דייט מוצלח - מה הבעיה?

תאריך פנייה: 13.10.2018 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
גיא
דייט שני..חוסלו סיכוי??
13.10.2018 • 18:06

אז קבענו אחרי שמעט הייתי צריך להתאמץ יומיים ברצף לסמס לתאם...בשנות העשרים לחיינו..אוסף את הבחורה נוסעים לטיילת בים היא עמוסה וחם מאוד נוסעים למסעדה היא סגורה..סיימנו בגלידרייה דיברנו קשרנו ואז שאלה אותי האם אני תמיד יותר סגור וביישן אמרתי לה שאני לא ביישן ולא סגור פשוט זה אופי אבל אפשר לדבר חופשי אני פשוט לא דברן גדול..שאלתי אותה האם בפגישות אחרות תמיד רגילה לאנשים יותר דברנים אצרה שכן אבל שזה לא מינוס אמרתי לה שאני לא רואה בזה מינוס....לאחר מכן שאלתי אותה אם אפשר לנשק אותה נתנה תשובה שאני לא זוכר כי נישקתי והיא הייתה בסדר עם זה נישקה חזרה במשך 2 דקות לאחר מכן סיפרה שצריכה לחזור כי קבעה עם משפחה..שאלתי אותה האם היא רואה שזה זורם לה כי לא דיברנו הרבה בהודעות אמרה שאני בחור טוב והיא רוצה להכיר עוד..לפני שירדה מהאוטו נתנה לי נשיקה וחרדה ואמרה שתעשה לי ססיבוס במקום מגוריה ...האם חוסלו סיכוי?זה הסיפור כולו ?באמת שאני מנסה לעבוד על עצמי?מה דעתך?

ד"ר אורן חסון
האם התכתבנו קודם?
15.10.2018 • 09:43

גיא יקר,
בשאלה שלך אני רואה סתירה אחת גדולה וברורה, שכנראה קשה לך לראות. כתבת על דייט מוצלח, ושהיא נתנה לך את כל הסימנים שהיא רוצה להיפגש אתך, ואז אתה שואל אם חוסלו הסיכויים. אם לשם חוסר הביטחון שלך לוקח אותך, אז יהיה לך קשה מאד לצאת עם מישהי באופן קבוע, אבל זה אתה, וזו לא היא.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083