פתרון בעיות בזוגיות: טיפים והכוונה

תאריך פנייה: 21.11.2018 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מקס
זונות בחיי
21.11.2018 • 00:06

שלום
אורן,נשואה עם 2 ילדים שכבר בלימודים גבוהים וגרים מחוץ לבית, חיינו ידעו התמודדויות קשות , כמו כולם פחות או יותר וצלחנו לא מעט.לבעלי אין ניסיון מיני לפני, זיהיתי סקרנות מתפוצצת בעניין והצעתי לו ללכת לנערות ליווי איכותיות , לספק הסקרנות ושבתקופה זו אני אהיה מחוץ למגע (לא חייבת להשתתף במחלות)לא סיפר לי והתחיל - הדביק אותי בכלמידיה , טופלתי , בדקתי את עצמי - נקייה .כעסתי והצעתי לו לבחור בין המשך בלעדיי במיטה לבין איתי בלבד, עשה דרמה יפה ומרשימה - אכלתי את הסיפור והאמנתי שבאמת: מפחד ממחלות ורוצה אותי , הספיק לו (היה אצל 8-10 נשים)במהלך השנתיים הללו כבר פעם שלישית מאז הפעם ההיא (טען שהתבייש לספר לי ....) גיליתי בחושיי החדים להתנהגותו (נוסע נסיעות עבודה קצרות ) שסנביעות ממשיך לחפש זונות ...הכל התפוצץ והתפרק - חשפתי בפניו את העובדה שמשקר וממשיך , התחיל לבכות ולהפעיל מניפולציות ...... .אני בהרגשה שדי!הילדים לא בבית אז אין מי שיפגע ואני פה משתפת פעולה איתו נגדי ונגד נשמתי - איך אתה אורן , מניסיונך המקצועי רואה את הדברים? (הגיל שלנו 54-56)תודה מראש

ד"ר אורן חסון
עניין גדול ולא פשוט
25.11.2018 • 00:32

מקס יקרה,
נתת לו פתח, בנדיבות שיש בה גם לקיחת סיכונים. למרבה הצער, הסיכונים הללו התממשו ובאופן רע. אם את בהרגשה שדי, ואני יכול להבין את זה, את צריכה לעשות משהו, שזה אומר גם לדבר איתו עוד, וגם לשים גבולות או לבחור ביחד גבולות שתוכלי לחיות איתם, כאשר הקושי שלך הוא לא רק להציב את הגבולות, אלא גם להאמין לו ולבטוח בו. אם את מרגישה שזה גדול עליך, קחי אותו לטיפול זוגי. אם הוא מסרב בכל תוקף, לכי לבדך, כדי למצוא בעצמך את הכוחות לטפל בעניין הזה. את לא צריכה להתבייש בקושי לפתור את זה לבדך, כי זה באמת עניין גדול ולא פשוט

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083