ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 235
-
עזרה נפשית
שלום רב, שמי מייקל סטודנט לרפואה,לפני כ5 ימים בת זוגתי נפרדה ממני ( גם היא סטודנטית לרפואה שנתיים מתחתיי)ארצה להתחיל טיפה עם רקע התחלתי...אני בן 27 היא 26שני...
-
גירושין
היי..רציתי לברר עימך:אילו סיבות לדעתך בני זוג צריכים להתגרש???והאם לכל בעיה בזוגיות יש פיתרון???
-
חוסר ביטחון
אני ובן זוגי יחד כבר שנה וחצי, הוא בן 30 ואני בת 26 , גרים ביחד מזה חצי שנה.. הזוגיות שלנו יציבה ואין לנו הרבה מריבות. לאחרונה אני מרגישה חסרת ביטחון כאשר אנ...
-
היא חזרה אליי טלפונית ושיקפה לי .:(
אמרה שהסקס שעשינו בפגישה האחרונה (ולמעשה היה הראשון באופן מלא)היה רע וכואב והרגישה כאבים מספר ימים וניסתה לבדוק (עם אנשי מקצוע) האם דורש טיפול מצידי וכמה זמן...
-
זוגיות חדשה
היי אורן,אני יוצאת עם מישהו כמעט חודשיים שהכרתי דרך אתר היכרויות. אני בת 26 והוא בן 30. לפני חצי שנה הוא התגרש אחרי שהיה נשוי שנה וחצי.פחדתי מאוד להתחיל את ה...
-
בן זוג לא רוצה שאמא שלי תתערב
שלום, אנחנו זוג בגילאי ה30, שנתיים וחצי יחד ולקראת חתונה. בן זוגי לא רוצה שאמא שלי תתערב בכלום. בהתחלה היא רצתה לבוא לראות איתנו אולמות ולעזור לנו במשא ומתן ...
-
הכרות עם אם יחידנית שהתחילה טוב ו..
שלום רב אנוכי בן 38 גרוש +1 , הכרתי בת 35 עם ילד בן שנה.אם יחידנית שהחליטה בגיל 33 להביא ילד בהתרמה במודע.אנחנו יוצאים כחודשיים והתקשורת יחסית מדהימה (אצלי י...
-
האם אנחנו מתאימים?
היי,כתבתי פה הודעה אחת בעבר ואני כותבת כעת שוב.אני עם בן זוג במשך שנתיים, אני בת 25 והוא 26.אנחנו לא גרים באותה העיר, מתראים פעם בשבוע גג פעמיים, במהלך השבוע...
-
חסר לי חלק
שלום אני בת 21 ויש לי חבר חמישה חודשים, אנחנו מסתדרים מצויין, יש אהבה, יש משיכה, באמת החצי השני שלי וכיף לנו ביחד. לפני ארבעה ימים היינו בייחד במיטה והרגיש ק...
-
עמידה בקשיים/לחצים ומניעת ריבים
שלום ד״ר אני נשוי כשנה, והבעיות העיקריות שלי זה הריבים עם אשתי והחוסר יכולת שלי לעמוד בפני מצבי לחץ או מול קשיים. אישתי לאחרונה ״הכריכה אותי״ ללכת לטיפול מכי...
-
אז מה באמת קורה לו?
היה לי חבר במשך 3 שנים, כשהתחלנו לצאת לא דיברנו על קשרים קודמים, רק שנה לאחר מכןאני הייתי החברה הראשונה שלו והראשונה שהוא שכב איתה,הוא לא היה החבר הראשון שלי...
-
תפיסות שונות בערך המשפחתיות והזוגיו
שלום רב, אני ובעלי נשואים קרוב ל5 שנים. אותי הוא הכיר כבחורה שומרת שבת והוא היה חילוני-מסורתי (לא שומר שבת) וכבר מהתחלה הדברים היו ברורים, אני שומרת ואשמור ש...
-
הצעת נישואין שנדחית כבר שנתיים
שלום, בימים האחרונים אני פשוט בהתמוטטות עצבים, לקחתי ימי מחלה מהעבודה, אני בוכה הרבה והתסכול איתי לאורך כל היום ואיני מצליחה למצוא פתרון. אני במערכת יחסים מע...
-
ייעוץ
נשואה + 3 ילדים בת 46, במהלך 23 שנות נשואיי בגדתי 3 פעמים עם אנשים שונים,היות והסקס ביננו לא היה טוב.נפרדנו לפני כ - 4 י=חודשים ביוזמתי ,והייתי הכי הכי שמחה ...
-
קושי שחוזר שוב ושוב
כבר כתבתי פה מספר פעמים, אנסה שוב. אני בסןגיות כבר קצת יותר מ4 שנים. אני חפשנית כזאת שעוד לא מצאה את המקצוע שלה והכיוון ובן הזוג עורך דין. לפני חצי שניה חווה...
-
השלמה עם המציאות
ד"ר חסון שלום, אני בתחילת שנות ה-40, גרושה עם ילד בן 4, ומזה כשנתיים נמצאת בזוגיות טובה ואוהבת עם גבר בגילי שלו שני ילדים מנישואים קודמים,בגילאים דומים לגילו...
-
עזרההה דחוף
פרודה 3 חודשים חיים בנפרד ,הפרידה באה מיוזמתי, חיפשתי סקס בחוץ ומצאתי 3 פעמים במהלך 20 השנים שבהם הייתי נשואה.לאור כך החלטתי להיפרד ועכשיו שמעתי הוא מחוזר וי...
-
אמון
אני ובן זוגי כשנה וחצי ביחד, גרים ביחד. הוא בן 30 ואני בת 25לפני כשבועיים הוא היה בטיול סנובורד של 10 ימים עם חברים. לקראת הטיול דיברנו קצת ושאלתי אותו על חב...
-
פערים ברצונות ובתפיסת זוגיות
איך מוצאים את האמצע?אני ובן זוגי בני 27 , שנה בזוגיות , גרים בנפרד, לאחרונה התחילו המון ריבים על תדירות הזמן שלנו יחד, אני אדם זוגי מאוד ואני מצפה לסיים ולפת...
-
ניתוח מצב מוזר
שלום, אני בחורה שנראית ממש טוב..בת 32.. רווקה.עבדתי עד לפני 3 ימים במקום עבודה והחלטתי לעזוב לטובת משהו טוב יותר. הכרתי מנהל במקום עבודתי (עבדתי שם שנה). הוא...
-
עזב את הבית ללא התראה
שלום רב מקווה שתוכל לעזור לי אני והבן זוג שלי בתקופה קצת קשה אנחנו כמעט 4 שנים ביחד ולאחרונה אפילו עברנו לגור ביחד יותר נכון הוא עבר לגור אצלי שזה היה מבחינת...
-
מגורים יחדיו
שלום אני יוצאת עם בחור במשך חודשיים . זה הקשר הראשון שלו ושלי לאחר כמה קשריםשאלתי אותו האם הוא רואה את עצמו גר עם בת זוג בזמן הקרוב,זאת אומרת גם אחרי כמה חוד...
-
נסיון לאחות את הקשר אחרי משבר
שלום רב, אנחנו אחרי משבר של בגידה מצד אשתי, אני מנסה לסלוח ולהמשיך הלאה בחיינו. לצערי אשתי בהתחלה אמרה לי שהיא רוצה להמשיך וזה מה שהיא אומרת גם היום, אך היא ...
-
יחסים במשבר
שלום, אני בת 24 ומזה שנתיים מנהלת מערכת יחסים עם גבר בן 32.לפני שנה עברנו לגור ביחד. לאורך השנה האחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בקיום מערכת היחסים ובהתבוננות לטו...
-
המשך לשאלה הקודמת
הייתודה על התשובה הקודמת לגבי פער הגיאלים של ה17 שנים לטובת האישה.שתי שאלות בבקשה:1. האם זה בגלל צרכים ריגשיים? ואם כן מהם? ממה זה נובע שהוא לא מחשבן ולא מוש...
-
נישואין במשבר
שלום לכולםאנחנו נשואים כמעט 20 שנה +3 מהיום שאנחנו יחד הוא רצה בת זוג רזה ואני לא כזו בהתחלה הייתי מלאה עם השנים עלתי עוד בעקבות הריונות/לידות כיום אני שמנה....
-
אהבה במרחק 2
היי כתבתי לך ב7.1 על כך שאני מדברת עם מישהו בארהב שלא יודע כל כך האם הוא חוזר לארץ... אז בסוף הוא מצא שם עבודה וחתם על חוזה לשנה וחצי. ניסיתי מאוד להפסיק לדב...
-
חסומה רגשית
אורן שלום,לפני כשנתיים סיימתי מערכת יחסים בת 5 שנים בעקבות אי תיאום ציפיות שהתגלה. אני מגיעה ממשפחה מסורתית, בדיוק באותה התקופה פקד את משפחתי אירוע לא נעים ש...
-
אבודה בקשר
שלום אני בת 37 יצאתי שנה וחצי עם גבר בן 40+ גרנו ביחד חיינו כמו זוג נשוילפני 3 חודשים נפרדנו כי היו הרבה חילוקי דעות אני הייתי שם על תקן חיילת כמעט ולא הייתה...
-
בין 2 בחורים
היי אני אובדת עצות.כתבתי לך לא מזמן על בחור חדש שהתחלתי לצאת איתו,(כותבים לך הרבה ואני לא מצפה שתזכור אבל זה לגביי הבחור שלא היה במערכות יחסים בכלל) אנחנו יו...
-
זמן מתאים
שלום ד"ר חסון,אשה בת כשלושים שיודעת שהיא רוצה לחיות באוסטרליה וזה החלום והמטרה שלה לעבור לשם בעתיד (צריך קודם לצבור ניסיון תעסוקתי). מתי זמן מתאים לספר למי ש...
-
הורים וזוגיות :(
הי, אני חייבת את עזרתך,אני הייתי בזוגיות 4 שנים וניפרדנו בגלל ההורים ואנחנו מאוד רוצים להישאר ביחד אנחנו בערך בני אותו גיל אני בת 23. הבעיה מתחילה בכך שלבן ז...
-
חוסר אמון
שלום אני בת 33 גרושה +שניים בן זוגי בן 41 (גם בפרק ב) אנחנו יחד כבר שנה. הקשר התחיל מצויין והכל זרם החיבור ביננו היה מיידי. אנחנו מאוד אוהבים. כבר מתחילת הקש...
-
מיניות בקשר- כתבתי לך לפני חודשיים
היי ד'ר אורן,לפני כחודשיים כתבתי לך כאן וצברנו שירשור קטן בנושא. אבל אני מרגישה שאני חייבת לכתוב שוב, איכשהו הנחתי לנושא הזה קצת בצד והוא חזר להיות מאוד מהות...
-
רבים הרבה
שלום דורית! אני ובן זוגי בני 30 בערך, ביחד כמעט שנתיים וגרים ביחד כמעט שנה. יש בינינו אהבה גדולה ודיבורים על עתיד משותף, אבל אני מרגישה שכרגע אנחנו במצב תקוע...
-
אביב הגיע פסח בא
לד"ר חסון שלום,אנחנו נשואים שנה וחצי בשנה שעברה עשינו פסח אצל ההורים שלי ובחג השני בעלי רצה שנעשה אצל ההורים שלו. אני לא רציתי כי אצל אמא שלו לא כשר ובעלי לא...
-
כיצד להחליט
בעלי אוהב אותי. אני בספק אם אנשים זוכים לקבל אהבה שכזו מבן הזוג. אני ברת מזל שהוא בחר להיות איתי, אבל אני לא באמת מעריכה אותו. הכרנו בצבא ועברנו במסלול המהיר...
-
בהמשך
שלום לך כתבתי לך הודעה בהמשך לשרשור ״לגור ביחד״ מהתאריך 20.11.16 לא יודעת אם אתה רואה או לא.. אשמח לתשובתך תודה רבה!
-
כבר שנתיים וכלום לא השתנה
היי ד"ר אורן, קודם כל רציתי להגיד תודה. קראתי כמה הודעות בפורום, וניכר כי המילים שלך תורמות ונוגעות באנשים.אז תודה על ההשקעה.
-
גבר קר?
אני בת 53 גרושה הכרתי גבר בן 54שנמצא בזוגיות(לא נשוי). בכל פגישותינו (6)הוא ביקר אצלי בדירה ומתחבקים אבל כשאנחנו נכנסים למיטה כלום לא קורה.כך כל הפעמים.למרות...