ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 243
-
כשהרגשות מתחילים לצוץ
היי,אני בת 26 והכרתי לפני כשנה בחור בן 30 נקרא לו בשם תומר. התחלנו לצאת ולאחר כחודשיים סיימנו כי הוא פשוט לא היה בעניין וחיפש משהו פחות מחייב. התחלתי לצאת עם...
-
סוג של שאלה דיון....
דוקטור אני בן 28 זוגיות אף פעם לא חוויתי אני חייב לשאול את דעתך המכובדת בהנחה שאתה מכיר את בני ובנות הנוער היום..יצאתי לדייט עם בת 27 סיפרה של שמתי פעם שותה ...
-
יחסים עם אמא
שלום, אשמח לעצה לגבי יחסים שלי עם אמא שלי.אני נשואה+3, ילדים בגילאי בית ספר יסודי, עובדת משרה מלאה. אמא שלי בפנסיה, התחביב היחיד שלה – לעזור לי, שום דבר לא מ...
-
כתבתי פה בעבר אשמח לעצה טובה
היי דוקטור לפני כמה זמן רשמת לי שאני לחוץ אשמח לדעתך... אז שוב יצאתי לדייט ראשון עם מישהי שהכרתי באתר לזוגיות,נראה לי שהיה נחמד ישבנו שעה וחצי הרגיש נעים ובו...
-
עדיף סקס מכלום
גרושה עם ילדים בסוף שנות השלושים . אני התקופה מאוד עמוסה בחיי ולפני שנה הכרתי מישהו שכבר בדייט הראשון , שהיה יחסית ארוך ומעניין , סחף אותי לאופוריה וסקס טוב ...
-
מבולבל
שלום, שמי יואב ואני בן 27. בזוגיות כבר 4 שנים, בת הזוג שלי, עדי, גם היא בת גילי ולפני כחצי שנה עברנו לגור יחד. בעבר היו לי מספר מערכות יחסים ותמיד הייתה לי א...
-
אשמח אם תוכל לענות בקצרה
אז ככה דוקטור יקר אשמח אם תוכל לענות על הכול בקצרה אני רוצה להלחם בחזרה ולא להכנע לאלו שאומרים טוב לי לבד...אני בן 28 נראה סבבה סטודנט שנה אחרונה מעט פעמים ב...
-
בעל מתלונן ולא מבטא חום וקרבה
ערב טוב,אני נשואה כעשרים שנה. בעלי אדם שאינו מגלה קרבה ורגש חיובי. מאוד נרגן ומעיר הרבה לי ולילדים. לאורך השנים ניסיתי להיות המכילה יותר, היזמת קרבה, המגלה א...
-
נושא רגיש
היי אורן,אני זקוקה לעצה נבונה ורגישה.התחלתי לצאת עם גבר שמאוד מוצא חן בעיני, שנינו בסוף שנות ה30. היה בינינו "קטע" לפני כמה שנים שלא התפתח, בין השאר, בגלל בע...
-
אהבה מוזרה
לא נראה לי שהוא רוצה להתמסד מתישהו ולהתחתן ולא חושב כנראה על ילדים בכלל וזה הורג אותי ומטריף אותי עד כדי כך שאני חושבת אולי הוא בכלל לא בשבילי אולי מגיע לי מ...
-
אהבה מוזרה
אין לו ילדים ותמיד הוא אומר לי שילד זה הרבה אחריות
-
נישואים שמתדרדרים
נשואים שנה וחצי +ילדה. הוא בן 24 אני בת 23.הוא היה הקשר הרציני הראשון שלי וככה גם הפוך. תחילת הנישואין היו מצויינים עד ההריון. כל ההריון סבלתי מבחילות והקאות...
-
צורך בקירבה
היי אורן אני כותבת בשביל חברה: אני נשואה 10 שנים ובעלי לא כל כך מחבב אנטימיות מעבר למצב המיני, אחרי עשור כזה אני כבר זקוקה לאנטימיות וחיבה מעבר למה שאני מקבל...
-
אהבה מוזרה
היי דוקטור אני לא יודעת מה לעשות אני נמצאת בקשר עם בחור מקסים ומתוק וחמוד שאני מאוד מאוד אוהבת וגם הוא מאוד אוהב אותי אני מרגישה שהוא האחד שלי ואומר לי שאני ...
-
שחרור עבר ואי למידת לקח
צהריים טובים אורן אני גבר נושק ל30 במהלך 7-8 שנים אחרונות ניסתי הרבה דייטים...בודדות הפעמים שזה עבר את שלב הגישושים ואז לאחר מכן פעמים אמרתי שאני לא מעוניין ...
-
מתי עובר הגבול
היי ד"ר,
-
שוב חג שוב לבד....
שלום אורן אני מסעם בהודעה אחרונה וסליחה על הבלאגן בפורום אבל זה אני אותו שי מההודעה 1 מתחת....לאן חיי הגיעו אני בן 27 בחורף הקרוב רוב הזמן ראשי חושב מחשבות ש...
-
האם אני לוחץ?או שסביר?
דוקטור סליחה על שרשרת ההודעות פשוט בעבר עזרת לי "לעשות סדר" בבלאגן שבראשי.אני סטודנט בן 26 והיא בת 23 מתחילה ללמוד המרחק בינינו 40 דקות.-אז אחרי שדיברתי חודש...
-
אחרי החתונה
אני בת 27 ובן זוגי בן 31 יחד כ3 שנים, התחתנו לפני מספר חודשים עברתי לגור איתו לפני שנתיים בתל אביב ובמקור אני מראשון לציון יש לציין שהיו לי בעבר קשיים במעבר ...
-
המון מחשבות עכשיו אפשר לחשוב..
היי, שמי הילה ואני בת 26 לפני כמה חודשים הכרתי בחור בן 29... השיחות היו מדהימות , לא זכור לי שהייתה לי כימיה כזאת עם בן אדם אחר... אך המפגשים פסקו לאחר חודש ...
-
איך לפעול בצורה נכונה ומתחשבת
שלום דוקטור אני חושב שתוכל לפתור את בסיטואציה שבראשי בקלות . אתחיל מהסוף אני סטודנט בן 27 הכרתי מישהי דרך חברים משותפים מקסימה אמיתית בת 24. אני מתחיל ללמוד ...
-
צעד קדימה שניים אחורה
שלום רב, בשעתו פניתי בסוגיה המפורטת להלן : http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3899576#axzz5R0gkbZ2zמאז התרחשו מספר אירועים כדלקמן : המשכתי בטיפול עם הפסיכ...
-
האם זאת חברות?
שלום דר' חסון, אני בת 37 נשואה כמעט 15 שנה עם שני ילדים. הסיטואציה הבאה נמשכת כבר מעל שנתיים. אז ככה. אני עובדת 7 שנים באותה מחלקה עם גבר מ' בן 47 ,גם הוא נש...
-
תהיות
אורן שלום, לפני 8 חודשים בעלי עזב את הבית, רכש משאית קטנה ועמה נודד ממקום למקום. הוא בן 36 ואני בת 38 ויש לנו 2 קטנות, 4,6. העזיבה הייתה על רקע של חוסר רגש כ...
-
הורדת הביטחון העצמי של בן הזוג
היי, אני קצת מודאגת. אני במערכת יחסים עם בחור מדהים עם מעלות רבות וכישורים רבים, בחור שאני אוהבת מאוד ורואה את היחסים איתו מתקדמים עד לחתונה וילדים. אבל יש נ...
-
ציפייה ואכזבה
אז הסיפור שלי הוא שמגיל קטן אני מצפה ומאוכזבת, ציפיתי מאמא שלי (כמו כל ילד/ה) לתת לי חום, הכלה וקבלה ובמקום זה קיבלתי ביקורת, צעקות וטינה, ציפיתי מאבא להעניק...
-
מגדלים ילדים
שלום לך ד"ר נכבדחשוב לי לציין שאתה אחד אנשי המקצוע היחידים באתר הזה שעונה במהרה, מפרט ומכבד כל אדם באשר הוא,, אין הרבה כמוך, מעריכה מאוד.נשואה 20 שנים +3 ילד...
-
נקודה קשה מאד
סליחה,סליחה ילדים שלי.אבל אולי הגיע לקבל החלטה.שלום ד"ר אורן חסון,משתפת אותך , נשואה 7 שנים עם שניים קטנים פלוס הריון נוכחי.אני ובעלי ידענו עליות ומורדות . ה...
-
נעלם לפתע
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לבחור עמו אני יוצאת. אנו מעל גיל 40. זוגיות שנייה.אנו נפגשים פעם בחודש בערך בגלל עבודה, ילדים וכו'. בפעם האחרונה נפגשנו לזמן קצר בל...
-
קשר עם צעירה ממני בלא מעט...
שלום דר'אנוכי בן 39 גרוש עם ילדה קטנה. הכרתי מישהי בת 28 רווקה, עם מורכבות מסויימת.אנחנו גרים במרחק לא קטן אני במרכז והיא בצפון שעה ורבע נסיעה לכיוון לפחות.ב...
-
לא מראה עניין לחתונה
היי דוקטור אנחנו ביחד 7 שנים נולד לנו תינוק מקסים לפני 3 חודשיים דיברנו כמובן שנתחתן עם מסגרת והכל הוא לא מראה עניין בכלח כל פעם שאני אומרת לו שזה מפריע לי ה...
-
סיטואציה מוזרה מצד בן הזוג
שלום רב, אני בת 33, רווקה כרגע. הייתי במערכת יחסים כ- 3 שנים, חווינו הרבה פרידות וגם הרבה חזרות. באופן כללי יצא שנפגעתי מאוד מהיחס/לא יחס שלו כלפיי וזה התבטא...
-
שלום ד"ר אורן
שלום, אני בת 32, נשואה +4, לבעלי ולי יחסים טובים מאוד סה"כ. ביחד 9 שנים בערך. יצויין כי אני בחורה מאוד יפה ומושכת לכל הדעות ויש לי בטחון עצמי גבוה לגבי איך ש...
-
שבת שלום
היי..מה זה אומר שמתבגרים נעשים יותר מקובעים? אני בן 30 ולא מרגיש מקובע, גם לא נראה לי שבהמשך אהיה מקובע כמו שכולם שוטפים את המוח באמרות שנעשים מקובעים שמתבגר...
-
מרגיש אבוד\תקוע\חושש-בלי בטחון
אז ככה אני בן 27 קראתי פה הנושא מתקשר לזוגיות אבל רחב יותר אני אשמח לדעתך...כולם אומרים שאני חסר ביטחון ואני לא מצליח להשתנותחיי מתחלקים ל3 פרקים:אני בחור בן...
-
המשך משיחה קודמת שכותרתה-ביטחון
היי, הגבתי על שיחת עבר שלנו, אני חושבת שההודעה שלי לא התקבלה בגלל זה אצלך. מנסה שוב בהודעה חדשה (שיחתנו האחרונה היתה לא מזמן והכותרת שנתת לה היא "ביטחון"):
-
תשומת לב
היי אני בת 24 ויש לי בעיה... בילדותי בבית לא קיבלתי בכלל מספיק תשומת לב ואהבה וכן מלא מלא ביקורת, ואני מחפשת אותה אצל גברים מבוגרים ממני, אני כאילו "נקלעת" ל...
-
סיטואציה אשמח לדעת איך להתנהג
אז ככה אני בן 26 סטודנט הכרתי דרך חבר משותף בחורה שממש הטעם שלי בתמונות דיברנו בפייסבוק יומיים בלי להיפגש ואז עברנו לוואוסצפ לפי בקשתה המשכנו לדבר ואז היא טס...
-
כריתת פליקה בארתרוסקופיה
שלום, לפני מספר ימים עברתי ניתוח ארתרוסקופיה בעקבות mri אשר הצביע על קרע במניסקוס מדיאלי, בניתוח מצאו כי הבעיה הייתה פליקה מדיאלית מוגדלת מאוד וביצעו כריתה ש...
-
נושא רגיש מאד
היי ד"ר,אני נשואה טרייה, אנחנו זוג באמצע שנות ה20 שלנו. ובשנתיים האחרונות יש לי מחשבות על אחיו של בעלי,אחיו הצעיר (אך גדול ממני במקצת)אני לא ממש מכירה אותו ל...