הרחבת אופי היחסים: מה עושים?
לולי
התיעצות לגבי גבר שהכרתי
⌄
ערב מצויין
יש גבר שהכרתי לפני כשבוע וחצי שבועיים אני והוא שכבנו... כל השיחות שלו זה על מין גם אם אמי מנסה להעביר נושא הוא חוזר לנושא הסקס דיברתי איתו היום שאני לא מוכנה שהדבר הזה ימשיך ככה כי יש מעבר לסקס.. סבבה שסקס זה נחמד וכיף והכל טוב ויפה אך אני אוהבת לדבר עם בן אדם שייחות עומק שיכיר אותי כבנדם את הפנימיות שלי ולא רק את הגוף הוא התעצבן ואמר כי היה שבוע באילת ולא נגע באף בחורה כי אני והוא ביחד ולא ידידים...ובצורה תוקפניץ ובעצבנות אמר כי אם אני חושבת שסקס לא יהיה אז אני טועה כי הוא יכול לשבת איתי בבית קפה ואחרי זה הוא ירצה סקס.... כשאמרתי לו שלא יהיה סקס הוא אמר לי שאם אני רוצה לנתק את הקשר ובכלל לזה לא התכוונתי והסברתי לו את הכוונה שלי שאני רוצה שיכיר אותי ולא רק את הגוף שלי... באמת שאני כבר לא יודעת להבדיל מה הוא רוצה מצד אחד אן הוא בן זוגי לפי מה שהוא אומר אז אני צריכה ורוצה להאמין בו אבל התחושות האישיות שלי אומרות שאני לא צריכה לשכב איתו שנית ושמה שהיה זה טעות אחץ גדולה
ד"ר אורן חסון
לשנות את אופי היחסים
⌄
לולי יקרה,
את מזהה נכון את הבעיה, ורוצה להרחיב את אופי היחסים, ובצדק.קראי בבקשה תשובה שכתבתי למישהי בנושא דומה:למה לא סקס בדייט ראשון?