מה הייעוד שלך בחיים?

תאריך פנייה: 16.02.2018 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אדווה
חובות של בן הזוג
16.02.2018 • 17:19

היי אני אדווה בת 20 ויש לי בן זוג מדהים שהכרתי לפני שנה בן 24..אנחנו מאוהבים עד מעל הראש אבל הוא בתהליך של פשיטת רגל, הוא מסובך בחובות מעל כל הראש והמצב גורם לי לחרדות תמידיות לגבי העתיד המשותף שלנו.האם כדאי להיפרד ממנו על רקע בעיותיו הכלכליות? אני ממש מבקשת עזרה אני מאוד אוהבת אותו אבל המצב שלו מפחיד אותי ואני חוששת שהוא יפגע בעתיד שלי. מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
מה הייעוד שלך בחיים?
19.02.2018 • 17:57

אדווה יקרה,
אני חושב שיש לך קצת מזל בעניין הזה. את בגיל 20, שבו ממילא עדיין לא בנית את הייעוד והקריירה המקצועיים שלך. זה הרבה מזל, כי זה נותן לך זמן. כי אחת השאלות הראשונות שאני יכול לשאול את עצמי הוא בעצם מה את מחפשת לעצמך. האם את רוצה להיות עקרת בית עם ילדים ולהתחיל את הייעוד הזה בגיל 21, או אולי את רוצה לימודים והתפתחות מקצועית בהמשך, כדי להיות גם יותר מתקדמת מקצועית וגם עצמאית כלכלית?בן זוגך בן 24 והסתבך בפשיטת רגל. האם יש סיכוי שזה "יעבור לו" בתוך שנה-שנתיים-שלוש? מה את חושבת?אם את ממהרת בייעוד המשפחתי שלך, אולי באמת נכון לחפש מישהו אחר שכבר בשל לזה אישית וכלכלית. אם את לא ממהרת, ויש לך בן זוג שאת מאוהבת בו (וגם לזה לא פשוט להגיע) והוא בן זוג טוב לחיים בהבטים אחרים, אז אולי יש לך כרגע הזמן לחכות שנה שנתיים, לראות לאן שניכם הולכים ולהחליט אז.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אדווה
מה הייעוד שלך בחיים?
19.02.2018 • 23:08

אני מאוד רוצה להצליח בזכות עצמי, כמובן שלא ארצה להסתמך על הגבר אבל עדיין צריך גב כלכלי משני הצדדים כדי להגיע למטרות בחיים כמו דירה ועוד.אני מקווה שעוד שלוש שנים הוא יצא מזה אך אני חוששת שאם נמשיך יותר מדי כבר יהיה קשה לעזוב.אני מאוד מתוסכלת מהמצב כי הוא בחור מדהים ואין הרבה כמוהו.

ד"ר אורן חסון
דיאלוג מאד משמעותי
21.02.2018 • 14:04

אדווה יקרה,
ואז נשארת השאלה אם את מאמינה ביכולות שלו או לא.ואולי דיאלוג בין האמונה שלך בו, והרצון שלך להיות איתו, לבין השאיפות שיש לך. שניהם חשובים, ומכאן אולי הדיאלוג בין מי שאת רוצה להיות (הן במציאות היומיומית, והן באופי) לבין מי שאת באמת, וככל שהדיאלוג הזה יהיה כן יותר, ואמיתי יותר, כך תעשי בחירות שהן תהיינה נכונות יותר לך. זו תחילת דרכך כאדם בוגר, ואת בצומת דרכים בעניין הזה. לכן הדיאלוג הזה הוא מאד משמעותי. לכן גם לא קל לעשות אותו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083