מאבק כוחות בנישואין טריים
רעות
בעלי לא רוצה להסתכל בתמונות מהחתונה
⌄
שלום
וברכה,אנחנו חודש אחרי החתונה והדיסק חתונה הגיע כבר.בעלי לא רוצה להסתכל בתמונות של החתונהזה פוגע מאוד אני מאוד רוצה והוא נגד זהרציתי לשאול , מה יכולה להיות הסיבה שבעלי מתנגד להסתכל בתמונות של החתונה ?סיבה פנימית עומקית נפשית.....מצד ראייתו של יועץ
ד"ר אורן חסון
גם נישואים טריים הם לא תמיד פיקניק
⌄
רעות יקרה,
אני מבין מדברייך שאת מאד פגועה. אני לא בטוח שזו הסיבה היחידה לכך שאת פגועה, ונראה לי שיש לך סיבות נוספות, אלא שאת רוצה לחפש סיבה לכעסים שלך שתהיה חסרת כל ספקות בטענה למה בעלך הטרי לא בסדר כלפייך. אולי אפילו עד כדי למצוא סיבות נפשיות עמוקות למה הוא לא בסדר. האם את באמת מאמינה בזה? האם זה גם באמת מה שאת רוצה? לדעת שהתחתנת עם בעל שיש לו הפרעה נפשית עמוקה?נראה לי יותר שאת נמצאת במאבק כוחות איתו, בויכוח שלא קל לך להתמודד עם הטענות שלו ולהוכיח לו שהוא טועה, ומחפשת כל דרך כדי להצדיק את עמדתך ומדוע הוא לא צודק. כנראה שיש לכם חיכוכים ומריבות שיש לפתור אותם, אבל נראה לי שפנייתך אלי עוסקת בעיקר בחיפוש הצדקה חיצונית לעמדתך, יותר מאשר באישוש החרדה שלך שמא עשית טעות בהתקשרות עם גבר מופרע, שיש לו בעיה נפשית עמוקה שמפריעה לו להסתכל בתמונות החתונה.אני מבין שאתם בתחילת דרככם בקשר הזוגי, אבל אני מבין גם שמשהו השתבש שם. אני בטוח שיש בקשר שלכם הרבה טוב, כי אחרת לא היית מקבלת את ההחלטה להתחתן איתו, אבל גם שיש ביניכם מדי פעם כעסים ואי הסכמות שאתם לא מצליחים לפתור. אנא ראי את הקישור הבא, עלטיפול זוגי בתחילת הדרך, שאולי יכוון אותך למה שאתם צריכים לעשות, ובבקשה, קראי גם את המאמר שהקישור אליו נמצא בצד שמאל למטה: "טרנד חדש".