קשר חוזר: בדידות, ביטחון וחופש

תאריך פנייה: 18.06.2020 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
ענבר
דוגמא קטנה להתנהגויות לא נעימות..
18.06.2020 • 23:08

שלום
ד"ר אורן חסון ..התכתבנו כאן בעבר..הלא רחוק.. ונדהמתי להבין שהשבת לי בכזו הבנה..חשבתי לכתוב לך שוב.. (ואל תכעס..זה על אותו אדם ..) לגבי כך שבמקרה הקשר חזר . וכנראה שלא במקרה .. . ואולי כי אני סתם עקשנית . או בודדה מידי .(בעבר כמו שאתה יודע היינו ידידים..בלבד) .כרגע לא אכתוב לך את מכתבי העיקרי .. אבל .. החלטתי לכתוב לך דוגמא קטנה מההתנהגות שלו . לאחר שהגענו כבר להבנות כלשהן , החלטה על ניסיון זוגיות ,ועבודה על לעשות ילד , ולגור יחד חצי שבוע .כמו שאתה יודע מעולם לא התנשקנו , מעולם לא שכבנו , ועדיין לא - גם לא לאחר 2 פגישות מהחלטה זו .אכתוב לך מכתב נוסף בו אתאר לך מה היה בפגישות .. אבל.. בינתיים אנא .. דעתך כדוגמא .. . ודווקא בחרתי משום מה את הדוגמא הכי הכי קטנטנה .. מהתנהגות שלו שלא אהבתי ולא נתנה לי מנוח ובטח שלא נתנה לי לחוש ביטחון וקירבה אינטימית : כשהוא הוריד אותי בביתי לאחר טיול נחמד עם רכבו בשטח ליד ביתי , ביום שלישי , עצרנו , באתי לקחת 2 שקיות שלי , בדקתי אם לא נפל לי משהו מהתיק , וראיתי על הריצה של רכבו פיסת נייר קטנטנה-כמו הבדיחות של מסטיק בזוקה והנחתי את זה על הדשבורד ברכב שלו - והוא אמר לי : " קחי את זה תזרקי" . אני לא לקחתי כי זה לא הרגיש לי נעים (זה לא היה שלי..) וגם היו לי 3 שקיות להחזיק , ואז הוא עם מבט כזה של לעשות דווקא - לקח את זה וזרק מהחלון על רצפת הכביש . (וזו לא היתה פסולת אורגנית) . לפני זה אמרתי לו - "אל תזרוק את זה מהחלון..." זרק , אמר בי ממי ונסע.זה ממש הוריד לי את האנרגיות של הטיול של שנינו שהיה דווקא קצת נחמד . כמובן שהרמתי את הפסולת שהוא זרק - לפח . ולא .. זו לא הדוגמא היחידה כלל .. שגרמה לי לחוש .. אפילו פגועה ממנו .. ורק התחלנו את הקשר .. .אנא .. דעתך החשובה לי ..

ענבר
נ.ב-ובהמשך ל"וכנראה שלא במקרה..
18.06.2020 • 23:20

חזר הקשר..אולי עיקשות .. בטוח בדידות -ורציתי להוסיף גם ש- אולי גם הבנתי שעימו אני מרגישה מצד אחד הכי חופשיות וביטחון ... וגם כי .. התייאשתי מלנסות לחפש כל מיני גברים שאני בכלל לא מכירה . .. . אותו אני מכירה .. ואליו אני רגילה ....

ענבר
דיברתי עימו על זה-
19.06.2020 • 08:01

הסברתי לו שזה לא מנומס לבקש מבחורה(בעיקר
בתחילת קשר זוגי..)לזרוק משהו מהרכב(שלא שייך לה),ובנוסף (בגלל ריבוי ההתנהגויות הלא נעימות..למשל שלא רצה לרדת מהרכב להביא לי משהו בפגישה ראשונה לאחר ההחלטה על הזוגיות , ולמשל כשהצעתי לו שייקנה לי טבעת רק כמתנה יפה לכבוד ההחלטה על הזוגיות (על חתונה אני וויתרתי עבורו למען הקשר-אם אכן ייתקיים).... אמר בצורה קרה - " טבעת אני לא אקנה לך כי זה כאילו סמל לחתונה-....-אולי שרשרת אבל רק כשהקשר יהיה עמוק....." -זה היה בשבת בטיול הראשון אחרי ההחלטה.. על הזוגיות - וניסיתי להסביר לו כשענה לי כך שזה ללא קשר לחתונה .. ובסך הכל כמתנה.. . ואגב... בבוקר הזה בפגישה הזו - בא בידיים ריקות למרות שדווקא בטלפון הסברתי והבין שיהיה לי נעים לקבל ממנו משהו - אפילו פרח קטן אחד . אך לא התייחסתי לזה . הוא מצידו מצפה שאנחנו נתקרב אינטימית ואני ממש לא מסוגלתעקב ההתנהגויות הללו שלו. .. (יש מעט דוגמאות נוספות..) . אני מנסה להבליג - ומבליגה ומנסה מאוד מאוד בעדינות ובחיוביות - להסביר לו .. . כי דווקא אמר בזמנו שהוא מוכן ללמוד .. והבין שיש וויתורים למען הקשר אך אני מרגישה שרק אני מוותרת . למשל לגבי מגורים יחד - בגלל שהוא מתחבא מההורים שלי ושלו-הכוונה - לא משתף אותם בחודשיים הראשונים-וגם על זה אני זו שוויתרתי , אז כדי שיהיה לנו איפה להיות - חשבנו לשכור דירה קטנה - אך הוא היה בכוון של - אני אשכיר על שמי את הדירה והוא רק לאחר מכן אשלים לי איזשהו חלק של שיתוף בהוצאה הכלכלית - ויגור איתי - אבל חצי שבוע בשלב ראשון . גם זה לא מקובל מבחינתי שכן .. צריך לשכור יחד את הדירה..... ולא רק אני עם השלמה שלו רק אחר כך ..אנא תשובתך ... אני כבר פיתחתי ממש תלות לקשר הזה ... ומאוד קשה לי לבד..תודה..ענבר

ענבר
אגב-הוא אמר שלא יפסיק לבקש ממני
19.06.2020 • 08:04

דבר כמו לזרוק זבל מהרכב..אם במקרה יהיה קטע כזה..למרות שהסברתי שצריך ללכת 1 לקראת השני . אני מרגישה שאני נלחמת בו כאבן .