אמינות מקוונת: מדוע חשוב לחשוף זהות
יוני
מחקר בנושא זוגיות
⌄
שלום
לכולן ולכולם, אודה לכן/ם אם תקדישו 10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור מחקר שאני עורך בנושא זוגיות. שמי יוני, אני סטודנט לפסיכולוגיה קלינית ועורך את המחקר במסגרת עבודת תזה.על מנת להשתתף עליכם להימצא מזה לפחות 12 חודשים במערכת יחסים זוגית רצינית/למילוי השאלון היכנסו ללינק המצורף למטה.שיהיה יום מקסיםיוני אברהם, המרכז הבינתחומי הרצליהyoniavraham@gmail.com(ניתן ליצור אתי קשר אם ישנן שאלות)http://idc.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0NTpjcV4ABRRTil
ד"ר אורן חסון
חשיפה מלאה קודם
⌄
יוני שלום,לצערי, לא אוכל להמליץ לאנשים לענות על שאלון שיש בו תשובות אישיות, כל עוד לא ברור מי אתה, ואינך חושף את עצמך באופן שניתן לבדוק אותו. נכון שנתת שם, ואת מקום הלימודים שלך, אבל המייל שלך הוא מייל כללי ולא של המוסד שבו אתה לומד. לכן אין כל אפשרות למי שרוצה לעזור לך, לדעת מי אתה באמת. לפני שכתבתי זאת, עשיתי למענך את המאמץ ובדקתי, ומצאתי שגם גוגל לא מצביע על קיומך. זה אמנם לא אומר שאתה לא קיים, אבל זה אומר שמי שנותן בך אמון, עושה זאת על אחריותו.אם אתה רוצה להראות אמינות לקהל של גולשים, אנא תן לא רק שם מלא, אלא גם את המייל שלך, שמעיד על כך, במוסד שדרכו אתה אומר שאתה מנהל את המחקר.בלעדי זאת, אני חושב שהגולשים שירצו לעזור לך, צריכים להבין שהם לוקחים סיכון.