ייעוץ זוגי: כסף, מלכה וצרכים

תאריך פנייה: 25.04.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יהב
שמיניות באויר
26.04.2015 • 00:10

אני נשוי לאחת הנשים הכי נוחות בעולם.היא נותנת לי ולבנות מעל ומעבר.לפני כ8 חודשים פתחתי עסק חדש וייחודי בארץ ולקחנו הלוואה ועדיין הוא לא זז כמו שציפינו.אשתי מפרגנת תמיד ומברכת להצלחת העסק. לאחרונה הראש שלי לא במקום עקב SMS ים מהבנק וחוסר ההכנסות ובכל זאת היא דורשת (ובצדק) שאפנק אותה ואעשה אותה למלכה (כמו שמגיע לה)המצב רוח שלי ירוד ואני טרוד וכעת עובד גם כשכיר כ10 שעות ביום.בחודש האחרון המצב היתדרדר והיא טוענת שהיא תמצא בחוץ את מה שאין בבית.אבקש רעיון לצאת מהדיכאון ולשמוח עם אישתי. איך עושים עבורה שמיניות באויר ברמה שהכי תחמיא למלכה אמיתית?

ד"ר אורן חסון
מלכה
27.04.2015 • 12:06

יהב יקר,
אני קצת מתקשה לענות לך. אם אין לך די כסף כרגע, ואם הדרך היחידה לפנק אותה ולעשות ממנה מלכה, כפי שהיא דורשת ממך, היא בעזרת כסף, אז אולי אתה לא יכול. אחרי הכל, אני יכול רק לייעץ, אבל לא לתת לך כסף, וגם לא לייעץ בעניינים פיננסיים שיעזרו לך להרוויח עוד כסף ומהר.אתה בונה עסק וצריך להקדיש לזה זמן. אם אתה יכול להרוויח כסף על בטוח (משכורת) ולוותר על החלום של העסק שלך ולהרוויח בתמורה את זה שתהפוך שוב את אשתך למלכה כבר עכשיו, אז אתה רק צריך להחליט מה חשוב יותר. ואולי היא צריכה להחליט מה חשוב יותר. או, שאולי תצליח למצוא דרכים אחרות, ויצירתיות, להפוך אותה למלכה. אבל אני לא יודע מה עוד חשוב לה חוץ מכסף או דברים ששווים כסף. האם יש כאלה?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083