ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 244
-
האם להתגרש?
אני בת 35, נשואה 10 שנים, חברים 17 שנה, הגבר הראשון שלי, הוא בן 39, יש לנו 2 ילדים. התאהבתי באהבה שלו אלי, שהוא בחור טוב והיה לנו כיף ביחד. עם השנים נוצר פער...
-
וודאות לגבי זוגתי, לטוב ולפחות טוב
היי ד״ר, בעבר כתבתי לך את אלו:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3898399אז במהלך התקופה מאז היו לי עליות ומורדות בהקשר הזוגי.לטוב- הבחורה שאני יוצא איתה מ...
-
פערים בזוגיות
שלום ד"ר אורןבעלי ואני בזוגיות זה ארבע שנים, באמצע שנות השלושים לחיינו. לפני כחצי שנה נולדה לנו בת ומאז מתגלים ועולים בפני בירור ההבדלים והפערים בניינו, באופ...
-
משהו שמציק לי
אני בת 40 וחברי בן 60 כבר שנה וחצי, לא גרים יחד, לא רוצים להתחתן ולא ילדים. הוא גרוש עם ילדים ואני לא רוצה ילדים. שמתי לב שהוא מסתכל על תמונות של אחת האקסיות...
-
זוג או
בוקר טוב ד"ר חסון, כמה טוב שיש את הפורום הזה להתייעץ בו, אני נשואה מעל 14 שנה לבעלי שגדול ממנו כמעט ב20 שנה, יש לנו ילדים משותפים,לבעלי יש ילדים גדולים מהנשו...
-
אהבה מאוחרת
בוקר טוב דר' חסון, אני פונה אליך בדבר תהפוכות רגשיות שעוברות עלי בחודש האחרון ומתלבטת כיצד להתמודד איתן. אני בת 57, גרושה מזה 3 שנים, אם לשלושה ילדים גדולים ...
-
שינה משותפת
שלום ד״ר חסון,בן זוגי ואני באמצע שנות השלושים שלנו, עדיין לא התחתנו ואין ילדים, אבל אנחנו אוהבים ומתכננים להקים משפחה חמה וטובה. מכירים כשנתיים וכחצי שנה גרי...
-
שלום בעיה
הי, אני ובעלי בגילאי 30+, 4 ילדים. עסוקים מאוד ובסה"כ יחסים טובים. עברנו לפני שלוש שנים לחו"ל לתקופה של 5-6 שנים בערך.הבעיה היא עם המשפחה של בעלי.מצד אחד יש ...
-
תשובה פחות פילוסופית..
היי דוקטור שמי שני תכף עורכת דין בשנות העשרים הייתי רוצה לשמוע ממך תשובה בוא נאמר שתואמת את העולם האמיתי ורוח האנשים והתקופה ואולי מעט פחות פילוסופית..הדייט ...
-
נמנע מחיפוש קשר ואהבה
שלום, אני בן 34 ובחודשים האחרונים אני מרגיש שאני נמנע מלחפש קשר רומנטיים ואהבה, ובמקום זה מספק לעצמי אינספור תירוצים והסברים: אני שנה אחרונה לתואר ויש עומס, ...
-
התנהגות לא מוסברת מצד הבעל
שלום רב, אני זקוקה לעצתך המקצועית.לפני כמה חודשים נישאתי לבחיר ליבי. אני חייבת לציין שלפני החתונה היו מריבות שכללו לעיתים שפה בוטה (גם מצידי) אך תמיד ידענו ל...
-
בזוגיות עם בחור שלא מביע אהבה
היי,אני במערכת יחסים עם בחור שאני מאוד מאוד אוהבת.הכרנו לפני שנה, וגיליתי את עצמי מחדש בקשר הזה, הרגשתי מאושרת תקופה מאוד ארוכה, מסופקת, שמחה, שמצאתי את האחד...
-
שאלה קטנה..כי משהו מפריע
שלום דוקטור אם זה בכלל אפשרי הייתי מעדיף להישאר אנונימי דיברתי איתך ביום ראשון בשעה חמש וחצי טלפונית..יש משהו ממש קטן שהייתי חייב לשתף אותך ואם תוכל לענות לי...
-
חוסר ביטחון שמפריע
היי ד"ר, יש לי חבר מקסים כבר חצי שנה. שנינו בני 23. היו לי מערכות יחסים קצרות בעבר, ולא מוצלחות. הוא הראשון שהצלחתי לפתח איתו קשר ארוך והדדי. בזמן האחרון חוס...
-
השקפת עולם מעוותת?
״היי מה שלומך התלבטתי אם לרשום לך כי אני יודע שקשה לשנות רושם,אני מקווה שאת חווה הצלחה בלימודים ובמקום העבודה,עשיתי עם עצמי חשבון עמוק בזמן שעבר והבנתי שכול ...
-
הפסקת טיפול זוגי
בעלי ואני הולכים ליעוץ זוגי מזה כחצי שנה לאחר שבגד בי. ההליכה לטיפול היתה תחילה מיוזמתו אך בהמשך נתן תחושה ש״עושה טובה״ שמגיע, לדעתו אין צורך להמשיך ללכת כי ...
-
התלבטות
אז אני מעלה תהיות במסגרת ייעוץ אינטרנטי,קראתי אודותייך..ושמעתי את חוקי החיים לשחרר להמשיך לתחנה הבאה לא לרדוף..שורה תחתונה חוויתי התחלת קשר ואז הוא נקטע לאחר...
-
דפוס חוזר שהייתי רוצה לפתור
היי ד"ר,תודה על הזמן שתקדיש לקריאת הודעה זאת.קוראים לי ליאת ואני בת 24. אני בן אדם שאוהב חברה. אני אוהבת לדבר עם אנשים, להכיר אותם, לחייך אליהם. אני אוהבת לה...
-
האם יש כוונה מאחורי המילים
בוקר שישי דוקטור ברצוני להעלות כאן עניין קטן האם תוכל לתת תשובה אפילו לא בשל השכלתך הרבה אלא בשל ניסיונך בחיים...אני גבר ויצאתי עם אישה בת גילי במשך חודש זה ...
-
כל גבר שאני פוגשת אני שוכבת איתו .
היי שלום . זה שאלה שקצת מביכה אותי אבל אני באמת נואשת לעצה . העניין הוא כזה : .... אני בת 24 ומעולם לא היה לי חבר . רצו אותי גברים כמובן ולא חסר לי יופי ואני...
-
חפירות ותחושת מחויבות משונה
שבת שלום דוקטור אשמח אם תוכל לעזור תודהלפני כשנה הכרתי בחור בצט. השיחות היו בחלקן אינטימיות וגם סיפרתי לו על דברים פרועים מינית שעשיתי. הוא נדלק והציע להיפגש...
-
לימרנס?
הסיפור שהחל בראשית השנה וסופו אינו נראה באופק: 1. מגיעה לארגון בחורה אשר שוברת את החומות שנבנו לאורך שנים סביב הלב, אשר הובילו להחלטה בת עשור לא להיפגע. 2. מ...
-
בן זוג קר
נמצאת בזוגיות כבר 3 שנים, עם בחור שמהדייט הראשון היה נראה לי כאגואיסט שמסוגל להקשיב רק לעצמו. זה נבע בזה שכשדיברתי הוא הגיב בדיליי או לפעמים גם לא קשור או לא...
-
נמשך לסאדו מאזו
היי אני בזוגיות עם מישהי מדהימה, מרגיש שהיא החצי השני שלי והכל פשוט מושלם. יש רק בעיה אחת. יש לי משיכה ליחסי שליטה (אני אוהב להישלט), לא יודע להסביר את זה, ל...
-
זונות בחיי
שלום אורן,נשואה עם 2 ילדים שכבר בלימודים גבוהים וגרים מחוץ לבית, חיינו ידעו התמודדויות קשות , כמו כולם פחות או יותר וצלחנו לא מעט.לבעלי אין ניסיון מיני לפני,...
-
פרודים
שלום אני פרודה מבעלי כחודשיים.הוא לא בבית חודשיים עקב משבר מתמשך . 2 ילדים ואני בהריון חודש 4.מחודש ספטמבר הוא לא גר בבית והחודשיים לא היו קלים אך מעצימים כי...
-
מחשבות באוויר
היי, אני בת 26 לפני כחצי שנה הכרתי מישהו ויצאנו במשך כ-חודש. מאוד נהנתי איתו. אך הוא היה מתוסבך עם עצמו... רצה להמשיך לדבר אך שכרגע לא נתקדם לשום מקום ( הוא ...
-
כדאי להתקשר?
הכרתי מישהי לפני שבוע בת 25 ואני בן 26 יצאנו ל2 דייטים בשבוע היה נחמד היא מוצאת חן בעייני,אנחנו מדברים בעיקר בהודעות וואטספ חברים באינסטגרם ולא בפייסבוק..אני...
-
עם כל הבלבול צירפתי עוד צלע למשולש
דר' שלוםהקשר עם המבלבלת\מבולבלת ממשיך בעצלתיים משני הצדדים, בינתיים הכרתי מישהי בת 30 לפני מספר שבועות יצאנו פעמיים , היה נראה שהכל זורם והיא הייתה יוצרת קשר...
-
חייבת למצוא פתרון..
אורן שלום, אנסה לקצר ולהיות עניינית...אני פרודה +2 בנות(4,6.5)מדצמבר שעבר שבו בעלי עזב את הבית אחרי אמירות חוזרות ונשנות שאינו אוהב אותי יותר ושלא טוב לו. מא...
-
האם באמת משנה מה אומר כרגע
אני בן 26 יום אחד חבר הפתיע אותי בבוקר עם הודעה הכרתי לך מישהי בהצלחה..התחלתי לדבר עם הבחורה בפייסבוק לאחר יומיים יצאנו לדייט שנמשך שעה וחצי(בית קפה) דיברנו ...
-
מורכבות החיים
שלום ד'ראנוכי בן 39 גרוש פלוס ילדה בת 4יצאתי לפני כשנה עם בחורה מקסימה שהיה לנו הרבה עניין, משיכה מינית , ושיח , אך מטעמי פערים באורך חיים(יותר בייתית "אמהית...
-
מה לעשות?
היי רציתי להתייעץ איתך בעקבות מאמר שקראתי שפורסם על ידך אני מקווה שזה בסדר.אני אספר בקצרה אני בת 25, לפני 5 שנים הכרתי בחור בעבודה הפכנו לידידים ממש ממש טובי...
-
תוך כדי תנועה אשמח לתגובתך המלומדת
אשתדל לתמצת אני בן 27 חוויתי משברים בבית בילדות שהובילו לסכמת תלות וכישלון לפי הפסיכולוגית שאני אצלה כעת..הקטע שזוגיות היה לי בגיל 20 בחורות נמשכו אלי....בשנ...
-
טיפול נכון?
אשמח לדעתך בנושא רווק בן 27 הרבה בילדות חוויתי בבית תחושת כשלון ונטישה בבגרות אני מרגיש שונה ביטחון נמוך ונוטה למחשבות שליליות למרות אינסוף אינטראקציות בשל מ...
-
מרגישה לבד
היי ד"ר, אני בת 23, התחלתי את השנה השלישית שלי בתואר שמונה בערך 160 איש. בשנה האחרונה היו הרבה שינויים, התנתקתי מחבורת בנות שהרגשתי לא טוב איתן, וזה באמת שיפ...
-
שלום
אני ובעלי בגילאי 30+, 3 ילדים קטנים.בעלי הוא בסה"כ טיפוס חיובי ושמח בחלקו. אני דווקא זאת שיותר מתלוננת על הקשיים (הפשוטים) בחיים (לא בצורה קיצונית אבל פשוט ל...
-
נושא שחוזר על עצמו..איך למען השם
אני גבר בן 29 ויש לי שאלה אחרת בוערת אני אם תוכל לתת לי מענה במסגרת הפורום הכרתי הרבה מאוד בחורות אבל אני פשוט לא מסתדר איתן! אני שקט כאילו יש בי לחות חיים! ...
-
דייט שני..חוסלו סיכוי??
אז קבענו אחרי שמעט הייתי צריך להתאמץ יומיים ברצף לסמס לתאם...בשנות העשרים לחיינו..אוסף את הבחורה נוסעים לטיילת בים היא עמוסה וחם מאוד נוסעים למסעדה היא סגורה...
-
קבלת החלטות
שלום רב, אני בת 32 נושאה 7 שנים פלוס שני ילדים מדהימים ועכשיו הריון שלישי.אני ובעלי ידענו עליות ומורדות בנינו.עם הזמן החלו המריבות להיות מלחיצות עם אלימות מי...