פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 17.03.2018 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
פלוני אלמוני
פשוט לא יודע מה לעשות
17.03.2018 • 12:28

היי. לפני כמעט שנה הכרתי בחורה. לאחר היכרות קצרה ראיתי שהיא מאוחד חמודה באופי שלה ובמראה אבל רציתי להכיר מישהי יותר יפה,הרגשתי שזה לא מספיק בשבילי. לכן, לאחר דייט אחד החלטתי שלא נמשיך, בכאב רב.שבוע לאחר מכן, יצא לנו לדבר שוב במקרה וזרמנו על להיכנס לסטוץ, וכך היה במשך חצי שנה בערך. במהלך הזמן הזה התחברתי אליה כמו שלא התחברתי לאף אדם, היה לנו סקס מדהים ורציתי להיפגש איתה כל הזמן. כשזה הרגיש לי שהדברים גולשים לפן רומנטי יותר ורציני יותר חשתי חוסר נוחות קלה עם עצמי ושמגיע לי משו יותר מזה. לאחר מכן היא טסה לחודשיים לחול ואחרי שהיינו מדברים כל יום בטלפון בתקופה הזאת היא חזרה והחלטנו שניקח צעד אחד קדימה בקשר שלנו. מאז התחיל לי הבלאגן. הרגשתי חוסר נוחות,תושה של התלבטות אם אני אוהב או לא אבל מצד שני כשפעם אחת אמרתי לה שאני לא סגור על הקשר וכאילו הרגשתי שאנחנו עומדים להיפרד הרגשתי נורא ולא רציתי שהיא תילך. בסופו של דבר נתתי לזה לזרום וכשהלכנו לסרט יום אחד, במהלך הסרט התחלתי להרגיש לא טוב, חוסר נוחות בחזה ותחושה גופנית נוראית( לא יודע אם זה חרדה). בכל אופן יצאתי החוצה והתחלתי ממש ממש לבכות וסיפרתי לה שאני לא מצליח להיות בקשר הזה במאה אחוז ונפרדנו. סבלתי ממש אחרי הפרידה ולאחר טיפול פסיכולוגי החלטתי לחזור אליה ולנסות שוב ואחרי חודש שוב נפרדתי כי למרות שגם היה לנו המון פעמים ממש טוב ביחד, הגוף שוב אותת לי בלחץ, בחוסר נוחות בחזה ובניתוק בסיטואציות זוגיות בעיקר (לאחר פגישה עם ההורים, הופעה וכדומה). אחרי חודשיים מהפרידה השנייה בה לא הפסקתי לחשוב עליה ולא היייתי עם אף אחת, נפגשנו שוב ולצערי שוב חשתי את המיחוש הזה בחזה. בקיצור עצוב לי ורע לי ואני לא יודע מה לעשות כי היא החברה הכי טובה שלי אבל הגוף שלי מאותת לי התנגדות ומאותת לי לברוח. אני לא יודע אם זה פחד שצריך לנסות להתגבר עליו או שאני צריך להקשיב לגוף שלי ולעזוב אותה אחת ולתמיד. יש לציין שאף פעם לא היה לי קשר אמיתי ורציני ואני בן 25 והיו לי המון מערכוצת יחסים קצרות המבוססות על סקס בעיקר. מאז שזה נהיה רציני ביניניו אני מעורער,בוכה המון, לא מרוכז ובעיקר מתלבט מה נכון ומה לא נכון? להילחם על האישה שמרגשת אותי ולא יוצאת לי מהראש וגורמת לי להרגיש שאני יכול להתנהג הכי בחופשיות בעולם לידה כמו שלא הרגשתי עם אף אחד או להקשיב לגוף שלי, לעבור תקופה קשה וארוכה של התגברות עליה ולנסות עם אחרות.תודה

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם, ו כמה זמן היית בטיפול?
18.03.2018 • 14:26
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083