תשובות קיימות
גיא
שאלה קטנה..כי משהו מפריע
⌄
שלום
דוקטור אם זה בכלל אפשרי הייתי מעדיף להישאר אנונימי דיברתי איתך ביום ראשון בשעה חמש וחצי טלפונית..יש משהו ממש קטן שהייתי חייב לשתף אותך ואם תוכל לענות לי פה אני אשמח...כמובן שכול מה שאמרת לי בשיחה עדין שמור בי.. אני סטודנט ספורטאי יצאתי עם מישהי חודש..אז הבנתי שלחצתי אותה..אבל מציקים לי 2 דברים קטנים :1.האם זה שאמרה לי שבחיים לא נתקלה בהתנהגות כמו שלי מלחיצה ורוצה להיפגש כול כך הרבה וחסרת בטחון כי שאלתי האם זה רציני 3 פעמים במהלך שבוע וחצי היא פעולה שתביא לתוצאה זהה עם כול אישה? 2.בנוסף סיפרתי לך ש״רדפתי״ אחריה בהודעות במשך שבועיים בערך 6,7 פעמים אבל ממקום של לדבר על הדברים ולנסות לדבר בהיגיון ולא סתם הודעות בוא נחזור..ובסוף היא חסמה אותי ואמרה לי שאני מטריד..ואני סוחב את זה איתי יש אפשרות לחשיבה או התנהגות אחרת פה זה באמת כזה מוגזם לנסות לדבר עם מישהי כמה פעמים על מנת לנסות להסביר את עמדתי?
גיא
שאלה קטנה..כי משהו מפריע
⌄
הייתי חייב לשאול כי לשמוע משפט כמו ״ההתנהגות שלך זה משהו שמעולם לא נתקלתי בו״ נכנס לי לנשמה
ד"ר אורן חסון
תשובות קיימות
⌄
גיא יקר,
אתה שב, ובשמות שונים משום מה, לשאול את אותה השאלה בדיוק ששאלת אותי הרבה מאד פעמים, ונענית הרבה מאד פעמים. אין כל טעם שתחזור בדיוק על אותן השאלות, אפילו אם אתה מרגיש שאם אתה מנסח זאת מעט אחרת, או שאתה מציג סיפור אחר דומה, אתה חושב שזו שאלה חדשה. אני מבין מזה שאתה תקוע בשאלה עד כדי כך שאתה לא מקשיב לתשובות. אולי אתה לא מעוניין בתשובות שכבר קיבלת ממני, בכתב וגם בשיחה אחת בעל פה. אם כך, אז אולי כדאי לחפש תשובות במקום אחר. מה שקורה האוא שבתנאים האלה, למרות שאמרת לי כמה פעמים שאתה מקבל ממני תשובות מתאימות יותר משקיבלת במקומות אחרים, אתה חוזר על עצמך, ואני לא יכול אלא לחזור על עצמי. אמרתי לך מה אני חושב שאתה צריך, שאחד האלמנטים המשמעותיים בו הוא טיפול ממושך שאתה נדרש בו לסבלנות ולהשקעה בו, ואני מפנה אותך בחזרה אל התשובות שכבר נתתי לך, שכן בתנאים האלה איני יכול לתת לך משהו אחר. אני מציע לך בפעם הבאה, כשאתה רוצה שוב לכתוב, לקרוא שוב את שאלותיך ואת התשובות שלי. ואתה יודע בדיוק היכן למצוא את כל הקישורים. או, להתחיל לפעול על פי התשובות, מה שאינך עושה, וחבל.