חשד בקשר: מה מסתיר התאבון מיני?
דפי
תהיות, לא כל כך חשובות אך בכל זאת
⌄
שלום
ד"ר חסון,קודם כל אתחיל ואומר שאני לא גרה בארץ . זה יהיה רלוונטי בהמשך.הסיפור הוא כזה. לפני כמה שבועות הכרתי בחור באינטרנט, לא באתר היכרויות. החלפנו תמונות, והוא ממש התלהב מהתמונות שלי. חשבתי שהתמונות שלו נחמדות אבל אני צריכה יותר מזה כדי להרגיש משהו. התחלנו להתכתב בדרגות שונות של אינטנסיביות.הוא התחיל ללחוץ להיפגש, אך בסוף השבוע הראשון דווקא הוא לא היה פנוי. אחר כך אני לא יכולתי- מסיבה שקופה שהצגתי בפניו מראש.בסופו של דבר, אחרי הרבה היסוסים (בכל זאת, קורונה) נפגשנו לפגישה קצרה באוויר הפתוח. חשבתי שהיה חביב.הוא רצה שאבוא אליו למחרת ונבלה ביחד את סוף השבוע, וכן- נשכב. הוא אמר לי מההתחלה שיש לו תיאבון מיני עצום, וזה גם פגע בקשרים בעבר באיזושהי דרך. הוא גם טען- כן,כן- שהוא התאהב בי (!) ושאני כל מה שהוא מחפש בבחורה (!) אך כמובן צריך לבלות עוד זמן ביחד. זה החמיא לי. אני מניחה שבשלב הזה אמירות כאלה הן יותר הצהרת כוונות אך עדיין תהיתי אם זה מעיד על חוסר יציבות מסוים.הרגשתי מאוד לא בנוח עם הרעיון, והוא קלט את הרמז. החלטנו שאם יתאפשר, ניפגש לפיקניק למחרת.יצא שלא נפגשנו כי הוא היה צריך לעבוד (מהבית).למחרת יצרתי אתו קשר ושאלתי אם הוא עסוק ונוכל להיפגש, כי אחר כך לא אהיה זמינה לכמה ימים. הוא אמר שהוא חושב שיוכל, אך שוב יצא שהוא צריך לעבוד כל היום.למחרת הוא סימס לי בוקר טוב, ושחבל שלא יכולנו להיפגש (באשמתו) ושזה יהיה שווה את זה כשכן נוכל. הרגשתי קצת מוזר...לאחר כמה שעות עניתי לו "כן, בשאיפה" ולא שמעתי ממנו.לא יודעת מה אני אמור לעשות. הוא נראה לי אופציה, אך אני לא מרגישה צורך עז לרדוף אחריו. מצד שני, לוותר כל כך בקלות?שנינו בסוף שנות השלושים, הוא מעולם לא היה נשוי ואין לו ילדים. אני הייתי נשואה ויש לי ילדים.
ד"ר אורן חסון
מעבר להרפתקה?
⌄
דפי יקרה,
נראה לי שהאינטואיציה שלך נכונה. זו שמעוררת בך חשד באשר לכוונות שלו. ראיתי את התגובה שלך לכך שהוא אמר לך שהוא התאהב בך, ושאת כל מה שהוא מחפש בבחורה. את צודקת. זה אמנם מחמיא, אבל איך הוא כבר יכול לדעת? ומה יקרה לאחר שישביע את תאבונו המיני העצום? האם יש לו משהו מעבר לזה?האם ההסבר שלו על תאבונו המיני הרב אינו אלא תרוץ שמחפש אמפתיה, כדי ש"תעזרי לו" במצוקה שלו, ושאם וכאשר זה יהיה לך יותר מדי, או אם וכאשר תרצי דברים אחרים בנוסף לזה, הוא ישתמש בזה כתרוץ לכך שהוא לא מקבל את מה שהוא צריך?האם "התאבון המיני העצום" שלו אינו גם תרוץ, לעצמו לפחות, למה הוא לא יכול להתקשר עם מישהי בלעדית, כאשר הוא מרגיש או ירגיש צורך לעשות זאת?אין לי בעיה עם תאבון מיני כשלעצמוו, אבל השאלה היא בעיקר מה יש עוד, ומה את רוצה מהקשר. האם יש לו האפשרות והכלים לחיבור רגשי? או שהוא רק עטיפה יפה ונוצצת, שאין בתוכה הסוכריה בטעם שאת מחפשת?ואם את רוצה הרפתקה, אז אולי לא כדאי לוותר. לא יודע. אולי כהרפתקה יהיה לך טוב איתו לזמן מה. נראה לי שאת חושבת שלא יהיה הרבה בקשר הזה מעבר לזה, גם אם אולי היית רוצה שזה יהיה אחרת, כי העטיפה נוצצת. ונראה לי שזה מה שקראתי ממכתבך, ובעצם, גם מהכותרת שנתת - שהתהיות שלך לא כל כך חשובות. האם זה נכון?
דפי
עדכון
⌄
בסופו של דבר הוא יצר קשר ונפגשנו שוב. הפעם פגישה ארוכה יותר של כמה שעות בבית שלו. הוא התנהג אלי יפה, דאג שארגיש בנוח ולא לחץ. האם התאכזב שלא שכבנו? אולי. הוא חזר על הטענה שהוא מאוהב בי, וכשעמדתי ללכת הביע תקווה שניפגש שוב.מבחינתי עדיין לא הרגשתי שזה זה, אבל בהחלט נתתי לו נקודות על מאמץ והשקעה. קצת התכנסתי בתוך עצמי בימים לאחר מכן... רציתי לראות איך אני מרגישה בשקט, בלי לחצים. אולי הוא פירש את זה כחוסר עניין?אחרי יומיים הציע לי להיפגש שוב, לא יכולתי באותו ערב וגם הייתי מאוד עייפה, ולמחרת ולכל אורך הסוף שבוע הוא לא היה יכול(במקרה או שלא יוצא שהוא לא יכול להיפגש בסופי שבוע).מאז הוא די התקרר...עוד דיבר על להיפגש שוב אבל לא הצעה קונקרטית, ממעט להתכתב וככשאלתי אותו אם ויתר אמר שמה פתאום, הוא מאוד עסוק בעבודה - אני מאמינה לו שהוא עסוק בעבודה, לא מאמינה שזו הסיבה שאנחנו לא נפגשים.לא כזה מבינה איך מישהו שטען שהוא מאוהב יכול להתקרר כה מהר... מצד שני אני לא סגורה על עצמי שאני מאוד מעוניינת מה שמונע ממני להיות יותר ישירה ויוזמת. אני גם חוששת להיפגע.כאמור, כן פניתי אליו מספר פעמים אבל זה לא הוביל לתכנון ממשי להיפגש.האינטואיציה שלי אומרת שמשהו כאן מסריח!
תומר הבת
מסריח...
⌄
מה שמסריח פה זה שהוא לבטח נשוי....