדוייקות ורגישות, שחשבתי שאולי תוכל לעזור לי.אני א...
-
לאהבה אין חוקים
רווק, באמצע שנות הארבעים.קשר זוגי אחרון רציני היה לפני 12 שנים ונמשך 4 שנים.לאחריו היו שנתיים קשות של התאבלות ונסיונות לפתח קשר חדש- ניסיונות שעלו בתוהו.בתום...
-
פשוט לא יודע מה לעשות
היי. לפני כמעט שנה הכרתי בחורה. לאחר היכרות קצרה ראיתי שהיא מאוחד חמודה באופי שלה ובמראה אבל רציתי להכיר מישהי יותר יפה,הרגשתי שזה לא מספיק בשבילי. לכן, לאחר...
-
סיפור חיי..עד מתי לבד?
אז הסיפור הוא כזה אני ב27 לומד שנה שנייה הכרתי מישהי במכללה ואנחנו לפעמים נוסעים ביחד פעם איתי ופעם איתה ....אחרי כמה נסיעות ביחד היא מצאה חן בעייני וחשבתי ל...
-
תחושות רעות
אני ובן זוגי מזה שנתיים וחצי יחד. אני בת27 והוא בן 31. מתחתנים בעוד חודשיים. הקשר בינינו טוב ויש אהבה גדולה משני הצדדים. לבן זוגי יש מנהג מידי שנה לצאת עם כ-...
-
אוהב אותי אך כבר לא נמשך
אני בת 20, יש לי חבר שנה ו- 9 חודשים. הוא החבר הראשון שלי והנשיקה הראשונה שלי. לאט לאט התקדמנו מבחינה מינית אבל נעצרנו לפני חדירה. בכל פעם שניסינו נכנסתי ללח...
-
מריבות על צעצועים..
הי,אנחנו שנינו בני 35, נשואים 8 שנים, כרגע יש לנו 4 ילדים קטנים (כולם מתחת לגיל 6), בקיצור קשה מאוד..אני בעיקר זאת שנמצאת איתם (עובדת, אבל בעלי עובד עד מאוחר...
-
משבר אמון
אורן שלום,נקלעתי למצב של משבר אמון בזוגיות. בעלי סיפר לי שהוא צופה בפורנו (בטעות נפלט לו), הוא הביע חרטה וצער אבל אני מרגישה פגיעה גדולה באמון שלי. המחשבה על...
-
דרך ההתנהגות של החברה לגבי
היי,
-
בודדה במערכת היחסים
היי ,אני לורי בת 23 ובן זוגי בן 24 אנחנו בזוגיות כ 3 שנים עם פרידה ארוכה באמצע,אני יודעת שהוא אוהב אותיאבל כעת משחזרנו לאחר הפרידה תקופה ארוכה שאני מרגישה בו...
-
שלום ד"ר אורן
הי,אני ובעלי בגילאי ה30 פלוס, 3 ילדים. בסה"כ זוגיות יציבה ומכבדת.יש משהו אחד שתמיד גורם לנו למריבות נוראיות ומשגע אותי (נניח פעם בחודש): לבעלי יש הרגל מגונה,...
-
הזנחה בנישואין
שלום. אני נשואה מעל 20 שנה. בעלי תמיד חזר מהעבודה מאוד מאוחר. עשר בלילה. לפעמים מקטר כמה קשה לו לעבוד שעות רבות ולפעמים כשרבים אומר שיכול לחזור מוקדם אך לא ה...
-
פחד מלהרגיש
היי שמי שירה, התחלתי לצאת עם בחור בן 30 לפני כחודש וחצי. אנחנו בתקופת מבחנים שנינו ובגלל זה הקשר מתקדם לאט מאוד, אבל הבחור מראה התעניינות ברגע שמתפנה לו זמן ...
-
פרידה וההסתגלות
שלום אני בת 32 והקשר האחרון שלי כ-שנתיים היה עם גבר בן 31. האמת שנפרדנו לפני כחודשיים מצידו ועד היום לא "שכחתי" /"יצאתי" ממנו. האמת שבכל הזמן הזה אני דיי מנס...
-
לא אוהבת להתנשק
שלום דר' חסון, אני נשואה לבעל מדהים מזה 5 שנים. אהבה שלי כלפיו רק הולכת ומתעצמת.( היינו ידידים מגיל צעיר מאוד). אנו חברים טובים וגם בעניין המין הכל טוב. רק ע...
-
הוא רוצה לחזור אחרי שנפרד ממני
היי,יצאתי עם מישהו במשך חצי שנה (אני יודעת שזה זמן קצר יחסית, אבל זה קשר משמעותי בשבילי כי אני דתיה ומכוונת לחתונה).היו צדדים יפים בזוגיות הזו, והיו צדדים שפ...
-
תודה רבה
תודה רבה, אני ללא ילדים ואיני מצפה לקשר שיהיו בו ילדים.החשש שלי הוא ששיווי המשקל שאותו אתה מתאר לעולם לא יגיע. אישתו נהנית מהשליטה בו ומשתמשת במגוון מניפולצי...
-
מציאת זוגיות
שלום רב. שמי חגי בן 27 כבר זמן רב שאני יוצא לדייטים ולא מצליח להיכנס לזוגיות. שלא תטעה בעבר הייתי בזוגיות חצי שנה , שנה , וקשרים קצרים שלא נמשכו זמן רב. לאחר...
-
קשר חדש עם גבר שנמצא בהליכי גירושים
שלום, התחלתי לאחרונה קשר עם גבר שנמצא בתחילתו של הליך גירושים, אציין שהיינו חברים במשך שנים ואחרי ההחלטה על הגירושים התפתח ביננו קשר שנובע מתוך רצון הדדי בקש...
-
מחשבות על איך זוגיות אמורה להיות
ערב טוב ד"ר חסון אני בת 37 ובן זוגי בן 57,אנחנו שורדים את הזוגיות כבר 13 שנה ולנו 2 ילדים,אני פרק ב של בן זוגי ולו ילדים גדולים מנישואים קודמים,אני בזמן האחר...
-
זוגיות מוזרה בעיניי
שלום רב אני יוצא כבר כשלושה וחצי חודשים עם בחורה מקסימה מלאת אהבה שאני רואה בה המון מעצמי ואוהב עד מאוד , אך יש לנו בעיה, היא לפני שהכירה אותי נכנסה מאוד חזק...
-
קושי בקבלת המציאות כפי שהיא
אורן שלום, אני ובעלי נשואים 6 שנים מתוכם אנחנו יחדיו 9. הזוגיות הייתה מאוד מהורהרת, אני רגישה מאוד והוא אדיש מאוד..היו ניתוקים רגשיים מצידו בשל כעסים רבים כל...
-
בגידות ,אהבה,נישואים
שלום, לפני שנה התחתנתי עם גבר חלמותיי( בחרתי אותו לפי השכל בכוונה ואחר כך גם התאהבתי בו נורא מהר) היה לנו ממש כיף ביחד ,במשך חצי שנה לא רבנו אפילו פעם אחת ,ב...
-
הדדיות
ד"ר שלום,אני (31) ובת זוגתי (27) יחד כשנתיים, אנחנו מכילים אחד את השני עם חיבור מאוד עמוק והקשר מאוד פתוח ובוגר, מה שמוביל לכך שכמעט אין בינינו ריבים וחילוקי...
-
חובות של בן הזוג
היי אני אדווה בת 20 ויש לי בן זוג מדהים שהכרתי לפני שנה בן 24..אנחנו מאוהבים עד מעל הראש אבל הוא בתהליך של פשיטת רגל, הוא מסובך בחובות מעל כל הראש והמצב גורם...
-
אני מתוסכלת
מצד אחד אני מבינה את הדאגה והאכפתיות, גם אני לא הייתי רוצה שבן זוגי יסבול מבעיות עודף משקל, אך קשה לי לקבל את זה שהוא מציב לי תנאי, מרגיש כמו אולטימטום. השאל...
-
תנאי לאירוסין
אני ובן זוגי בני 25 ו26, בזגויות כבר 3 שנים.הוא יודע שאני רוצה להתחתן, הוא אומר שגם הוא רוצה אבל הוא רוצה שארד במשקל כדי שלא יהיו לי סיבוכים רפואיים של סכרת ...
-
האם חד משמעי?
אורן שלום, אני פונה אליך לאחר שבעלי בחר לעזוב את הבית מאחר והבין שרי לו בשנים האחרונות ושהוא לא אוהב אותי. מעט רקע, אני בת 37 והוא בן 35, יש לנו 2 בנות בנות ...
-
מוכנה לאהבה
היי, אני סטודנטית בת 24 להנדסה. מבוקר עד לילה. אני מקדישה את חיי ללימודים אינטנסיביים. במעט הזמן שנשאר אני עובדת ומעמידה דירה (דירת שותפים). כולם סביבי סטודנ...
-
זוגיות ופחד מפרידה ומהעתיד
שלום !אני בת 31.5 ונמצאת בזוגיות של 3 שנים. לא נשואים וכמובן ללא ילדים. בערך כ 2 וחצי מתוך ה 3, לא טוב לי בקשר ואני מרגישה לא מסופקת. אם אפשר לסכם את מה שאני...
-
הורים לא אוהבים את הבן הזוג
ד"ר אורן שלום,מה לעשות במצב שבו ההורים לא אוהבים את בן הזוג? על פניו הכל נראה טוב ויפה כשאנו באים לבקר למרות שגם שם לפעמים קשה להורים שלי לקבל את העובדה שהוא...
-
שלום ד"ר אורן
שלום, אני ובעלי ביחד 9 שנים, בגילאי 30+, 4 ילדים קטנים (הגדול בן 5.).כהכרתי את בעךי היה לו עסק די מצליח. אין ספק שאחד הדברים שמשכו אותי מהתחלה זה שבעלי הצליח...
-
תגובה - עניין של ביטחון..
היי ד״ר.כתבתי לך תגובה למקרה, אבל ראיתי שלא ענית, אז החלטתי לפתוח אחד חדש, אולי לא שמת לב, אולי היה ארוך מדי, בכל אופן אתמצת.---אז החלטתי לכתוב לה, ובישירות ...
-
עייף מיחס האשה
שלום רב, אני נשוי 8 שנים ובחצי שנה האחרונה אני רואה שאשתי איבדה עניין בי לגמרי. אני יוצא עם חברים, מחשק כדורגל, הולך לכל מיני מפגשים ואין לה שום רצון שאהיה א...
-
עדכון
במהלך החודש האחרוןהלכנו ליעוץ זוגי\מיני חד פעמי שגרם לנו לשנות כיוון יותר נכון לבת הזוג והבנה שהיא ציפתה ממני בתחום המיניות ליותר מידי בתור התחלה כמו שאני בפ...