ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 250
-
בחור שלא שומר על קשר בתחילת קשר
אני נמצאת בתחילתו הטרייה של קשר, יוצאים כחודש וחצי ושנינו בשנות ה-30 המאוחרות שלנו. כשאנחנו ביחד ההרגשה כייפית, הכל טוב והכל יפה אבל בין המפגשים בקושי יש תקש...
-
נכות, האם הזוגיות תצליח להחזיק מעמד
שנינו מתקרבים ל 40, יותר מ 10 שנות נישואין.היא מוצלחת, יפה, חטובה, מנהלתאני בהייטק.שני ילדים בריאים ויפים.היא אומרת שהייתה תמימה בשנות ה 20, היא קרובה לשבירת...
-
מיואשת
ערב טוב ד"ר,אני בת 43 + 1, גרושה כ-4 שנים. בשנתיים האחרונות ניסיתי למצוא קשרים באתרי הכרויות והגעתי למצב שאני לא מסוגלת יותר להכנס לשם. השוק הזה עושה לי רע. ...
-
האם תקווה זה רע?
היי, אני ובן זוגי לשעבר (בני 27), נפרדנו לפני כ-4 חודשים. פרידה כואבת ועצובה, בייחוד בגלל שהיינו החברים הכי טובים, נשמות תאומות אפילו הייתי אומרת. לא קיבלתי ...
-
חלומות על קשר יזיזות מהעבר
שלום ד"ר חסון,נשארתי בקשר ידידות עם יזיז. הקשר בינינו היה לפני כ -3 שנים. אסכם את הכל בכמה מילים - אני אהבתי אותו, הוא חיבב אותי. חשבתי שקברתי את הרגשות שלי,...
-
איך לשמור על עצמי?
היי, אני בת 27 לפני כשנה וחצי התחלתי לצאת עם רון ( שם בדוי) בן 29.. יצאנו חודשיים דיי אינטנסיביים והיה מושלם, עד שהוא התחיל להתרחק, הבריז לחברים שלי ולי והוד...
-
הפתעה
היי, אני בת 29 ובעלי בן 33 יחד מזה 5 שנים ונשואים שנתיים, סהכ בזוגיות טובה ופתוחה עם השנים תדירות הסקס פחתה עד שהגיעה לפעם או פעמיים בחודש במהלך השנים מצאתי ...
-
התייעצות
בעלי כמעט בכל ערב יוצא להיפגש עם חברים. אני לא מתחברת לחברים שלו ומעדיפה ללכת לישון ולהישאר בבית, במיוחד שלמחרת יש עבודה.. יוצא מצב שמרבית הערבים בשבוע אני ל...
-
תודה שמחקת את הודעתי ..
אבל האמת-שלפעמים דעה של חברה-טובה יותר ומחזקת יותר... :)
-
Rejection
קשר שהחל באופן מקרי ולא צפוי ערב הקורונה, כשחבר שלח תמונה של חברה של חברתו. התמונה הזכירה אהבה נכזבת מלפני כשנתיים ולכן ניאותי להסכים. עד התחלתו של המשבר לא ...
-
חוסר אמון
שלום ד'ר אורן חסון אני ובעלי יחד 5 שנים ללא ילדים ואנחנו בני 30. בתחילת הקשר היינו באותו הראש נהנים מאותם דברים בשיתופיות מלאה והיה לנו מדהים יחד, נכנסנו לתק...
-
תסביך אקטואלי
שלום, אנחנו בזוגיות 5 שנים ולפני הקורונה אף התחלנו לחפש דירה משותפת. בזמן הסגר שמרנו על כל ההנחיות. למרות שההקלות היו אמורות להביא להקלה ולחזרה לחיפוש דירה, ...
-
מתלבטת אם עשיתי את הצעד הנכון
אהלן,אז כמו שכתוב נפרדתי מבן זוג שלי(שנינו בני 26) אחרי שהיינו שמונה חודשים יחד.מה שהיה זה שמההתחלה כשיצאנו היה זורם, היינו באותו ראש, היה מצחיק וזורם בפגישו...
-
דוגמא קטנה להתנהגויות לא נעימות..
שלום ד"ר אורן חסון ..התכתבנו כאן בעבר..הלא רחוק.. ונדהמתי להבין שהשבת לי בכזו הבנה..חשבתי לכתוב לך שוב.. (ואל תכעס..זה על אותו אדם ..) לגבי כך שבמקרה הקשר חז...
-
כשמשקרים פעמיים
בוקר טוב, אני יוצאת כחודש וחצי עם מישהו שהיה לי נהדר איתו. הכרתי אותי באפליקציה- שבה היה רשום שהוא בן 34- גיליתי בן אדם כיפי, שנון ואיש שיחה. הרגשתי שפער הגי...
-
בהתלבטות
הייאני ממש במשבר . סופ"ש הזה ממש בכיתיאני נשואה .אישה בת 47 .יש לי 4 ילדים גדולים יחסית. הגדולה בת 19בעלי עובד מן הבית ולאחרונה מאז שהוא בבית הוא כל הזמן מנק...
-
בנושא זוגיות ארוכה ומאוחרת וילדים
היי דוקטור חסון חג שמח כבר כתבתי לך כמה פעמים אני בת 44 בן זוגי בן 54 שנינו אנשים שאוהבים אחד את השני מאוד זהו הקשר הראשון לצערי שהוא אמיתי כנה וחזק אנחנו שנ...
-
לא מפסיקה להתלבט
היי,התייעצתי איתך לפני כמה שנים והתשובות שלך מאוד עזרו לי אז פונה בשנית.אני בת 26. נמצאת בתחילתו של קשר (חצי שנה- מתוכם חודשיים קורונה). הכרתי את הבחור דרך מ...
-
התייעצות לגבי קשר
שלום, התייעצתי אתך בעבר הרחוק לא פעם והתשובות שלך נתנו לי כיוון (הפעם האחרונה 6.5.17) כרגע אני שוב במבוי סתום ואשמח לייעוץ. גרושה ונמצאת בקשר לא מחייב של כמה...
-
זוגיות עם פוט פטיש
שלום, אני נמצא בזוגיות מזה 7 שנים, זוגיות טובה מכל הבחינות, לקראת חתונה וילדים.הסיפור הוא שיש לי פוט פטיש (Foot Fetish), למי שלא יודע מדובר על משיכה לכפות רג...
-
מכתב לבן זוג לשעבר
היי, בן זוגי ואני נפרדנו לפני 3 חודשים (בני 27) לאחר שנתיים של זוגיות. הזוגיות לפחות בעיניי הייתה טובה והיינו חברים טובים אחד של השנייה. בעקבות בעיית אמון, ש...
-
לפעמים זה קשה מדי
היי, אני בת 28, אני בתחילת קשר שהתחיל ממש לפני הקורונה עם בחור בן 35. כל מפגש שלנו ארוך מאוד וניכר שהוא מנסה לדאוג שיהיה לי הכי בנוח וטוב שאפשר ובאמת מתאמץ. ...
-
מתי חייבים לעזוב
היי,
-
מעורערת
היי, אני בזוגיות הכי טובה שהייתה לי כבר שנתיים וחצי עם בחור מדהים. בשנה הראשונה של הזוגיות הייתי בטוחה שהוא האחד שלי. לאחר מכן היו לנו המון עליות וירידות, פר...
-
האם זה יכול בכל זאת לעבוד?
היי ד"ר,
-
משבר בזוגיות
היי לכולם רוצה לשתף בסיפור שלי אז נשואה 2 עשורים עם 3 ילדים מתבגרים.. יש לי בעיה שאני לא מצליחה להשתחרר ממנה וצריכה את עזרתכם .. הבעיה היא כזו מאז שהכרתי את ...
-
איך לעצור את הכאב
אורן שלום, התגרשתי לפני חודשיים לאחר 2.5 שהיינו פרודים. אני בת 39 והוא בן 37. שתי בנות ברקע, 5,8. לא הסתדרנו, יחד עם זאת, יש לי תחושת החמצה, געגוע, הערכה לתק...
-
כל הזמן קצרים בתקשורת
שלום, אני יוצאת עם בחור במשך חצי שנה, שנינו בני 26.הוא מקסים ובחור טוב הבעיה שיש לו כמה נקודות שכאילו מוציאות אותי מדעתי ואז הנקודות האלה יכולות ממש להפוך את...
-
למה אני לא משחררת ממנו באמת
היי,אני בת 22 עוד מעט,יש לי חבר באמת מדהים שאוהב אותי ואנחנו ביחד שנתיים. התחלנו את הקשר עוד בצבא ואז הייתי אחרי סוג של פרידה ממישהו שהיה האהבה הראשונה שלי. ...
-
התלבטות
אני נושאה + 3 ועם נכדים .לצערי בזמן האחרון פשוט הפסקתי לאהוב את בעלי מזה 30 שנה .אנחנו רוב הזמן לא מדברים , תמיד יש לו מה להעיר , תמיד המילה את ואת וזה כבר נ...
-
בשלה?
היי ושבת שלום:) אני בת 27, בחמש שנים האחרונות יצאתי עם טיפוסים בעייתיים - לרוב תל אביבים אשר לא בשלים לזוגיות. לאחר קשר קצר איתם הבנתי זאת כל פעם- ואז התחיל ...
-
סוג של זוגיות
אנחנו נשואים כ 15 שנה .לאורך כל השנים אני חיה במן "פחד" ממנו. שלא ידע, הכל סודי , שלא יראה. אין לי הסבר לזה. למה הכל צריך להיות סודי??. יש לנו חשבון בנק משות...
-
לשכוח מישהו לבד או רק בעזרת קשר חדש
שבת שלום אורן חסון. רציתי לשאול שאלה,-אומרים שבשביל לשכוח מישהו שאוהבים, רק אדם אחר ישכיח את האהבה הזו. האם זה נכון? ואם אני בוחרת להיות לבד בתקופה הנוראית ה...
-
מרגישה רע
שלום דר' יקרבת 44, נשואה 15 שנים+ילדים .כבר חודשים ארוכים חשה במשבר. לפני 3-4 חודשים יצרתי קשר עם גבר מעברי הרחוק במטרה שהיתה ברורה לי - רומן.אותו הגבר חשק ב...
-
גבר או ייצור שרק נעלב ומעליב?..
ד"ר אורן חסון יקר - שלום רב ושוב.. המון תודה..לפני 3 שבועות לערך , כתבתי לך בפורום זה הודעה בשם "מעבר מידידות לזוגיות" עם איש שאני מכירה 15 שנה לערך ומנהלים ...
-
זוגיות מאתגרת בעל מתסכל
שלום שמי מירית נשואה ובהריון ראשון, שנינו בגילאי 30 + האמת שמההתחלה הרגשתי שקשה לי עם בעלי... מההתחלה הכל לא היה מושלם .. התקשורת השיחות הסקס (שרק הולך ומתמע...
-
תהיות, לא כל כך חשובות אך בכל זאת
שלום ד"ר חסון,קודם כל אתחיל ואומר שאני לא גרה בארץ . זה יהיה רלוונטי בהמשך.הסיפור הוא כזה. לפני כמה שבועות הכרתי בחור באינטרנט, לא באתר היכרויות. החלפנו תמונ...
-
לקחת לי זמן לבד
שלום, אני בזוגיות כבר 6 שנים, שנינו בגילאי ה25-35, הוא גדול ממני בכמה שנים. הזוגיות מאוד טובה, מאוד מכילה, אנחנו אוהבים וכיף לנו יחד. הבעיה שאנחנו לא יודעים ...
-
לא מרגישים אותו דבר
היי אני ובן זוגי יחד כבר שנה וקצת אנחנו בני 25-26 במשך כל הזוגיות שלנו, הוא אף פעם לא אמר לי שהוא אוהב אותי העניין מפריע לי מאוד וגם דובר בנינו, תמיד אמר לי ...
-
אקסית
התחלתי קשר לפני 9 שנים עם גרוש ומהר התחלנו לחיות יחד. הוא היה פרוד טרי מאישה שאהב והיא יזמה את סיום היחסים. (אנחנו מבוגרים למעלה מ 50.) הוא היה שבור ואני נתת...