ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 236
-
זוגיות כואבת מהעבר
שלום רב, אשמח לעצה בנושא הבא. הייתי בזוגיות כמה שנים עם גבר (שנינו בגילאי השלושים המאוחרות אני גרושה והוא רווק). הזוגיות הייתה סוערת מאוד עם עליות ומורדות. א...
-
לא מסתכל בעיניים
שלום רב הכרתי גבר מקסים, טוב לב וביישן. הבעיה היא שהוא לא מסתכל בעיניים ומסיט מבט הצידה.לעיתים רחוקות אוזר אומץ ומסתכל לי בפנים. זה מפריע לי מאוד. איך אפשר ל...
-
האם נפתחה הדלת?
סתם מעסיק אותי.. אני בת 25 עובדת במשרה חלקית במשרד עורכי דין היות ואני עדיין בלימודי התואר. הכרתי במשרד בחור בן 27 ששמאוד מעניין אותי, הוא לא עובד איתי בשוטף...
-
זריקות לקלואידים
סובל מספר שנים מקלואידים בחזה, הקושי הוא מבחינת הגרד והעיקצוצים האם זריקות דיפרוספאן יכולות למגר את התחושות האלה לאחר כמה סטים? (כי להעלימן מן הסתם לא נתן)
-
פרידה כואבת..מה לעשות?
שלום רב, קוראים לי בר ואני בן 26 וכרגע מתגורר בלוס אנג׳לס. עד לפני שנה הייתי בזוגיות מדהימה של קצת יותר מארבע שנים שהסתיימו בפרידה כואבת. הפרידה נבעה מכך שהת...
-
משבר אמון
אני בת 52 בזוגיות שנתיים עםבן 41. שנינו גרושים והורים לילדים בוגרים. ישנה אהבה בינינו ואנחנו מבלים המון ביחד. במשך השנה האחרונה תפסתי אותו מתכתב עם נשים חלקן...
-
האם כדאי להילחם
כן בסוף גם לי זה קרה...יצאתי עם מישהי 5 חודשים.. אנחנו מכירים מהעבודה והייתה לנו כימייה מטורפת עוד מהדייט הראשון...לפני יומיים דיברנו וציינתי שאנחנו כבר 5 חו...
-
חוסר איזון ביחסים הזוגיים
שלום, בעבר היו סכסוכים קשים ביני לבין בעלי. כתוצאה מכך,נותקו יחסיו של בעלי עם אבי ואחי הצעיר,שלא באשמת אבי. אני נואשתי לעזרתו ולא היתה לו ברירה אלא להתערב.לב...
-
התעסקות בעבר
שלום רב אני נמצאת בזוגיות כמעט שנתיים, אני בת 25 הוא 29לשנינו היו בעבר מערכות יחסים ארוכות (6-7 שנים) וגם הכרנו בתור ידידים באותה התקופה...הבעיה היא שאני יוד...
-
ההיגיון אומר זוגיות לא טובה
זה קצת ארוך, אבל מספק תמונה רחבה למי שיש סבלנות.אני ובן הזוג שלי לשעבר היינו 7 חודשים ביחד. לא היה לי חבר לפניו קרוב ל-7 שנים, רציתי מאוד זוגיות וזה נראה לי ...
-
שאלה תיאורטית
היי, שמי נטעלי ואני בת 25. רציתי לשאול ד"ר לדעתך בנוגע קיום יחסי מין בפעם הראשונה בזוגיות טרייה. האם הינך חושב שיש זמן "נכון" בו זה צריך לקרות?
-
אהבה אבודה
שלום ד''ר אורןקרה לי סיפור מוזר מאודפגשתי בחור מקסים באחד המקומות בהם אני רוקדת ויצאנו במשך שלושה שבועות. (שנינו באמצע שנות העשרים לחיינו)במהלך התקופה הרגשתי...
-
נשואים 8 שנים
היי דר'מה שלומך ?אשמח לחוו"ד אנחנו זוג נשוי 8 שנים אני בת 36 והוא בן 45 .יש לנו 3 ילדים מקסימים אני מתוסכלת ברמות שלא ניתן לתאר.ואני אנסה לתאר מדוע אני מתוסכ...
-
חשש ממעבר למגורים משותפים
שנינו בני 45 גרושים עם ילדים.אנחנו ביחד כבר שנה והקשר הוא טוב מאד בכללי. אנחנו חושבים לעבור לגור ביחד אבל אני קצת חוששת בן זוגי נמצא בחובות אין לו עבודה קבוע...
-
התפוצצות
שלום, אני ובן זוגי עוד מעט 3 שנים ביחד. אני רוצה לדעת איך אפשר לא להתפוצץ כשבן זוגי מסכל על מישהי אחרת? הייתי בטיפול וכל פעם אני חושבת שזה לא יקרה אבל זה קור...
-
הקשר ההפוך
שלום רב בעבר פניתי בנוגע לקשר הפוך לגמרי אם זכור לך על בחורה שנפרדה ממני בטוענה שאין לי מספיק ניסיון ... אך נספר רקע קל, גרוש בן 38 עם ילדה בת שנתיים וחצי. ה...
-
דילמה
שלום ד״ר, אני מוצאת את עצמי תוהה אם אי פעם אמצא זוגיות שמתאימה לי.. אני רווקה בתחילת שנות ה-30 ומבינה שהבעיה היא בדיסוננס בין מה שאני רוצה לבין ה״טיפוסים״ אל...
-
לא מצליח לעכל
שלום לכולם, התחלתי לצאת עם חברה שלי לפני 4 חודשים. זאת הייתה בידיוק התקופה שהיא נכנסה למקום עבודה חדש בידיעה שהחוזה שלה הוא לשנה זאת אומרת עד ינואר..כרגע לפי...
-
עזרה בהולה
שלום אנחנו זוג בני 41 עם 3 ילדים קטנים. אני יודעת שיש לנו בעיה תקשורתיתידוע לי בעלי לא מוכן לטפל בזה. לא רוצה ללכת ליעוץ זוגי. אני משתגעת.נמאס לי ..כמה פעמים...
-
לאן ממשיכים מכאן?
היי, בת 23. כותבת לך מתוך מקום מאוד מבולבל כרגע שאני נמצאת בו. המצב הוא כזה שלפני חצי שנה התחלתי לטייל בטיול הגדול שלי ובתחילתו הכרתי בחור, בהתחלה הוא לא עני...
-
פרידה
היי ד"ר. איך אפשר לדעת מתי מישהי רוצה שיילחמו עלייה ומתי לוותר ?! אשמח לתגובתך המהירה כל דקה קובעת לצערי
-
צט
שלום ד"ר,כבר חודש אני נכנסת מדי פעם לצט כדי לדבר עם גברים ובעיקר אני מדברת על הנישואים שלי, שאני לא מרוצה מהם, אחרי כמה שנים ביחד אין חיבור ביני לבעלי. אני פ...
-
קשר משמעותי שנגמר
ד"ר חסון שלום, כתבתי כאן בעבר על מערכת יחסים שמצד אחד הסבה לי אושר רב והפיגה לי את הבדידות ומצד שני היה בה גם סבל מסוים בגלל הצורך שלו בגיוון. ובכן מאז מערכת...
-
משבר בזוגיות אחרי לידה
שלום רב, אני חווה משבר גדול בחיי הנישואין לאחרונה...לי ולבעלי היו יחסים נפלאים לפני הלידה, הן מבחינה רוחנית והן מבחינה פיזית. נהנינו לבלות ולדבר אחד עם השניי...
-
בעלי לא יודע לסלוח
יכול להיות לי ולבעלי יום ממש טוב ביחד אבל אז פתאום אני אגיד או יעשה משהו קטן ואז הוא נורא יעלב ואני תוך כמה דקות כבר יבקש סליח אמיתית מכל הלב והוא לא יסלח אל...
-
משבר ארוך מידי
שלום אני במשבר....ארוך מידי....אני ובעלי נשואים 5 שנים+2.משנה שעברה כבר בקיץ התחלנו במשבר, לא מדברים ימים/שבועות/ מנסים להתפייס אבל אין יותר מידי. היה פיצוץ ...
-
משבר
אני חיה עם בן זוגי כבר שנה, ביחד כמעט שנתיים (למרות שמכירים כבר שנים קודם)...לפני שבוע בערך היה לנו משבר שהתחיל מהעובדה שאני הייתי עייפה (נדודי שינה כמה ימים...
-
זוגיות או
בוקר טוב אורן, חשבתי המון אם כדאי להתייעץ ומבינה שאולי אני באיזה בעיה, אני חיה בזוגיות עם בן זוג 11 שנה ויש לנו ילדים ביחד ולו יש ילדים גדולים מהאישה הראשונה...
-
מובן מאליו
היי ד"ר אורן,אני בן 44 גרוש+2,בזוגיות מזה שנתיים -הבעיה אצלי היא,שתמיד אני ממצה מהר ונותן לשגרה להשפיע בזוגיות,זה גורם לי לא להשקיע בזוגיות,ומרחיק את בת הזוג...
-
מגורים יחד
היי אני בת 26 ובן זוגי בן 30, לפני ככחצי שנה עברנו לגור ביחד.באותו הזמן פניתי אלייך והתייעצתי איתך לגבי המעבר אליו משום שהיה לי קשהלעזוב את בית הוריי. הדירה ...
-
מבולבלת
אורן שלום,אני בת 26. לפני כחצי שנה הייתי מאורסת למישהו דתי בן 31 לחודש ימים וביטלנו את האירוסים. אני מגיעה מבית מסורתי והוא מבית דתי לאומי. ההכרות איתו הייתה...
-
תובנות
שלום, אני נמצאת במצב קצת בעייתי כבר 4 שנים, וחשבתי שאולי תוכל למרות הפלטפורמה השיטחית, לתת לי תובנות, כיוון שלא חשבתי עליו. אני בת 33 וזה גם גילו של הבחור שא...
-
עזרה.בבקשה!!
שלום לך ד"ר (אני בן 19 וחברה שלי בת 18 אנחנו דתיים צעירים שמצאו אהבה שזה נגד הכללים שמקובלים אצלינו בגילאים האלו אך בכל זאת במערכת יחסים ככ טובה).חברה שלי וא...
-
שאלה
http://הוספת תגובה פורום קהילת הורות - ראש הפורום דעתכן בבקשה רותי(26.3.2017, 12:25) לבעלי ולי יש יחסים מצויינים בכל התחומים. (זה לא אומר שאין וויכוחים פה ו...
-
שאלה בנוגע לקשר עם גיס
שלום וברכה!אני מתנצלת מראש על האורך של המכתב כדי שיהיה מספיק ברור היתי צריכה לכתוב בצורה מורחבת.שמי חן ואני בת 25 רווקה.יש לי שאלה בקשר שלי עם גיסי.יש לי אחו...
-
בגידה רגשית
שלום רב גיליתי שאישתי בגד בי עם מישהו מעבודה שלה (הודעות ושיחות בלבד) היא טענה שבאותו זמן לחצים בבית גרמו לה להתנתק ממני. הרומן לא הוביל לכלום ושהיא אוהבת או...
-
אהבה חד צדדית
שלום, כמה ימים שאני לא מצליחה להרדם, הרגשתי צורך לשתף ולהתייעץ בנושא. חמישי האחרון אני ובן זוגי נפרדנו. אני בת 24, לומדת, עובדת ובונה את העתיד שלי לאט לאט, ל...
-
כשבן הזוג הופך לנטל מעיק...
לא האמנתי שנגיע לזה אחרי 4 שנות קשר. נשברתי בן זוגי בן 38 קשור לאימא שלו ולא מוכן לשחרר. בטיפשותי האמנתי שעם הזמן והקשר הוא ישחרר הוא רק שיחרר מעט מדי והכי ג...
-
בעיה בזוגיות
שלום רב, אנחנו זוג נשוי+ 4 ילדים ( שנינו בני 40+) אני לא ירחיב ייתר על המידה אבל ישנה בעיה אחת שאין לי מושג איך לפתור:יש לנו ילדה בת 3.5 שישנה איתנו באותו חד...
-
התמודדות לאחר סרטן
הי אני מחלימה מסרטן שד בימים אלה. יש לי עוד מסע לפניי אבל הסרטן תודה לאל התפוגג.