הגדרת רצונות ביחסים
שני
נושא רגיש מאד
⌄
היי ד"ר,אני נשואה טרייה, אנחנו זוג באמצע שנות ה20 שלנו. ובשנתיים האחרונות יש לי מחשבות על אחיו של בעלי,אחיו הצעיר (אך גדול ממני במקצת)אני לא ממש מכירה אותו לעומק כי שנינו טיפוסים דיי סגורים.אני חושבת עליו המון ביום יום , מוצאת את עצמי מפנטזת עליו.ואחרי הפגישות שלנו עם המשפחה זה "מכה" בי לכמה ימים טובים... אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני ממש בדיכאון מזהיש לציין כי שוחחתי על זה עם בעלי שאמר לי שזה נורמלי לחלוטין וכי זה קרה להמון אנשים,שזה די נפוץ אך זו רק פנטזיה ואין קשר לאהבה בכלל. בעלי אדם מאד רציונלי וחכם ואנחנו החברים הכי טובים.הבעיה היא שזה מתחיל להחמיר, אני ממש מוצאת את עצמי בדיכאון ועם רצון לא לראות אותו יותר כי אני מרגישה כל כך אשמה על הרגשות שלייש פעמים שבא לי להגיד לו את רגשותיי רק שזה יירד ממני... אך ברור שלא אעשה זאתבבקשה תן לי עצה, איך כדאי להתחיל לשכוח, או להתחיל לקחת את זה יותר קליל כמו שבעלי אמר לי.תודה מראש
שני
עוד משהו קטן..
⌄
יש לציין שאלה רגשות שמעבר לפנטזיה מינית, יש פעמים שאני ממש מוצאת את עצמי מדמיינת שאנחנו מתנשקים, או מאוהבים, או אף מתחתנים. באמת שאני מנסה בכל כוחי להפסיק לחשוב על זה ללא הצלחה.
ד"ר אורן חסון
להגדיר את רצונך
⌄
שני יקרה,
אולי לפני שאתן לך תשובה, אשאל אותך שאלה שאני רוצה שתגדירי באופן ברור לגמרי:א. מה את רוצה שיקרה?ב. האם זה מציאותי?ג. בהמשך לזה: איך את רוצה שיתנהלו היחסים בינך לבין גיסך?ד. ובהתאם, איך את את רוצה שיתנהלו היחסים בינך לבין בעלך?עד שלא תגדירי היטב את הרצון שלך, יהיה לך קשה להגיע לתשובות, השאלה היא רק אם את יכולה. אם את לא יכולה – לכי לטיפול, כי זה חשוב. עתידך נמצא בהחלטות האלה שלך.